- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
hayatım bazı sorular vardır hep soru olarak kalırlar.bu da onlardan birisi.kimse böyle birşeyin yanıtını eşine vermez ister kadın ister erkek olsun.ayrıca sendeki biraz algıda ilgi durumu.kafanda kurmuşsun bunu eşinin bazı tarz cümlelerini ona bağlıyorsun hemen.çoğu erkek,ben erkeğim tarzı cümleler kurar.kime "sen taciz edildin mi"desen sinirlenir.bunlar da bir şey yok.cinsel isteksizliğe gelince kk'daki kadınların %70'nin kocası isteksiz.anlamıyorum dışarda yiyecek gibi bakan onca erkek,tüm sitelerde bir dünya abaza.ama yandan "kocam isteksiz"diyen bir onca kadın.neyse bu başka bir konu...
tamam haklisin belkide belkide ben evham yapiyorumdur insallah oyledir
bir erkegin ben topum demesi normalmi sakadan bile olsa sizin esleriniz dermi
ev isleri
cinsel isteksizlik
surekli erkekligine vurgu yapmasi ki ben onun esiyim neyi ispatliyor
yurtlarda kalmasi hepsi biryerde toplaninca insanin ister istemez kafasi karisiyor
üzerine çok gitmeden konuşturmaya çalışın.sakince tatlı dille bakalım itiraf edecek mi?eğer öyle bir şey varsa uzmandan yardım alarak kurtulabilr.tv seyrederken denk gelmişti.hüseyin kaçın diye bir psikilog eş cinsel insanlara bu hastalıklarından kurtulması sağlıyormuş.araştır istersen.
sakince sordum ama cok fena tersledi beni sinirlendi kipkirmizi oldu ayip nasil soru bu dedi sanki utanilacak birsey sormusum gibi:26:iste bu tepkileri kafami karistirdi gayet sakin yok olebirsey diyebilirdi ama asiri bir tepkisi oldu.
escinsel oldugunu sanmiyorum ama tacize ugramis olabilecegini duusnuyorum
escinselligi konduramadigimdan degil oyle olsaydi escinsellerden nefret etmezdi onlarla hep dalga gecer konusu acilinca.yolda gorse kufur eder .
canım eşinin eşcinsellere karşı tepkili olduğunu yolda görse küfrettiğini söylemişsin. Ben bi yerde duymuştum eşcinseller normal hayatlarında bu tür ilişkilere dışardan çok sert aşırı tepki gösteriyolarmış sanırım bu kimlikleri gizlemek için yapıyolarmış bunu..
Sana söylerse,kendini kötü hissedecek.
Bence zorlama.Çünkü yapabileceğin birşey yok.
Böyle birşey olduğu da meçhul zaten.Yani senin tahmininden öteye gitmiyor.
Ben erkeğim demesi,kendini yetersiz hissetmesinden olabilir.
Cinsellik az diyorsun ama başarılı mı ? Deneyip başarısız olduğu veya yarıda kaldığı oluyor mu ?
Eğer öyleyse iktidar sorunu vardır ve bunu erkekliğini diline dolayarak örtmek istiyordur.
Öyle bisey olmus olsa bile söylemezki
bu cok ciddi ve cok kötü birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?