Eşim çıktı gitti..

Geçmiş olsun canım bendede ilk doğum sonrası ödemden olmuştu aylar sonra geçti,nasıl olduğunu biliyorum ,üzülmeyin Eşiniz tartışma çıkmasın diye dışarı çıkmıştır bence, en iyi yöntemdir gerginlik oldumğunda çıkıp hava almak ve daha fazla kırıcı sözler sarf etmemek
Bende 4 ay oldu doğum yapalı canım.. bebeğime bile topallayarak bakıyorum resmen yaa. sinirlenecek bi durum yokken olay var gibi çıkıp gitmesi sıktı canımı zaten :(

Çok anlayışsız bir eşin var onun gözünün önünde acı çekiyorsun oda bunu mu yapıyor ? kavga çıkarmaya bahane aramış resmen bu yaptığının adı vefasızlıktır

Tırnağı çekerler diye korkup bu acıyı çekmek mantıklı mı ? Eşinize bir şey diyemiyorum o ayrı konu, çok ayıp etmiş.

Bende 4 ay oldu doğum yapalı canım.. bebeğime bile topallayarak bakıyorum resmen yaa. sinirlenecek bi durum yokken olay var gibi çıkıp gitmesi sıktı canımı zaten :KK43:

kendileri grip olsalar kanser olmuş gibi davranırlar ama, eşin çok kabalık etmiş seni o halde hem de bebekle bırakıp giderek, keşke onlar gelsin deseydin... gerçi önemli olan o da değilde... boşver belki sinirle daha çok kalbini kırabilirdi belki böyle olması daha iyi oldu

yani şimdi siz kahvaltı ederken eşiniz annesine gitmek istedi, siz ayağım çok kötü dediniz o da sinirlendi hiç bişey demeden gitti? ne bilim bana eksik parçalar var gibi geldi, daha önceden bi kaç bahane bulup gitmediyseniz şu an bunu bahane olarak görüyo olabilir

Teşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..
çekselerde tirnak yine glir bi kaç aya
çekdigin eziyeet hiç degmez
ama yine bi kaç gun ayakbbi giyemezsin pansuman i fln derken acin olur ama kokden çozum

Krem aldım eczaneden iltihap söktürdü resmen bi Kaç gün daha kullansam daha iyi olacak gibi..zaman gerekiyo sadece

Geçmiş olsun. Eşimin tırnağı batınca haftalarca antibiyotikli krem, kara merhem, sıcak su hatta kahve ne duyduysak uyguladık ama çektiğiyle kaldı. Sonunda doktora gitti ve tırnağı çekmediler, sadece kenarını kesip temizlediler. Boşuna oyalanıp acı çekmeyin, doktora gidip kurtulun.

yani şimdi siz kahvaltı ederken eşiniz annesine gitmek istedi, siz ayağım çok kötü dediniz o da sinirlendi hiç bişey demeden gitti? ne bilim bana eksik parçalar var gibi geldi, daha önceden bi kaç bahane bulup gitmediyseniz şu an bunu bahane olarak görüyo olabilir
Eksik bi parça yok aynen böyle oldu..daha önce de tek bi kez bile gitmediğim olmadı

kendileri grip olsalar kanser olmuş gibi davranırlar ama, eşin çok kabalık etmiş seni o halde hem de bebekle bırakıp giderek, keşke onlar gelsin deseydin... gerçi önemli olan o da değilde... boşver belki sinirle daha çok kalbini kırabilirdi belki böyle olması daha iyi oldu
O zaman da ayağına mı çağırıyosun derdi bahane arayana bahane mi yok :(

Eksik bi parça yok aynen böyle oldu..daha önce de tek bi kez bile gitmediğim olmadı
anladım canım o zaman kocan aşırı tepki göstermiş ve haksız, ayrıca gitmek istemeyebilirsin bile illa canının acımasına da gerek yok, insanın modu bile uygun olmayabilir

Cok gecmis olsun ,kocanin yaptigi esseklik sonucta insan cani yanarken misafirligede gitmek istemez misafir gelsinfde istemez ,
Tirnak olayina gelince ,batmasi iltihap yapar onu birak kana karisipnzehirtler bile ,
Annem de vardi bu sorun ,
İstanbulda bir ortepedi doktoruna duzeltirdik lokal asnestesi ile uyusturup girip sadece batan yerleri bir daha uzamamak uzere aliyor yani muhurluyor ,
5 senedir hic sortun yasamadik ,
Sende boyle bisdi yaptirarak kurtulabilirsin bu dertten

Cok gecmis olsun ,kocanin yaptigi esseklik sonucta insan cani yanarken misafirligede gitmek istemez misafir gelsinfde istemez ,
Tirnak olayina gelince ,batmasi iltihap yapar onu birak kana karisipnzehirtler bile ,
Annem de vardi bu sorun ,
İstanbulda bir ortepedi doktoruna duzeltirdik lokal asnestesi ile uyusturup girip sadece batan yerleri bir daha uzamamak uzere aliyor yani muhurluyor ,
5 senedir hic sortun yasamadik ,
Sende boyle bisdi yaptirarak kurtulabilirsin bu dertten
Teşekkür ederim..Biliyorum dr a gitmek gerek ama cesaret edemiyorum evde kendim halletmek istiyorum bi daha çok kısa kesmezsem tekrarlamaz diye düşünüyorum..inşallah öyle olur yani

Offf sizi en iyi ben anlarim ne cektim o tirnak batmasindan. Aralik ayinda ise terlikle gittim ayagimi bi yere carpsam oturup aglardim acisindan. Kacis yok cektirin bence hem bnm tirnagimin tamamini cekmediler. Batan kismi kesip aldilar. Uyustururken aciyo evet ama sonrasi daha kolay emin olun biyle daha cok aci cekiyosunuz

Teşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..
bir doktora git ceksinler tirnagi o oyle basa cikmaz

bırak kendı kendıne trıplerde yaşasın. sen gıtmeme nedenını açıklamıssın
bu halde bunu yapıyorsa zaten senı düşünmüyor demektır

pff o ne saçma bi davranış ya? kaldı ki ailesine gitmek istemiyorsan gitmek zorunda da değilsin her istediğinde. bi rahatsızlığın olmasa bile canın o gün evden çıkmak istemiyordur, belki yalnız kalmak istiyorsundur, kocanla başbaşa kalmak istiyorsundur, kahveni alıp akşama kadar keyif yapıp kitap okumak falan istiyorsundur.

her gidelim dediğinde gitmek zorunda değilsin bunu eşine öğret.

bi yere gitmek istemediğimde, ya da o gün misafir kabul etmek istemediğimde illa hasta olmam gerekmiyor ya da önemli bi işimin olması gerekmiyor. böyle şeyleri bahane etmek zorunda da değilim. modumda değilim, yalnız kalmak istiyorum, kafa dinlemek istiyorum bu kadar basit. sakın yüz verme, alttan alma.

Back
X