- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Çocuk gelişimi mezunuymuşsun dayınlara söylesen belki bi kreşte sana iş bulurlar hem bebeğini de Oray'a götürebilirsin bi süre dayında teyzende kalır sonra ayrı eve çıkarsın
buna hitaben yazmistim cikmamis cevaplamaÇok sinirli bi insan. En son olayımız anlatıyım. Aramız zaten bozuktu. Pazar günü kpss ye girdi bende gittim. Kahvaltıya gittik. Bende dedim ki çocuğu oyun oynamaya avm ye götürelim sıkıldı dedim o da isim var araba bakacam dedi tamam dedim akşam du eve geldik nargile içmeye gidelim dedim tamam dedi. Zaman geçti bu bana telefonda resmimi gösterdi sen eskiden daha iyiydin daha güzeldin daha saygıliydin vs dedi benimde canım sıkıldı. Gidelim dedi gitmiyorum dedim tamam o zaman ben bilardoya gidiyorum dedi. İyi git sen anca kendi g.tunu gezdir sen hep böylesin hiç muhabbetin yok sohbetin yok dedim ağladım oda vurmaya başladı bana hiç huzur vermiyorsun niye diğer kadınlar gibi değilsin dedi vurmaya başladı kızım korktu ağladı bende kucağıma aldım git Allah peygamber aşkı için su çocuğu uyutuyum sonra ne yapıyorsan yap dedim odaya gittim peşimden geldi bana tokat atarken yarısı çocuğuma geldi. Olay bundan ibaret
3 kiz kardesim var uvey anneleri babamla evlenmeden once yurda vermis evlendiklerinde babam aldi yurttan simdi 3 de devlet memuru canim liseyi bile bitirmediler hemde yurtta kalanlara devlet cok guzel imkanlar sagliyo bi dene lutfen ihmal etme bilmiyorum nereye basvurulur ama belki geri cevirmezler dusunsene devlet memuru olup calissan evladina misler gibi bakarsin.. dayinlar laf ediyomuBilmiyorum ki canım. Dayimgildeyim
3 kiz kardesim var uvey anneleri babamla evlenmeden once yurda vermis evlendiklerinde babam aldi yurttan simdi 3 de devlet memuru canim liseyi bile bitirmediler hemde yurtta kalanlara devlet cok guzel imkanlar sagliyo bi dene lutfen ihmal etme bilmiyorum nereye basvurulur ama belki geri cevirmezler dusunsene devlet memuru olup calissan evladina misler gibi bakarsin.. dayinlar laf ediyomu
Evet canım aynen öyle. Cumartesi günü toplanacak herkes bakalım ne olacakŞiddet varsa evlilikleri kurtarmak çok zor oluyor. Siz neden evleniyorsunuz? Sevdiğiniz biriyle ömrünüzü geçirmek, aynı çatı altında yaşamak için. Kimse dayak yiyeyim diye evlenmiyor. Hem kendiniz hem de çocuğunuz için bence sonlandırın bu evliliği.
Eski konunu okudum. Çok acı şeyler yasamissin.çok üzüldüm . inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.inşallah en iyi seçenekleri allah karşına çıkarır. Çok içten dua ettim.Canim babam annemin ölümüne sebep oldu. Beni kabul etmiyor. Eski konumda var
Allah razi olsun dayindanda kendini caresiz hissetme emin ol vardir bi cikis kapisi peki sen duygularindan eminmisin bosanmaya gucun varsa ustesinden gele bilirim diyosan bosanmak daha hayirli gozukuyo senin icin ... benim esimde cok sinirli sacma sapan seylere bagiriyo baslarda bana tokat attigida oldu sinirlendiginde bambaska bi insan oluyo sonra gonlumu aliyo ama neye yararİnşallah.Yok canim dayım gitme boşan diyor
aynen bende bir kız tanıyorum annesi 1 kac yıl yurda vermiş. şimdi kamuda memur.ablası da memur.bence sede bu konuyu araştır derim.3 kiz kardesim var uvey anneleri babamla evlenmeden once yurda vermis evlendiklerinde babam aldi yurttan simdi 3 de devlet memuru canim liseyi bile bitirmediler hemde yurtta kalanlara devlet cok guzel imkanlar sagliyo bi dene lutfen ihmal etme bilmiyorum nereye basvurulur ama belki geri cevirmezler dusunsene devlet memuru olup calissan evladina misler gibi bakarsin.. dayinlar laf ediyomu
Eski konunu okudum. Çok acı şeyler yasamissin.çok üzüldüm . inşallah bundan sonra çok mutlu olursun.inşallah en iyi seçenekleri allah karşına çıkarır. Çok içten dua ettim.
