esim cinsel istismara ugramis olabilir mi?

tamam haklisin belkide belkide ben evham yapiyorumdur insallah oyledir
bir erkegin ben topum demesi normalmi sakadan bile olsa sizin esleriniz dermi
ev isleri
cinsel isteksizlik
surekli erkekligine vurgu yapmasi ki ben onun esiyim neyi ispatliyor
yurtlarda kalmasi hepsi biryerde toplaninca insanin ister istemez kafasi karisiyor

yok benim esim banada bakmiyor disardakilerede bakmiyor ben birkez geziyorduk dedim ki ne bakiyorsun sakayla bayan geciyordu yanimizdan oda bana donup ben evdekiyle ilgilenemiyorum ki disardakine bakayim.

üzerine çok gitmeden konuşturmaya çalışın.sakince tatlı dille bakalım itiraf edecek mi?eğer öyle bir şey varsa uzmandan yardım alarak kurtulabilr.tv seyrederken denk gelmişti.hüseyin kaçın diye bir psikilog eş cinsel insanlara bu hastalıklarından kurtulması sağlıyormuş.araştır istersen.

arkadasım bence senın kafan karısmıs,bı esım sureklı ben erkegım dıyor dıye supelenıyorsun bıde ben topum dedı dıye adamın agzından cıkan her kelımeye bukadar takma lutfen rahat ol

sakince sordum ama cok fena tersledi beni sinirlendi kipkirmizi oldu ayip nasil soru bu dedi sanki utanilacak birsey sormusum gibi:26:iste bu tepkileri kafami karistirdi gayet sakin yok olebirsey diyebilirdi ama asiri bir tepkisi oldu.
escinsel oldugunu sanmiyorum ama tacize ugramis olabilecegini duusnuyorum

Birşeyi merak ediyorum eşcinselliği konduramadığınız için mi direk cinsel taciz seçeneğine yöneldiniz?

Buarada biri bana çocukken tacize uğramış olabilir misin diye sorsa ortada birşey yokken ben de sinirlenirdim.

ben hiç ihtimal vermedim takmayın kafaya bence varsa da adamın yarasını tekrar deşerek psikolojisini iyice bozarsınız hiç bir erkek karısına çıkıp da ben böle böle bişe yaşadım demez.ayrıca ne olmus ben topum dediyse?ya çok sinirden demiştir ya da sizin laflarınıza istinaden demiştir.bence kafanızda bitirin bu konuyu eşinize de sormayın artık

bilemiyorum halinden davranislarindan durusundan bana uzak ve soguk olmasindan ve yurtlarda kalmasindan basinda anne baba olmadan buyumesinden iskilleniyorum hissediyorum ama bunu ona nasil soylettiricem kendi agziyla soylese ona daha anlayisla yaklasabilirim.

Allah yardımcınız olsun inşallah....

escinselligi konduramadigimdan degil oyle olsaydi escinsellerden nefret etmezdi onlarla hep dalga gecer konusu acilinca.yolda gorse kufur eder .

Homofobik davranışlar gizli eşcinsellik belirtisidir derler. Aslında konuyu okuduğumda 'ben evdekiyle ilgilenmiyorum ki dışarıya bakıyım'' demesi, sık sık erkeklik vurgusu yapması, bana değişik gelmişti ama, okuduğum bir kaç paragraftan kesin yorum yapmak istemem kimse hakkında.

Son düzenleme:
canım eşinin eşcinsellere karşı tepkili olduğunu yolda görse küfrettiğini söylemişsin. Ben bi yerde duymuştum eşcinseller normal hayatlarında bu tür ilişkilere dışardan çok sert aşırı tepki gösteriyolarmış sanırım bu kimlikleri gizlemek için yapıyolarmış bunu..

Sana söylerse,kendini kötü hissedecek.
Bence zorlama.Çünkü yapabileceğin birşey yok.
Böyle birşey olduğu da meçhul zaten.Yani senin tahmininden öteye gitmiyor.

Ben erkeğim demesi,kendini yetersiz hissetmesinden olabilir.
Cinsellik az diyorsun ama başarılı mı ? Deneyip başarısız olduğu veya yarıda kaldığı oluyor mu ?
Eğer öyleyse iktidar sorunu vardır ve bunu erkekliğini diline dolayarak örtmek istiyordur.

biliyorum bende cok arastirip okuyan bir tipim ama esim escinsel degil bundan eminim.

cinsellik basarili tabi ayda 1 olunca basarili olmasinda ne olsun

Öyle bisey olmus olsa bile söylemezki
bu cok ciddi ve cok kötü birsey

iste bende onu soylettirmeye calisiyorum

eşinin öfke kontrolü olmamasını ve bunun seni çok mutsuz ettiğini bahane ederek -ki bu da gerekli, bir psikoloğa gitmeye ikna edebilirsin. gerçi erkekliğini bu derece ön planda tutan biri psikoloğa gider mi tepki mi verir onu da bilemiyorum ama...

bence direk "küçüklüğünde tacize uğradın mı" gibi sorular sormamalısın. erkeklerin çoğu zaten kolay açılamazlar, hele ki böyle hassas bir konuda pat diye cevap veremez. yavaş yavaş yapmalısın.

eşini ikna edemezsen bence sen bir psikoloğa gidip, durumu anlatarak eşine nasıl yaklaşman gerekeceği hakkında fikir alabilirsin.

Son düzenleme:
eşin titiz düzeni seven bir adam da olabilir.. cinsellik konusunda sen fazla sıkboğaz ediyor olabilirsin.. üstüne senin bu düşüncelerini dile getirmen de seni ona itici kılıyor olabilir..

üzerine çok düşme derim, sen ne kadar kurcalarsan o kadar kaçacaktır, bide bu olay kolay itiraf edilecek bir şey de değil, hani hipnoz falan yapan birileri olsa neyse o zaman kendiliğinden dökülüverir yaşananlar...
eşinin titizliğine gelince bırak yapsın o zaman kendisi, benim eşimde beğenmez benim işimi canı isterse kalkar kendi yapar hiç de ses etmem...

hiç öğrenmeye çalışma bence bunu sana söylemesi evliliğinize zede verebilir ama otur hayatına devam ette demiyorum mümkünse terapiste götür
sen öfke kontrolü olarak razı etsen terapiste güveni artınca anlatır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…