• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cezaevine girdi

Evet asla cinayet işleyecek bir adam değildi. 🙁 3 çocuk babası, işinde gücünde bir adamdı. Olay gazetelere çıktı. Kadıköy’de iki grup arasında sokak kavgası çıkıyor. Bizim abi genci bacağından bıçaklıyor. Gencin damarına geliyor, kan kaybından ölüyor. Ondan sonra 2 aile içinde felaket başlıyor. Ölen gencin ailesi evlatlarını toprağa veriyor, bizim abide o gün bugündür güneş yüzü görmedi. Ben ziyaretine gittim. Gelin diye tanıştırdılar. Hapishane korkunç bir yer. Sağlıklı giren insan sağlıklı çıkamaz ordan. Sadece çıkacakları günü sayıyorlar.
Abinin hanımı eşine çok bağlıydı. Biz en son ayrıldığımızda bekliyordu eşi. Allah kimseye yaşatmasın ama aynı durumda ben beklemezdim.
Kınamamak lazım. Hayatta her şey insanlar için. Rabbim kader mahkumlarına da, ailelerine de sabır versin 🙏🏻
Ay çok üzüldüm ya acaba bıçakladığı gençte mi ona kesici bir aletle saldırdı adamcağız kendisini bu şekilde savunmak durumunda mı kaldı :( Rabbim güç kuvvet ve sabır versin

Evet asla cinayet işleyecek bir adam değildi. 🙁 3 çocuk babası, işinde gücünde bir adamdı. Olay gazetelere çıktı. Kadıköy’de iki grup arasında sokak kavgası çıkıyor. Bizim abi genci bacağından bıçaklıyor. Gencin damarına geliyor, kan kaybından ölüyor. Ondan sonra 2 aile içinde felaket başlıyor. Ölen gencin ailesi evlatlarını toprağa veriyor, bizim abide o gün bugündür güneş yüzü görmedi. Ben ziyaretine gittim. Gelin diye tanıştırdılar. Hapishane korkunç bir yer. Sağlıklı giren insan sağlıklı çıkamaz ordan. Sadece çıkacakları günü sayıyorlar.
Abinin hanımı eşine çok bağlıydı. Biz en son ayrıldığımızda bekliyordu eşi. Allah kimseye yaşatmasın ama aynı durumda ben beklemezdim.
Kınamamak lazım. Hayatta her şey insanlar için. Rabbim kader mahkumlarına da, ailelerine de sabır versin 🙏🏻
Kadıncağıza da helal olsun kocasına gerçekten aşıkmış

Kadıncağıza da helal olsun kocasına gerçekten aşıkmış
Evet ben kocasına bu kadar aşık, bağlı bir kadın görmedim. Ben sevgilimden ayrıldım çünkü babam bana baskı yaptı. “Bu yaşımdan sonra beni katillerle mi muhattap edeceksin” dedi. Babamı çiğneyemedim. Bir de olaydan sonra aile perişan oldu. Ben o durumda boğuldum.
Ay çok üzüldüm ya acaba bıçakladığı gençte mi ona kesici bir aletle saldırdı adamcağız kendisini bu şekilde savunmak durumunda mı kaldı :KK43: Rabbim güç kuvvet ve sabır versin
Yok hayır. Genç bunlara saldırmıyor. Abinin bize dediği küfür ettiği, cinnet geçirdiği peşinden gidip grupça saldırdıkları. Olayın kamera görüntüleri internette var. Bakmaya dayanabilirseniz özelden yollarım.

Evet ben kocasına bu kadar aşık, bağlı bir kadın görmedim. Ben sevgilimden ayrıldım çünkü babam bana baskı yaptı. “Bu yaşımdan sonra beni katillerle mi muhattap edeceksin” dedi. Babamı çiğneyemedim. Bir de olaydan sonra aile perişan oldu. Ben o durumda boğuldum.

