Eşim canımı çok sıkıyor

Kimseyi yargılamak istemiyorum, fakat evlenmiş boşanmış bir erkekten nasıl bir fayda bekliyorsunuz?
Zaten yürütebilse ilk evliliğini yürütür eşinin kıymetini bilir, kimse kötü evlilik için evlenmiyor ya!
Muhakkak bu adamın bir kusuru, bir yanlışı bir hatası var ki eşi bırakmış.
Bir boşanmış, çok görüp geçirmiş arkadaşımın dediği bir laf vardı o geldi aklıma, "kim yağlı ekmeğini bırakır da kocasını boşar? iyi kötü idare eder, hele ki çocuk varsa ortada, ama boşanıyorsa da o herif beş para etmez!" demişti.

Sanırım çok haklı.
Son günlerde KK'da okuduğum ikinci evliliğini yaşayan erkeklerle alakalı konular nedense hep problemli.
En büyük problem de eski eşleri...
Be mubarek niye o zaman ilk eşinin kıymetini bilmedin? Hadi bilmedin de, niye şimdi evlendiğin eşine eziyet ediyorsun?
Vicdansız bu erkekler, hakikaten vicdansız...

ne diyosun..
kaç çocuk yapsada adamin gönlü eski karisinda..
ben sanmiyorum huy bi yapişti mi can kolay kolay çikmaz bacim.
Dalga geçtim ablacım hani bu adamın malzemesi bu dememiş yeniden hamile kalmış eski karısını seven bir adamın yatağına olmayan kadınlık gururunu bırakıp girmiş ya o yüzden dedim

Adamın sevilecek toplu iğne ucu kadar yeri yok, niye bu çaba, neden bu emek bu işe yaramaz Adam için, niye bunca çocuk?

Anlamadım ben.

çok haklisin katılıyorum sana..

ben bizim kadınlarımızda ki şu gereksiz cesareti anlamıyorum vallahi!
ya da bunun adı doğacak yavruya önem vermemek, insan yerine koymamak!
belli ki bu adam hep böyleydi. içen, söven sayana, saygı duymayan, sevmeyen biri.
hadi ikizler olmuş tekrar hamile kalmak neyin kafası.
1 tane evladım var. Rabbim uzun ömürler versin inş. çalışıyorum, eşimle hiç problemim yok çok şükür ama 2. ye cesaret edemiyorum. bin tane soru soruyorum kendime..
arkadaşım evlat kıymetlidir, en değerlidir, hazinedir. yap yap at değildir. önce bunu anla 4. yü yapmayıver.
sonra bu adamdan boşanman gerek zira adamın elle tutulur hiçbir yanı yok. bildiğin eş değil sana köstek.
ha boşanamıyorsan da muhatap olmayacaksın. çocuklarınla yaşamaya çalışacaksın. duymayacaksın, görmeyeceksin.

Ayy adam eski karısını sevdiğini söylemiş onun güzelliğinden bahsetmiş ve bu düşük cümlelerden anladığım kadarıyla başından beri böyleymiş siz hala ben kocamı seviyorum yazmışsınız sonra da neden değersizim diye düşünmek çok gereksiz bu gidişle daha da kötü muamele görmeniz çok yüksek bir ihtimal...

Üstüne 3.çocuğu yapmış konu sahibi ne yapmaya kararlı acaba

Hiç bir şey yapmayacak. Bir çırpıda anlattı, bizim devreleri yaktı rahatladı.
Ben artık böyle cümle kurmaktan uzak 'al didi git didi' tarzı konuları gördükçe bizimle dalga geçildiğini düşünmeye başladım. Benim aklımdan geçirdiğim düşüncelerim bile devrik cümle değil yahu.

tek anladığım şey eşinizin eski eşini hala sevmedi

eşiniz eski eşini seviyor. Eski karısından 17 yaşında kızı var. Sizin ikiziniz var+tekrar hamilesiniz. Bunlar tamam da problemi tam anlayamadım ben

Bu ne biçim yazı şekli Allah aşkına hiç bir şey anlaşılmıyor. Eşine onu sevdiğini söylüyorsa neden ayrılmış neden sizden çocuk yapmış. Kıyaslamalar yapıyor eski eşiyle sizin aranızda. Bundan rahatsız olduğunuzu dile getirim o zaman. Birde çocuk yapmışsınız ee ne yapcaksınız boşanabilecek misinizz.

Kendisi hala seviyosa kendiyle yuzlesmemek adina, suclamamak adina aynalama yapiyor belliki. Sana yakistiriyo. Halk agziyla kisi kendinden bilir isi bu iste :/

Ayy kör ölmüş badem gözlü olmuş gibi bir şey. Çok seviyormuş da niye ayrılmış madem.
Gör ki o kadına da neler etti de kadıncağız boşadı bunu.
Adam bir tuhaf canım kusura bakma da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…