Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardesim yanlis anlamada sanada yazik adam gunah isliyo boyle nekadar ayip bu bi ihtiyac evliligi ayakta tutanda bi sebep bu aslnda kimileri onemli degil desede yalan ve senin arzularin var ya oyle bi boslugunda baska biriyle beraber olmak gbi bi hata yaparsan inan bu o adamin sucu kabahati olacak tabi yapmazsn insllah oyle bisey misal verdim ama kadindada erkektede bu zinaya surukler insani biz zayf yaratiklariz canimizin istedigi seyler var yani bence konus esinle 5 6 ay ayiptir niye evlenmis ozaman musadenle kocana pislik demek istyorum rahatlatti biraz icimi bunu demek cok uzuldum sana vala ben 1 hafta yapmasam kotu olyorum sana zordur belkide alismissindir ne hissediyosun yani birlikte olmak icinmi istyosun yoksa canin istedigi icinmi