Allah yardimcin olsun donme geri kreslerle yuvalarda is bak cocuk gelisimi mezunuymussun
Cocuguda goturme imkanin olur belki
Dayagi bir sekilde belgeledinmi hic darp raporu aldin mi bilmiyorum ama lazim gibi geliyor bosanirsan bir arastir
Hem yurtta buyumussun hem dayak nedeniyle ayriliktan devletten belki yardim alabilirsin diye dusunuyorum
Cok bilmiyorum ama vardir muhakkak bir yolu bilgisi olan uyeler yardimci olurlar
Memurlukta oncelik var sanirim arastir sinavlara hazirlan
Yasin genc sakin umitsizlige kapilma
Unutma sahipsizin sahibi Allahtir bir adim atarsan su gibi gelir gerisi
Hemen bosanamasanda is bulma kendini garantiye alma konusuna agirlik ver
Dunya kadar sacma uyduruk acilmis oldugunu dusundugum konu okuyorum surda keske sizlerinki uyduruk olsa diye geciriyorum icimden inanki
Allah razi olsun dayindanda kendini caresiz hissetme emin ol vardir bi cikis kapisi peki sen duygularindan eminmisin bosanmaya gucun varsa ustesinden gele bilirim diyosan bosanmak daha hayirli gozukuyo senin icin ... benim esimde cok sinirli sacma sapan seylere bagiriyo baslarda bana tokat attigida oldu sinirlendiginde bambaska bi insan oluyo sonra gonlumu aliyo ama neye yarar
aynen bende bir kız tanıyorum annesi 1 kac yıl yurda vermiş. şimdi kamuda memur.ablası da memur.bence sede bu konuyu araştır derim.
Canim sen yurttan cikali kac yil oldu hakkinda koruma ve bakim tedbiri karari olmasi lazimmis 18 yasini doldurup koruma ve bakim tedbiri karari bittikten 2 yil.sonra basvuru lazimmis okudugum bu yanlis da yonlendirmek istemem ama sen bi Aile ve sosyal politikalar bakanligina git bi sor sorustur... yurttan ciktiginda keske bu konu hakkinda girisimlerde bulunsaydin insallah yardimci olurlar genede
Ya yazmayayim diyorum ama dayanamadim da.. simdi guzel kardesim, kardesim diyorum cunki neredeyse 2 katin yasindayim.. iyi guzel, buraya konu acmissin da, yazdiklarinin farkinda misin ?? Bir karar verebilsem, birseyler yapacagim diyorsun !! Seni " EĞİTMEK" icin seni doven kocanin askindan mi vazgecemiyorsun ?? Zaten pek cok felaket yasamissin, bir silkelen, kendine gel, birey oldugunu, kadin oldugunu, ANNE oldugunu hatirla !!! Ustelik bu insan musvettesi, pislik heriften tekrar cocuk yapma girisimlerin var !!! Niye, seni ve kizini doverken arada o da nasiplensin diye mi ?? Hayretle okudum bunlari..
Guzel kardesim, sanirim yasadigin travmalar saglikli dusunmeni engelliyor ! Allah yardimcin olsun, ah vah, dualarimdasin vs. Demeyecegim. Kendine sadece sen yardim edebilirsin. Bir silkelen, toparlan,kendine gel !
Derdim seni incitmek degil, benim de bir kizim var. Sacinin teline zarar vereni mahfederim.. kendine bu hayati layik goruyorsan, kizina layik gorme bari ! O da mi cinnet geciren annenin yurtta buyuyup hayati heba olan kizi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?