Yok hayır. Genç bunlara saldırmıyor. Abinin bize dediği küfür ettiği, cinnet geçirdiği peşinden gidip grupça saldırdıkları. Olayın kamera görüntüleri internette var. Bakmaya dayanabilirseniz özelden yollarım.
Dayanırım gönderin.Acınızı paylaşmak istiyorum beraberce dertleşiriz

Olan sevgilinize olmuş çok üzüldüm ya :( Rabbimin vardır bir bildiği ama ailede perişan oldu diyorsunuz demek ki sevgilinizde ilişkiye devam edebilecek durumda kalamamış sanırım :(

Olan sevgilinize olmuş çok üzüldüm ya :KK43: Rabbimin vardır bir bildiği ama ailede perişan oldu diyorsunuz demek ki sevgilinizde ilişkiye devam edebilecek durumda kalamamış sanırım :KK43:
Evet kalamadı. 3 yeğeninin babası, Abisinin ailesinin reisi oldu. Benim sevgilimin de hayatı kaydı. Hem yaşlı annesini, hem yengesini teselli etmek benim sevgilime görev oldu. Evlense filan haberim olurdu.
Dayanırım gönderin.Acınızı paylaşmak istiyorum beraberce dertleşiriz
Tamam çok teşekkürler 🌺

ay ne alaka ya? niye girdiyse girdi mahalledeki dedikoducular gibi ne bu simdi? kocasinin sucundan kadin mi sorumlu? sizinkinin basarisi falan ne cirkin laflar ya saka gibi.
Ne yazıp yazmayacağımi bir daha paşa gönlüm isterse size sorarım.

Merhaba benim eşim 3 aydır cezaevinde iki tane küçük çocuğum var ve eşimin ailesi sürekli bana baskı yapıyor bizim yanımızda kal diye ben istemiyorum kendi evimde daha rahat olduğumu söylüyorum fakat anlamıyorlar tek değilim kendi ailemden birileri kalıyor yanımda sürekli baskilamaya çalışıyorum ne yapmam lazım
Kabul etmeyin evinizde kalın, eş ailesinde kalırsanız herseyinize karışma hakkını bulurlar kendilerinde..

Sen kimsin yahu.Ne yazıp yazmayacağımi ne vakittir sana danisiyorum ayrıca senin üstüne vazife mi .
ben bana danisin demedim ki siz tamam sana sorarim dediniz ben de olur eger haddinizi bilmekte sorun yasiyorsaniz yardimci olurum dedim. yani teklif benden gitmedi. uzerime vazife olarak siz gordunuz demek ki.

konudaki kadina yardimci olmak yerine kocasi cezaevinde diye onu asagilar sekilde yazan sizsiniz. yazdiginiz mesaji bir okuyun bakalim, konudaki herhangi bir noktayla uyusuyor mu? yoksa sizin ilkel dedikodu durtunuzun sonucu mu?

ben bana danisin demedim ki siz tamam sana sorarim dediniz ben de olur eger haddinizi bilmekte sorun yasiyorsaniz yardimci olurum dedim. yani teklif benden gitmedi. uzerime vazife olarak siz gordunuz demek ki.

konudaki kadina yardimci olmak yerine kocasi cezaevinde diye onu asagilar sekilde yazan sizsiniz. yazdiginiz mesaji bir okuyun bakalim, konudaki herhangi bir noktayla uyusuyor mu? yoksa sizin ilkel dedikodu durtunuzun sonucu mu?
Paşa gönlüm ne yazmak isterse onu yazarım hoşuna gitmeyen okumasın .

Paşa gönlüm ne yazmak isterse onu yazarım hoşuna gitmeyen okumasın .
hayat bu belli olmaz bi bakmissin biri de bir gun senin konu sahibine yaptigin gibi “hee noldu kocan napti da iceri girdi, bu basarisini neye borclu, hirsiz mi” diye sorar. pasa gonlunu severim o zaman senin ben.

insaniz ya başınıza ne gelecegi belli mi? Hz Musa bir adami itti diye adam birden düşüp ölmedi mi? Veya Hz Yusuf hapse bir iftira yüzünden düşmedi mi?Kurani Kerim bize bunları masal olsun diye mi anlatıyor? Insan söyleyeceği sözü biraz düşünür 🙄
Bizim de komşu sarhoş kavgasında canını kurtarmak için serçe parmak kadar bir çakı ile birini bacağından yaralamış. Ama o minicik kesik gidip adamın şah damarina denk gelmiş.şimdi cezaevinde. Olabilir böyle şeyler. Allah bizleri kimseye sebep etmesin. Cinnet halinden korusun. Ama planlı yapanlar Allaha havale ediyorum orası ayrı.

Kaldi ki konu sahibesinin eşinin olayi ne bilmiyoruz.ustelik soru tamamen kendiyle ilgili.
Konu sahibesi hanımefendi bence siz şimdi kendi ailenize yakışırsınız. Evlenene kadar nasil koruyup gözettiyseler yine koruyup gözetirler.Evinizde kalacaksanız da kendi ailenizden birileri daima yanınızda bulunsun derim.

Son düzenleme:
Back
X