• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çoçuğuma karşı mesafeli

Evlenmeyeceksiniz işte oyuzden! biraz sert olacak yorumum ama binde birdir iyi gideni oda siz takmayacaksınız çünkü yeri geliyor insan öz babasına laf soyletmiyor biz eşimle şuan kavgalıyız mesela kızımız 11 yaşında.. Boşanmak çok zor olmalı inişli çıkışlı evlilikler ama ikinci kez evlenmek bana çok korkunç geliyor bu yaş aralıklı çocuklarla.. Ya çocuk olmucak yada sen geleceksin belli bir yaşa hayat paylaşmak için bir evlilik olacak..

Evlenmeyeceksiniz işte oyuzden! biraz sert olacak yorumum ama binde birdir iyi gideni oda siz takmayacaksınız çünkü yeri geliyor insan öz babasına laf soyletmiyor biz eşimle şuan kavgalıyız mesela kızımız 11 yaşında.. Boşanmak çok zor olmalı inişli çıkışlı evlilikler ama ikinci kez evlenmek bana çok korkunç geliyor bu yaş aralıklı çocuklarla.. Ya çocuk olmucak yada sen geleceksin belli bir yaşa hayat paylaşmak için bir evlilik olacak..
Sebepte kavgamızda sabah merdivenlerden düşüp bize haber vermeden okula gitmesi ve bizi öğretmenin arayıp kafasında iz var demesi ben kızdım bağırdım ya daha ciddi bişey olsaydı kafasını çarpmış eşimde aynı şeyleri söyledi aslında tek fazla kelime “ sen yalancımısın” yalan Yalancı ne alaka diye çıldırdım! Kızımı unuttum öfkem ona yöneldi ..

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Şu yazdığınıza yorum ne yapabilirim bilemiyorum. Sadece size ilerideki yıllar için yaşayacaklarınızı anlatayım. Bu adamdan bi çocuğunuz olacak ve hayat 10 yaşındaki kızınız için, diğer çocuğa beşse, ona bir olarak devam edicek. Hem maddi hem manevi olarak yaşayacak bunu. Tabi sizde yeni olan bebeğinizle daha çok ilgilenicekseniz ve diğer kızınız kaybolmuş bir hayat yaşayacak. O sevgili eşiniz de sizin kendi kızınıza bir kere bile sesini yükseltse, o çocuk, kendini evde bir yük fazlalık gibi hissedicek yediği lokmanın sayıldığını düşünecek, elin adamı sonuçta hem bi minnet duygusu hissedicek kızınız. Sonra geçmeyen travmalar, heryerde kendini fazlalık yük gibi görmeler ve sonunu da söyleyim bunları yaşattığınız için kızınız sizden nefret edecek. Üvey babayla üstelik böyle bir üvey babayla büyüyüp psikolojik olarak güçlü ve sağlam bir kişi bile görmedim. Gerisi sizin vicdanınıza kalmış.

Yazık çok yazık... Çok ağır şeyler yazardım aslında buraya ama neyse.. Rabbim o çocuğu korusun, kollasin, gozetsin inşallah. Şöyle rahat bir insan olamadim su hayatta yemin ederim.

İnsan kendi çocuğuna bunu diyebilir ama başkasının çocuğuna dememeli ya

Siz bisey demiyorsunuz böyle anlarda belki kocanizin da zoruna gidiyor olabilir

Düşündüm de aynı evin içinde kurallara uymayan bir çocuğu kendi annesi babası terbiye etmiyorsa ben de durumdan rahatsız olurum

Yani her nereden bakarsak bakalım suçlu olan sizsiniz

Senin gibiler keske anne olmasa , dunyada anne olmayi bekleyen ne guzel kalpler var sen onlardan biri degilsin. Dünyaya getirdiğin kucucuk bi insani koruyamayan aciz cahil bi insansin. Nefret ediyorum ya gerçekten nefret ediyorum senin gibi insanlardan ne bekliyosun burdan ? Ne diyelim diyen demis zaten yaratigin biri kizina kotu davraniyo hala gelmis konusuyosun ortaligi yikmak varken . Koru kizini ezik olma o kucucuk senden koruma gormezse tek guvendigi dag da yikilir. Küçük bi kizim var asiri tetikleniyorum boyle konularda kendine gel kendini kucuk dunyaya karsi korkan bi cocugun yerine koy bakalim sonra su kocam köylü olmayi birak . O adamla bi kan bagin yok bak diger kocan nerde yok ama maalesef ki kizinla var iste cok uzulsem de cocuk icin en azından suan toparlan koru kizini

