- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
Olabilir tabi ki...
Özellikle yurtlarda kaldıysa...
Peki eger eşiniz size itiraf ederse,
ne yapacaksınız?
Ne degişecek yani?
esimi nasil konusturabilirim nasil acarim onu cunku ben gecmisinde birsey yattigina inaniyorum icimdeki bu kuvvetli ses oyle soyluyor
Tamam konuşturdugunuzu varsayalım,
ve eşiniz söyledi.
Sizin eşinize karşı tavrınız ne olacak?
esimi nasil konusturabilirim nasil acarim onu cunku ben gecmisinde birsey yattigina inaniyorum icimdeki bu kuvvetli ses oyle soyluyor
Sana anlatmak istemeyebilir.
Belki psikoloğa gitmeye razı etsen daha iyi olur.
Mutlaka böyle birşey olduğundan değil.En azından öfke kontrolü veya stres-depresyon gibi sebeplerle gidebilir.
Veya ben mutsuzum,birlikte gidelim diyebilirsin.
düşüncesı bıle çok kötü ınsan delırır :44:
ama eğer öyle bırşey varsa bıle eşıne destek olmalısın kesınlıkle
pekı doktora gıtmeye felan ıkna edemez mısın
konuşur rahatlar sana anlatamadığını anlatır belkıde
psikologa gitmiyor ne yazikki daha once cokca teklif etmistim ofkesi icin bana diyor sen beni sinirlendirmessen ben melek gibi adamim
ben ona sordum dedim senin bu tepkilerin normal degil baska seyleerin varligini gosteriyor ne olur bana anlat acil sana yardimci olayim niye bu kadar erkekligini on plana atiyorsun neden ev islerinde bana firsat vermiyorsun bunlar gecmisinde taciz yasamis insanlarin gosterdigi birtakim davranislermis varmi boyle birsey oldumu anlat dedim sakince cok sinirlendi sen kendi isine bak bu cok ciddi birsey dedi kapatti tabi arada kufurde etti buraya yazmiyorum ama yok demedi bu beni daha cok killandirdi
psikologa gitmiyor ne yazikki daha once cokca teklif etmistim ofkesi icin bana diyor sen beni sinirlendirmessen ben melek gibi adamim
ben ona sordum dedim senin bu tepkilerin normal degil baska seyleerin varligini gosteriyor ne olur bana anlat acil sana yardimci olayim niye bu kadar erkekligini on plana atiyorsun neden ev islerinde bana firsat vermiyorsun bunlar gecmisinde taciz yasamis insanlarin gosterdigi birtakim davranislermis varmi boyle birsey oldumu anlat dedim sakince cok sinirlendi sen kendi isine bak bu cok ciddi birsey dedi kapatti tabi arada kufurde etti buraya yazmiyorum ama yok demedi bu beni daha cok killandirdi
Olabilir canim.
Ancak bunu bir kadina, ozellikle karisina asla anlatamaz.
Bir uzmana dokulebilir. Muhtemelen ona da kendisi gitmez.
Yatak odasi disinda nasil size ilgis?
ıllahı cocukluguna ınecem dıyorsun cocuklar duymasındakı meltem gıbınerden bu kanıya vardın esının cınsel acıdan tacız edıldıgını?yaptıgın utuyu begenmıyo olabılır,ev ıslerını sevıyo falan demısssın anlam veremedım,konuyu acarmısın bıraz
yatak odasi zaten berbat durumda hep ben istersem oluyor bende artik pes ettim 1 ayda 1 olursa iliski ne ala yok gelmiyor istemiyor normalde gun icindede sykca tartisiyoruz havadan sudan sebeplerle yani kavga edecek birsey cikiyor bana saygisi yok her kavgada ben erkegim benim dedigim olucak istemiyorsan s....git diyor
yani arastiriken onumdeki makalelerde yazanlar sanki esimi birebir anlatiyordu icime hemen dogdu ya allahim olamaz felan dedim icten ice.mesela evi supurur ben supurdugum halde.buzdolabini siler yerlestirir. dun soylemesi ayip et almistik derin donduruvuya yerlestirmem gerekliydi yerlestirdim hepsini bugun sabah kalktigimda hepsini cikarttip tekrardan yerlestirdi. evlendigimiz gundern beri boyle .sanki ben cocukmusum gibi arkamdan yaptigim her isi yeniden yapiyor. kafayi yiyecem birgun olsun evin hanimi gibi hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?