esim cinsel istismara ugramis olabilir mi?

newyorktasonbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
183
0
46
Diğer
merhaba bayanlar

biliyorsunuz ki sapiklar buyuk kucuk yasli cocuk demeden sapikliklarini yapiyorlar
bu sapik bazen kendi aile uyelerimizden biri olabilecegi gibi bazende disardan biride olabilir
son zamanlarda okuyup arastirdigim kadariyla cocuklugunda cinsel tacize istismara ugramis kisiler iler ki hayatlarinda farkli sekillerde ortaya cikartabilliyormus gecmiste yasananlari.
benim esim sinirli biridir ofkesini kontrol edemez
surekli erkekligini on plana atar ben erkegim vs gibi cumleleri cok kullanir
ev islerine cok duskun benim yaptigim hicbir ev isinden memnun kalmiyor ornek verecek olursam utu yapiyorum sen utu yapmayi bilmiyorsun diyor geciyor utuyu eline alip kendi yapiyor.
cinsel hayatimiz hic yok denecek kadar az bir ara cok uzulup kafaya takiyordum o zamanlar ona sitem etmistim beni begenmiyormusun istemiyormusun arzulamiyormusun diyerekten .oda bana ben topum demisti sonrada gulerek hayatim cok yorgun oluyorumgibi bahaneler sunmustu.simdi okudugum kitaplarda gecmisinde cinsel istismara ugramis kisilerin butur soylemlerde olabilecegi yaziyor ve bunun gibi birsuru ornek var .aklim karismadi degil.esimin kendine olan ozguveni sifir.
gecenlerde esime sordum sen cocuklugunda boyle boyle bir tacize maruz kaldinmi diye
cok acayip sinirlendi ama hayir tacize maruz kalmadim da demedi
acaba ben mi evham yapiyorum
birde ilkokul doneminden beri ailesiyle kopuk yasamis birsure amcasinda kalmis ailevi sorunlardan dolayi ne kadar israr ettiysemde bana anlatmiyor ailesiyle ilgili meseleleri sonra lise doneminde yatili yurtlarda kalmis yani cocuklugundan beri disarda yetismis buyumus acaba diyorum o donemler basina birsey gelmis olabilir mi

Sana anlatmak istemeyebilir.
Belki psikoloğa gitmeye razı etsen daha iyi olur.
Mutlaka böyle birşey olduğundan değil.En azından öfke kontrolü veya stres-depresyon gibi sebeplerle gidebilir.
Veya ben mutsuzum,birlikte gidelim diyebilirsin.

düşüncesı bıle çok kötü ınsan delırır :44:

ama eğer öyle bırşey varsa bıle eşıne destek olmalısın kesınlıkle
pekı doktora gıtmeye felan ıkna edemez mısın
konuşur rahatlar sana anlatamadığını anlatır belkıde

Olabilir canim.

Ancak bunu bir kadina, ozellikle karisina asla anlatamaz.

Bir uzmana dokulebilir. Muhtemelen ona da kendisi gitmez.

Yatak odasi disinda nasil size ilgis?

esimi nasil konusturabilirim nasil acarim onu cunku ben gecmisinde birsey yattigina inaniyorum icimdeki bu kuvvetli ses oyle soyluyor

ıllahı cocukluguna ınecem dıyorsun cocuklar duymasındakı meltem gıbınerden bu kanıya vardın esının cınsel acıdan tacız edıldıgını?yaptıgın utuyu begenmıyo olabılır,ev ıslerını sevıyo falan demısssın anlam veremedım,konuyu acarmısın bıraz

