- 24 Ağustos 2016
- 48
- 37
- 3
- 36
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Eşine dönme tabi ki de. Dönersen ömür boyu dayak yiyeceksin.
Bu cevabı yazacaktım aşağı yukarı
Senin bizden daha fazla haklarla devlet memuru olma hakkın var
Üstelik daha az soru çözerek
Bunu düşünmë hemen uygula
Canım biran önce ayrıl o adamdan yazık değil mi sana
Çok sinirli bi insan. En son olayımız anlatıyım. Aramız zaten bozuktu. Pazar günü kpss ye girdi bende gittim. Kahvaltıya gittik. Bende dedim ki çocuğu oyun oynamaya avm ye götürelim sıkıldı dedim o da isim var araba bakacam dedi tamam dedim akşam du eve geldik nargile içmeye gidelim dedim tamam dedi. Zaman geçti bu bana telefonda resmimi gösterdi sen eskiden daha iyiydin daha güzeldin daha saygıliydin vs dedi benimde canım sıkıldı. Gidelim dedi gitmiyorum dedim tamam o zaman ben bilardoya gidiyorum dedi. İyi git sen anca kendi g.tunu gezdir sen hep böylesin hiç muhabbetin yok sohbetin yok dedim ağladım oda vurmaya başladı bana hiç huzur vermiyorsun niye diğer kadınlar gibi değilsin dedi vurmaya başladı kızım korktu ağladı bende kucağıma aldım git Allah peygamber aşkı için su çocuğu uyutuyum sonra ne yapıyorsan yap dedim odaya gittim peşimden geldi bana tokat atarken yarısı çocuğuma geldi. Olay bundan ibaretdayağın bir açıklaması olmaz ama neden dövüyor
nasıl bir insan
Canim benim yaa bnde bosanma surecindeyim su an inan cok zor Allah sabir versin herkese ama oyle bir adamin yanina bir dha gitme huylu huyunu tenesirde birakir der hep annem ...
insan derken ben bir insan ornegi goremiyorumÇok sinirli bi insan. En son olayımız anlatıyım. Aramız zaten bozuktu. Pazar günü kpss ye girdi bende gittim. Kahvaltıya gittik. Bende dedim ki çocuğu oyun oynamaya avm ye götürelim sıkıldı dedim o da isim var araba bakacam dedi tamam dedim akşam du eve geldik nargile içmeye gidelim dedim tamam dedi. Zaman geçti bu bana telefonda resmimi gösterdi sen eskiden daha iyiydin daha güzeldin daha saygıliydin vs dedi benimde canım sıkıldı. Gidelim dedi gitmiyorum dedim tamam o zaman ben bilardoya gidiyorum dedi. İyi git sen anca kendi g.tunu gezdir sen hep böylesin hiç muhabbetin yok sohbetin yok dedim ağladım oda vurmaya başladı bana hiç huzur vermiyorsun niye diğer kadınlar gibi değilsin dedi vurmaya başladı kızım korktu ağladı bende kucağıma aldım git Allah peygamber aşkı için su çocuğu uyutuyum sonra ne yapıyorsan yap dedim odaya gittim peşimden geldi bana tokat atarken yarısı çocuğuma geldi. Olay bundan ibaret
Benim esim de siddete meyilli en ufak birseyde vuruyor bana benim en son para yuzunden kvga ettik 3 bin lira kayip nereye harcadgni soylemiyor soylemeyince bnde bagirdim sonra bna vurdu cekti gitti dusunmesi lazimmis beyefendinin annmle knustu anneme oyle demis iste tam 1 hafta olacak yarin ayri kalali hala dusunuyor kimin umurundaysa benim bir tane kizim var o esim olacak adam cocuk olmasaydi bosanirdim demis evi bosaltacktik kv aradi sucmus evi bosaltmk esimn haberi olmadan oyle iste buyuk ihtimal bosanacgzPişman mısın peki canım. Sen niye bosanıyorsun. Allah seninde yardımcın olsun inşallah
insan derken ben bir insan ornegi goremiyorum
Benim esim de siddete meyilli en ufak birseyde vuruyor bana benim en son para yuzunden kvga ettik 3 bin lira kayip nereye harcadgni soylemiyor soylemeyince bnde bagirdim sonra bna vurdu cekti gitti dusunmesi lazimmis beyefendinin annmle knustu anneme oyle demis iste tam 1 hafta olacak yarin ayri kalali hala dusunuyor kimin umurundaysa benim bir tane kizim var o esim olacak adam cocuk olmasaydi bosanirdim demis evi bosaltacktik kv aradi sucmus evi bosaltmk esimn haberi olmadan oyle iste buyuk ihtimal bosanacgz
Seninde canim benim evladinin da seninde hakkinizda en hayirlisini versin Yuce RabbimAnladım canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Amin canım inşallahSeninde canim benim evladinin da seninde hakkinizda en hayirlisini versin Yuce Rabbim
Sen bakacaksın tabi ki... Babası destek olmayacak mı çocuğuna?Benden çok çocuğuma yazık ama boşanirsam çocuğum ne yapacak kim bakacak onu düşünüyorum
Dovmek icin de hep bi bahaneleri var!devlet memuru olma hakkin var neden olmadin canim ?asla kendin gitme dovsemde geri kendi geliyo der iyice zivanadan cikar,barisirsanda pisman oldugunu anla ve bida tekrarlamayacina dair soz al hos ne kadar durur sozunde orasida mechul ama
Asla vermem zaten asla. Olur diye düşünüyorumSen bakacaksın tabi ki... Babası destek olmayacak mı çocuğuna?
Simdi arastirsan bisey cikmaz mi ki acaba bi umut sorustursan hayatin degisir..eli kirilsin ya ne deyim simdi nerdesin sen pekiCanim evlendim o yüzden hemde benim çıktığımda memuriyet yoktu. Daha önce çok sözler verdi tutmadı
Simdi arastirsan bisey cikmaz mi ki acaba bi umut sorustursan hayatin degisir..eli kirilsin ya ne deyim simdi nerdesin sen peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?