Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

Batsinbudunya

melek yavrum
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
826
466
23
30
İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.

Babanız düzelmedi siz ve anneciğiniz neler yaşadınız benzer şeyleri yavrunuza yapmayın.

Eğer bi mesleğin varsa kesinlikle donme o eve , o adamdan ne sana bir koca ne kizina baba olur. Eğer mesleğin yoksa kadın sığınma evleri var bisure orda kalabilirsin meslek sahibi edindiriyorlar ve kocandan boşanıp nafakada alırsın. Hatta durumunu anlatsan kadın dernekleri falan illaki devlet bile maaş verebilir çünkü sende yetimsin. Bence bir araştır neler yapabileceğini tatlim sonra atağa geç. O kocayla hayat gecermi , belliki sevgiside kalmamış sana karşı

Seviyorum diyor hissediyorum da ama seven insan böyle yapar mı. Rahatsız olduğum bişeyi yapma diyorum şunu şöyle yapma deyince ben kocalık yapıyormuşum. Beni eğitmek için beni dövüyormuş

Yurttan resit olarak mi ayrildin? Eger oyleyse ilgili belgeleri zamaninda doldurmus olmaniz lazim, memur olma hakki elde edebilmek icin. Bence oncelikle buna odaklanin ve isinizi elinize almaya bakin. Kisa surede cozum isterseniz de esinizden ayrilip bulundugunuz ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanliginin il mudurlugune ya da sosyal hizmet merkezine gidip ekonomik destek talebinde bulunabilirsiniz. Yurttan resit olarak ayrilanlar (normalde bu destegin sadece cocuklara veriliyor olmasina ragmen) bu yardimdan belirli bir sure ile yararlanabiliyorlar.

Reşit ayrıldım canım. Ah bi karar verebilsem herşeyi kafamda tasarladım zaten

Yok canım. Çocuk gelişimi mezunuyum lise

Bu cevabı yazacaktım aşağı yukarı
Senin bizden daha fazla haklarla devlet memuru olma hakkın var
Üstelik daha az soru çözerek
Bunu düşünmë hemen uygula

dayağın bir açıklaması olmaz ama neden dövüyor
nasıl bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…