Ben böyle şeylere çok şaşırıyorum. Nasıl bi kız çocuğunuz varken tekrar evlenmeye cesaret edebildiniz? Yargılamıyorum yalnızca merak ediyorum. Bana o kadar imkansız geliyo ki... aslında cinsiyetten bağımsız bu durum. Oğlum olsa da yapacak cesareti nasıl bulurdum bilmiyorum. Bakın sonra böyle olur. Sıfır art niyetle yaptığı her şeye takılırsınız. Bu durumun sıfır art niyetle gerçekleştiğini düşünmüyorum bu arada ama ne olsa batar işte yahu. Bakışı batar, lafı sözü batar. Babası yapsa hak vereceğiniz şeye elin adamı yapınca cinnet işte ya.
Valla çocuğum yok.Çocuksuz olmama rağmen boşanırsam (Allah korusun)ikinci evlilik mümkün değil.İnsanların cesaretine hayranım.Bekarken evlilikle ilgili bir merak oluyor evlenip evliliğin ne olduğunu görmüş biri olarak bir daha o oltaya takılmam.Hele ki çocuk varsa.

Annem 11 yaşındayken annesini kaybetmiş.. Küçücük hali ile abi ve kız kardeşine analık yapmış evin annesi olmuş..Dedem erkek hali ile çocuklarıma üvey anne getirmem diyerek hepsini evlendirdikten sonra evlendi..Biz çocuktuk bir de evlendiğinde..Erkeğin kadınsız duramamasini anlıyorum çünkü her yönden kadın toparlayıcı.Ama kadınların koca merakını anlayamıyorum.Hele ki çocukluysa.Kinamiyorum ama ben de bekârim ve iki kız annesiyim.Bu saatten sonra Allah'tan ilk isteğim sağlıklı bir ömrümüz olsun ki çocuklarımi düzgün bireyler olarak yetiştirebilmek.Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil hele ki çocuk denilince burnumun direği sızlıyor ya.

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
10 yaşında bir kız çocuğunuz varken ikinci evlilik cesaretinize hayran kaldım.Eşimin ilk evliliğinden iki oğlu var. Çocukların bakımını her şeyini eşim üstlenmiş.Küçük oldukları için asla evlilik düşünmemiş.Büyüdüklerinde içime sinen anlaştığım biri çıkarsa düşünürüm demiş belki.İki oğlu da şuanda meslek sahibi.Kadınların daha hassas olması gerekirken ikinci evliliğe önünü arkasını düşünmeden atlayan hemcinslerimi şaşkınlıkla izliyorum.

2,5 yaşında kızım var ve ben de bosanma aşamasındayım büyük konuşmak istemiyorum ama kızıma asla bir üvey baba istemem. Dünyanın en iyi insanı da olsa. Açık görüşlü bir insanımdır, büyük tabularım yoktur ama kadın, anne olduktan sonra önce dünyaya getirdiğinin huzurunu düşünmeli bence. Adama kibarca bir bye bye diyin gitsin. Hiç kimse benim kanımdan canımdan kıymetli değil.

Bu kız cocugunun babası halası yok mu alsınlar cocucu sizden. Ben evli değilim cocugumda yok hayatın ne getireceği belli olmaz allah korusun yınede ama hangi cesaretle şöyle bi ortamda elin adamıyla kız çocuğunu aynı eve sokabiliyosunuz? Bide fikir istiyosunuz ne diyelim attt kızz cocuuu , kocanla kall at cocuuu diyelim oldu mu. Koca önemli tabi. Kalbini kırarım falan. Benim kedime bile elin oğlu kışt diyemez siz evladınıza laf söyletiyorsunuz
Babasıyla görüşmüyor

Çok merak ettim , siz ne cevap verdiniz?

Çok şey derim de neyse banlanmayalım.
Bir çocuğun kendi evinde rahat hareket edememesi hep baskı altında yaşaması ne demek ya? Büyük ihtimal başka şeylerde var siz buraya yazmıyorsunuz.
Annenin zevkleri uğruna çocukluk yaşayamayan bir çocuk daha. Yazık.

Unutmuş olabilir dedim
Gram üzülmediniz mi içinize batmadınız mı kızınıza bu lafın edilmesi? Sen kimsin ki kızımın kalbini kıracaksın diyemediniz mi? Koca - erkek bu kadar mı önemli? Herkes, kendi öz babası çocuklarımızı böyle tehdit edemez yazmış. