Çok saolun teşekkür ederimTırnak batması zordur, çok geçmiş olsun.
Üzülmeyin özür dilemesi gereken eşiniz, düşüncesizlik etmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saolun teşekkür ederimTırnak batması zordur, çok geçmiş olsun.
Üzülmeyin özür dilemesi gereken eşiniz, düşüncesizlik etmiş.
Yok alttan almam zaten suçlu değilim ki..az önce geldi zili çaldı kapıyı açtım bişey demeden içeri geçtim gittim..ben ona bakmıyorum o da bana bakmıyo ikimizde elimizde tel oturuyoz..pff o ne saçma bi davranış ya? kaldı ki ailesine gitmek istemiyorsan gitmek zorunda da değilsin her istediğinde. bi rahatsızlığın olmasa bile canın o gün evden çıkmak istemiyordur, belki yalnız kalmak istiyorsundur, kocanla başbaşa kalmak istiyorsundur, kahveni alıp akşama kadar keyif yapıp kitap okumak falan istiyorsundur.
her gidelim dediğinde gitmek zorunda değilsin bunu eşine öğret.
bi yere gitmek istemediğimde, ya da o gün misafir kabul etmek istemediğimde illa hasta olmam gerekmiyor ya da önemli bi işimin olması gerekmiyor. böyle şeyleri bahane etmek zorunda da değilim. modumda değilim, yalnız kalmak istiyorum, kafa dinlemek istiyorum bu kadar basit. sakın yüz verme, alttan alma.
canım ben tırnak batığın için yorum yapcam. yıllarca çok çektim birde benim ayak numaram da büyük kendime ayakkabı bulamazdım çok ağlamışımdır bu konu yüzünden. zaten dar ayakkabı giydiğim için oluştu batıklarım. tel takdırdım olmadı, özel ayak bakım merkezlerine gittim sürekli batığı çıkardılar ama o tekrarlıyor biliyorsun. en son bi doktor buldum. aslında ortopedi doktoru ama batık tırnak için küçük bir operasyon yapıyor batan kısmı aldıktan sonra kökünüde kazıyor. ben önce bir ayağımın başparmağını yaptırdım görüntü nasıl olcak görmek istedim. 1 sene sonra diğer ayağımı da yaptırdım. istanbuldaysan ve yaptırmayı düşünüyorsan hem tırnağımın resmini hem doktorun adını yazabilirim özeldenSaatlerdir donuk bi şekilde oturdum kaldım şaşkınım gerçekten.. şaşkınlıktan yazıyorum sanırım onu da bilmiyorumkahvaltı ediyorduk.. kahvaltıdan sonra annemlere gidelim dedi.. ayaklarım berbat durumda nasıl gidicem ben yürüyemiyorum bile dedim sinirlendi giyindi çıktı gitti. tartıştığımız zamanlarda bile bişey demeden çıkıp gitmezdi çok zoruma gitti..hele de bu durumdayken.. neden gitmedin derseniz açıklayayım gitmek istemedim değil annesini ve kardeşlerini çok severim öyle zannedilmesin severek giderim normalde.. son 1 aydır ayak baş parmaklarımda tırnak batması var. yaşayanlar biliyordur nasıl bir acı koskocaman olmuş mosmor bir parmak elim yanlışlıkla bile hafiften değse oturup ağlanacak bir acı.. terlik dahi giyemiyorum yok böyle bir acı..aman yol mu yürüyecekmişim sanki arabaya binip arabadan inecekmişim ne vvarmış.. afedersiniz wc ye girdiğimde bile mecburiytten terlik giyip zoraki iki adım atabiliyorum..bu durumda olduğumu kendisi de biliyo.. hiçbiyere de çıkamıyorum zoruma gitti bu yaptığı oturdum ağlıyorum
![]()
![]()
