Eşim cinsellik istemiyor

Cinsel tercihini bilemem, erkek ya da kadın bilinmez ama hayatında başka biri var düşüncesi geliyor aklıma. Çünkü aksi takdirde normal sağlıklı bir erkeğin 5-6 ay seks yapmadan durabileceğine ihtimal bile vermiyorum. 3-5 günden değil 6 aydan bahsediyoruz yani, az bir süre değil.

Peki bu 3 senelik evliliğin boyunca ne sıklıkla oluyordunuz? Çok mu kötüydü cinsellik hep?
Ayrıca eşine sormuyor musun bu durumu?
İlk zamanlar haftada 1 oldu sonra 3 hafta 4 hafta ama 2 yıldır da bu süre 5-6 aya çıktı. Başka biri olduğu fikri benim de aklıma geldi araştırdım takip ettim ama birşey bulamadım. Sanki cünsellik ihtiyacı yok gibi anlayamıyorum

Sarılıp yatıyoruz ama devamı yok. Beni beğenmiyor musun bi hatam kusurum mu var diyorum hayır çok beğeniyorum sen abartıyorsun herkes sürekli sevişmiyor tnormali böyle diyor asla kabul etmiyor kabul ettiremiyorum. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım kırmadan üzmeden çare arıyorum ama insan bunu kimseye anlatamıyor ki bir defa ablama çıtlattım ama o da sürekli bu konuyu gündeme getirmeye başladı. Ben de herşey normale döndü diyip konuyu kestirip attım
hayır normal degıl senede 2 defa yapıyor.yani ne bilim libidosu düşük herhalde ya da ona zevk vermiyor herhalde cinsellik

hayır normal degıl senede 2 defa yapıyor.yani ne bilim libidosu düşük herhalde ya da ona zevk vermiyor herhalde cinsellik
Seksin bir erkeğe zevk vermeme ihtimali binde bir gibi birşey, arkadaşımız da ona denk gelmiş öyleyse başka bir sorunu yoksa.

Seksin bir erkeğe zevk vermeme ihtimali binde bir gibi birşey, arkadaşımız da ona denk gelmiş öyleyse başka bir sorunu yoksa.
Ay ne bilim tuaf geldi sarılcaksin etceksin ama o is olmayacak .hayır yılda 2 kere yapcak san niye evlenmis sevgili olsa daha iyi

Ay ne bilim tuaf geldi sarılcaksin etceksin ama o is olmayacak .hayır yılda 2 kere yapcak san niye evlenmis sevgili olsa daha iyi
Aynen öyle hiç evlenme madem, çocuk da istemiyormuş zaten. İşte Sonra böyle mutsuz evlilikler, mutsuz kadınlar oluyor üzülüyorum görünce.

Aynen öyle hiç evlenme madem, çocuk da istemiyormuş zaten. İşte Sonra böyle mutsuz evlilikler, mutsuz kadınlar oluyor üzülüyorum görünce.
çok üzücü gerçekten kadın o is için 6 ay mi bekleyecek resmen kul hakki...

çok üzücü gerçekten kadın o is için 6 ay mi bekleyecek resmen kul hakki...
Aslında seks olmayan evlilikler boşanma sebebiymiş bir yerde duymuştum, bilmiyorum ne kadar doğrudur bunu asla arkadaşın kanına girmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama direk boşanma oluyormuş onu gerekçe gösterince.

Aslında seks olmayan evlilikler boşanma sebebiymiş bir yerde duymuştum, bilmiyorum ne kadar doğrudur bunu asla arkadaşın kanına girmek için söylemiyorum yanlıl anlaşılmasın ama direk boşanma oluyormuş onu gerekçe gösterince.
oyla valla bi ara ben de düşünmüştüm

İnşallah yoktur ben de onu Ümit ediyorum. Gözlemlediğim kadarı ile farklı bir eğilim ya da başka bir kadın yok.
İnşallah düzelir durumunuz o zaman canım, ama bence konuşmalısın böyle olmaz diye. Sen kabullendikçe böyle devam eder çünkü baksana adamın canına minnet.

Bana da bu durum tuhaf geliyor işte.. hem seviyorum diyorsun hem beğeniyorum diyorsun e o zaman sorun ne ? Beğenmediğin birşey var ise söyle ben hatam varsa düzelteyim diyorum ama ona da yok diyor.. Çok afedersiniz ama nişanlılık döneminde resmen kaçacak yer arıyordum.. bulduğu her fırsatta sıkıştırmaya çalışıyordu

Peki 5-6 ayda bir yaparken,üstünkörü mü yapıyor yoksa arzulu mu?:olamaz:

Bana da bu durum tuhaf geliyor işte.. hem seviyorum diyorsun hem beğeniyorum diyorsun e o zaman sorun ne ? Beğenmediğin birşey var ise söyle ben hatam varsa düzelteyim diyorum ama ona da yok diyor.. Çok afedersiniz ama nişanlılık döneminde resmen kaçacak yer arıyordum.. bulduğu her fırsatta sıkıştırmaya çalışıyordu
Sen başlat o zaman eğer red ederse tamam benden bu kadar de göz dağı ver

bu evlilik size çok büyük haksızlık. yaşınız kaç bilmiyorum ama 6 ayda bir kez seks yapmak kesinlikle normal değil. bunu normal göstermeye çalışarak sizi manipüle etmeye çalışıyor eşiniz resmen.

bu evlilik size çok büyük haksızlık. yaşınız kaç bilmiyorum ama 6 ayda bir kez seks yapmak kesinlikle normal değil. bunu normal göstermeye çalışarak sizi manipüle etmeye çalışıyor eşiniz resmen.
Henüz 32 yaşındayım ve eşimle gerçekten cinsellik yaşamak istiyorum.. Cinsellik eşleri gerçekten birbirime daha da yklştırıyor. Herşeyden önce kendimi kadın gibi hissetmemeye başladım kendime saygımı kaybedeceğim. Oysa ben de bir Kadin olduğumu hissetmek istiyorum

Bilemiyorum belki libidosu düşük, düşük olmasında da bir sorun yok ama genelleme yaparsak bir erkek için bu kadar seyreği normal değil, e sizin libidonuz da daha yüksek kalıyor hali ile. Belki farklı istekleri vardır da size söylemiyor olabilir mi? Benim kuzenimin bir arkadaşı evlendi ama nasıl seviyorlar birbirlerini, adam sarılıyor, öpüyor canım cicim diyor, zannedersin ki hergün aksiyon var ama o da sizin gibi 5-6 ayda bir ve kadının da zorlamasıyla oluyormuş. Meğer adamın ayak ve ayakkabı fetişizmi varmış, utandığı için söylemiyormuş.

Bilemiyorum belki libidosu düşük, düşük olmasında da bir sorun yok ama genelleme yaparsak bir erkek için bu kadar seyreği normal değil, e sizin libidonuz da daha yüksek kalıyor hali ile. Belki farklı istekleri vardır da size söylemiyor olabilir mi? Benim kuzenimin bir arkadaşı evlendi ama nasıl seviyorlar birbirlerini, adam sarılıyor, öpüyor canım cicim diyor, zannedersin ki hergün aksiyon var ama o da sizin gibi 5-6 ayda bir ve kadının da zorlamasıyla oluyormuş. Meğer adamın ayak ve ayakkabı fetişizmi varmış, utandığı için söylemiyormuş.

Back
X