- 21 Nisan 2022
- 82
- 9
- 18
Ülkedeki yurttaşların adalet sisteminden haberi varmı acaba sadece haberlerde gördüklerinizle yetinmeyin benceBiraz haber takip eden bilinçli bir yurttaş anlar ne demek istediğimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkedeki yurttaşların adalet sisteminden haberi varmı acaba sadece haberlerde gördüklerinizle yetinmeyin benceBiraz haber takip eden bilinçli bir yurttaş anlar ne demek istediğimi
Eşimin birşey dediği yok eşimide dolduracaklar diye korkuyorumHizmetçiye ihtiyaç var galiba..eşin ne diyor?
Vallahi hapise girmek epeyi zorlaştı.Sizinki bu başarısını neye borcluÜlkedeki yurttaşların adalet sisteminden haberi varmı acaba sadece haberlerde gördüklerinizle yetinmeyin bence
Hırsızlık mi yaptı esinizEvet haber takip ediyorum oyuzden sordum zaten ne demek istediğinizi bence ülkenin durumu su anda insanlara herşeyi yaptırabilir ve cezaevlerindeki doluluk neden arttı söylememe gerek yok
Evet hapise girmek cinayet işleyip hırsızlık gasp yapanlar için baya zor ayrica başarı diye kast ettiğiniz şeyin içinde çocuklarım olduğundan bahsettim allah sizede bbubaşarıdan versin anlarsınız (yurttaşların) halini. Yazmak.için yazmayın lütfen iki üç seferdir yazıyorsunuz benim sorduğum soruyla alakanız bile yok. Ülke sistemini tartışmak istiyorsanız yeri burası değil benim sorum hiç değilVallahi hapise girmek epeyi zorlaştı.Sizinki bu başarısını neye borclu
Hayır elhamdülillah ne hırsızlık yaptı ne adam öldürdü nede milletin ırzına namusuna baktı tamam mı lütfen benim sayfamdan çıkın ve yazmayınHırsızlık mi yaptı esiniz
Ne kadar hüküm giydi?Hayır elhamdülillah ne hırsızlık yaptı ne adam öldürdü nede milletin ırzına namusuna baktı tamam mı lütfen benim sayfamdan çıkın ve yazmayın
Hükümlü değil eşim tutuklu su anda avukat cezalık bir durum yok ilk yada ikinci mahkeme çıkar diyorNe kadar hüküm giydi?
Benim eski sevgilimin abisi cinayetten 20 sene aldı. Kendi evinde kalıyor.
Ama ben olsam beklemem o adamı o kadar süre.
İyi o zaman. Kısa sürer. Evinizi, düzeninizi değiştirmenize gerek yok.Hükümlü değil eşim tutuklu su anda avukat cezalık bir durum yok ilk yada ikinci mahkeme çıkar diyor
Nasıl bu zamanda? Şimdilerde eskiye göre daha mı zor?Bu zamanda hapise girmeyi nasıl başardı eşiniz?
Nasıl bir kültür bu ya. Büyük kayınmış. Ne manaya geldiğini bile bilmiyorum ama böyle yaşı büyük olanın sözü geçmesi falan ortaçağ kafası. Bence umursamayın eğer kapınıza silahla dayanmayacaklarsa ve sadece konuşuyorlarsa.Hayır düşmanlık bir durum yok, işi biraz inada bindirdiler evde büyük kaynımın sözü geçiyor benim lafiin üstüne laf mi söylüyorsun diyor. Psikolojimi bozdular yeri tane gorumcem var her biri trip atıyor annemin evinde kalsan daha iyi olmazmi diye
Ben anlamadım, açıklayabilir misiniz, istatistikler öyle demiyor. Infaz indiriminden falan mı bahsediyorsunuz?Biraz haber takip eden bilinçli bir yurttaş anlar ne demek istediğimi
Tabi ki öyle değil mi sizce de?Adam öldürüyor serbest bırakılıyor, tecavüz ediyor serbest bırakılıyor, hırsızlık yapıyor serbest bırakılıyor suçlular. Hayır polisin uğraşıp yakalamasına emeğine yazık nasıl olsa tutuklanmayacaklar niye yakalıyor polisler. Konu sahibi yazdıklarımın sizinle alakası yok. Sadece bir iç döküş benimki.Nasıl bu zamanda? Şimdilerde eskiye göre daha mı zor?![]()
O eve bir girersen kendi evine dönemezsin gibi geldi bana, aklın varsa yüz yüze bakıyoruz diye falan düşünme koy tavrını. O evi bir kapatırsan "boşa kira veriliyor" diye eşyanı da depoya çekerler bulursun mevlanıHayır düşmanlık bir durum yok, işi biraz inada bindirdiler evde büyük kaynımın sözü geçiyor benim lafiin üstüne laf mi söylüyorsun diyor. Psikolojimi bozdular yeri tane gorumcem var her biri trip atıyor annemin evinde kalsan daha iyi olmazmi diye
Evet kızım anaokuluna gidiyor anaokulu çokta önemli değil eğitim hayatından çalmıyoruz diyorlar ne yapcami şaşırdım gerçekten pskolojimle oynadilarİyi o zaman. Kısa sürer. Evinizi, düzeninizi değiştirmenize gerek yok.
Hani tacizciler, tecavüzcüler dışarı da geziyor, ceza almıyor ya ondan bahsediyorNasıl bu zamanda? Şimdilerde eskiye göre daha mı zor?![]()
Eski sevgilinizmiş ama yine de çok geçmiş olsun.Bazen insanlar hiç yapmayacaklarını düşündüğü hataları yapabiliyorlar.Sevgiliniz için de abisinin hapise girmesi cinayet işlemesi çok üzücü bir travma olmuş olmalıNe kadar hüküm giydi?
Benim eski sevgilimin abisi cinayetten 20 sene aldı. Kendi evinde kalıyor.
Ama ben olsam beklemem o adamı o kadar süre.
ay ne alaka ya? niye girdiyse girdi mahalledeki dedikoducular gibi ne bu simdi? kocasinin sucundan kadin mi sorumlu? sizinkinin basarisi falan ne cirkin laflar ya saka gibi.Vallahi hapise girmek epeyi zorlaştı.Sizinki bu başarısını neye borclu
Evet asla cinayet işleyecek bir adam değildi.Eski sevgilinizmiş ama yine de çok geçmiş olsun.Bazen insanlar hiç yapmayacaklarını düşündüğü hataları yapabiliyorlar.Sevgiliniz için de abisinin hapise girmesi cinayet işlemesi çok üzücü bir travma olmuş olmalıBazen kendim de dahil başka insanları bu durumları eleştirirken görüyorum ama kimsenin hayatını yaşadığını bilmeden kınamamak gerekiyor.Şu ana kadar kınadıklarım için o kadar üzülüyorum ve af diliyorum Allahtan.Benimkiside böyle bir iç döküş oldu aniden
Papaza günah çıkartır gibi
![]()