Bana atar misiniz? esim de yaşıyor ayni sorunu.canım ben tırnak batığın için yorum yapcam. yıllarca çok çektim birde benim ayak numaram da büyük kendime ayakkabı bulamazdım çok ağlamışımdır bu konu yüzünden. zaten dar ayakkabı giydiğim için oluştu batıklarım. tel takdırdım olmadı, özel ayak bakım merkezlerine gittim sürekli batığı çıkardılar ama o tekrarlıyor biliyorsun. en son bi doktor buldum. aslında ortopedi doktoru ama batık tırnak için küçük bir operasyon yapıyor batan kısmı aldıktan sonra kökünüde kazıyor. ben önce bir ayağımın başparmağını yaptırdım görüntü nasıl olcak görmek istedim. 1 sene sonra diğer ayağımı da yaptırdım. istanbuldaysan ve yaptırmayı düşünüyorsan hem tırnağımın resmini hem doktorun adını yazabilirim özelden
Üzülmeyin ne olur...ben o tırnak batması nedir bilirim COO çekmişligim vardır... maalesef erkekler böyle bencil insanlardır.. siz ne yaparsaniz yapın böyledir durum..bence siz oralı bile olmayın sakin kendinizi uzmeyin yipratmayın..inanın daha iyi olacaksiniz bu sekilde..Saatlerdir donuk bi şekilde oturdum kaldım şaşkınım gerçekten.. şaşkınlıktan yazıyorum sanırım onu da bilmiyorumkahvaltı ediyorduk.. kahvaltıdan sonra annemlere gidelim dedi.. ayaklarım berbat durumda nasıl gidicem ben yürüyemiyorum bile dedim sinirlendi giyindi çıktı gitti. tartıştığımız zamanlarda bile bişey demeden çıkıp gitmezdi çok zoruma gitti..hele de bu durumdayken.. neden gitmedin derseniz açıklayayım gitmek istemedim değil annesini ve kardeşlerini çok severim öyle zannedilmesin severek giderim normalde.. son 1 aydır ayak baş parmaklarımda tırnak batması var. yaşayanlar biliyordur nasıl bir acı koskocaman olmuş mosmor bir parmak elim yanlışlıkla bile hafiften değse oturup ağlanacak bir acı.. terlik dahi giyemiyorum yok böyle bir acı..aman yol mu yürüyecekmişim sanki arabaya binip arabadan inecekmişim ne vvarmış.. afedersiniz wc ye girdiğimde bile mecburiytten terlik giyip zoraki iki adım atabiliyorum..bu durumda olduğumu kendisi de biliyo.. hiçbiyere de çıkamıyorum zoruma gitti bu yaptığı oturdum ağlıyorum
![]()
![]()
İstanbulda değilim malesef ama tırnağınızın resmini görmek isterim belki burda da vardır öyle yapan yerlercanım ben tırnak batığın için yorum yapcam. yıllarca çok çektim birde benim ayak numaram da büyük kendime ayakkabı bulamazdım çok ağlamışımdır bu konu yüzünden. zaten dar ayakkabı giydiğim için oluştu batıklarım. tel takdırdım olmadı, özel ayak bakım merkezlerine gittim sürekli batığı çıkardılar ama o tekrarlıyor biliyorsun. en son bi doktor buldum. aslında ortopedi doktoru ama batık tırnak için küçük bir operasyon yapıyor batan kısmı aldıktan sonra kökünüde kazıyor. ben önce bir ayağımın başparmağını yaptırdım görüntü nasıl olcak görmek istedim. 1 sene sonra diğer ayağımı da yaptırdım. istanbuldaysan ve yaptırmayı düşünüyorsan hem tırnağımın resmini hem doktorun adını yazabilirim özelden
O gidelim diyo da ben gitmiyorumÖnce bi doktora götürseydi sizi mağdem öyle
Geçmiş olsun
İnşallahÜzülmeyin ne olur...ben o tırnak batması nedir bilirim COO çekmişligim vardır... maalesef erkekler böyle bencil insanlardır.. siz ne yaparsaniz yapın böyledir durum..bence siz oralı bile olmayın sakin kendinizi uzmeyin yipratmayın..inanın daha iyi olacaksiniz bu sekilde..
Çok düşkün yaa ailesine. tamam olsun ama beni bu halde yalnız bırakıp gidecek kadar olmasaydı keşke..Napcakmış anasını emecek miymiş ertelese olmaz mıymış? Seni o şekilde bırakıp nasıl içi rahat ediyor hayret.
Aynen öyleBu erkeklerin derdi hic bitmiyor ömrumuzu yedilercok gecmis olsun se kendi sagliginla ilgilen bosver simdi onun triplerini fln