Son düzenleme:

psikologa gitmiyor ne yazikki daha once cokca teklif etmistim ofkesi icin bana diyor sen beni sinirlendirmessen ben melek gibi adamim

ben ona sordum dedim senin bu tepkilerin normal degil baska seyleerin varligini gosteriyor ne olur bana anlat acil sana yardimci olayim niye bu kadar erkekligini on plana atiyorsun neden ev islerinde bana firsat vermiyorsun bunlar gecmisinde taciz yasamis insanlarin gosterdigi birtakim davranislermis varmi boyle birsey oldumu anlat dedim sakince cok sinirlendi sen kendi isine bak bu cok ciddi birsey dedi kapatti tabi arada kufurde etti buraya yazmiyorum ama yok demedi bu beni daha cok killandirdi

ah be güzelım keşke bu kadar üstüne gıtmeseydın
kaç yaşında adam kalkıp evet hayatım ben seneler önce tacıze uğradım der mı

benım esımde tıtızdır ev ıslerınde bazen ben ıstemesemde yardımcı olur ben hıc sızın dusundugunuz gıbı bısey dusunmem,sız soledıgınızde sıze kızması cok normal kıme soylense kızar cunku.sızı anlıyamıyorum nasıl bole bır kanıya vardınız?

Olabilir canim.

Ancak bunu bir kadina, ozellikle karisina asla anlatamaz.

Bir uzmana dokulebilir. Muhtemelen ona da kendisi gitmez.

Yatak odasi disinda nasil size ilgis?

yatak odasi zaten berbat durumda hep ben istersem oluyor bende artik pes ettim 1 ayda 1 olursa iliski ne ala yok gelmiyor istemiyor normalde gun icindede sykca tartisiyoruz havadan sudan sebeplerle yani kavga edecek birsey cikiyor bana saygisi yok her kavgada ben erkegim benim dedigim olucak istemiyorsan s....git diyor

yani arastiriken onumdeki makalelerde yazanlar sanki esimi birebir anlatiyordu icime hemen dogdu ya allahim olamaz felan dedim icten ice.mesela evi supurur ben supurdugum halde.buzdolabini siler yerlestirir. dun soylemesi ayip et almistik derin donduruvuya yerlestirmem gerekliydi yerlestirdim hepsini bugun sabah kalktigimda hepsini cikarttip tekrardan yerlestirdi. evlendigimiz gundern beri boyle .sanki ben cocukmusum gibi arkamdan yaptigim her isi yeniden yapiyor. kafayi yiyecem birgun olsun evin hanimi gibi hissedemiyorum

benım anlamadım bırsey daha var hadı dıyelım kucukken tacıze ugradı,ev ıslerını sevmesıyle alakası ne,tacızden sonra cınsel tercıhımı degıstı dıye dusunuyosun?

bence esın fazla tıtız ve tertıp duzenlı bırısı ve senın ısını begenmıyo cunku ole ınsanlar hıcbıseyı kolay kolay begenmez,benım esımde cok tıtız ondan bılıyorum

hayatım bazı sorular vardır hep soru olarak kalırlar.bu da onlardan birisi.kimse böyle birşeyin yanıtını eşine vermez ister kadın ister erkek olsun.ayrıca sendeki biraz algıda ilgi durumu.kafanda kurmuşsun bunu eşinin bazı tarz cümlelerini ona bağlıyorsun hemen.çoğu erkek,ben erkeğim tarzı cümleler kurar.kime "sen taciz edildin mi"desen sinirlenir.bunlar da bir şey yok.cinsel isteksizliğe gelince kk'daki kadınların %70'nin kocası isteksiz.anlamıyorum dışarda yiyecek gibi bakan onca erkek,tüm sitelerde bir dünya abaza.ama yandan "kocam isteksiz"diyen bir onca kadın.neyse bu başka bir konu...

Son düzenleme:
cinsel isteksizliğe gelince kk'daki kadınların %70'nin kocası isteksiz.anlamıyorum dışarda yiyecek gibi bakan onca erkek,tüm sitelerde bir dünya abaza.ama bir yandan "kocam isteksiz"diyen bir onca kadın.neyse bu başka bir konu...[/QUOTE]

komsunun tavugu komsuya kaz gorunurde ondan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…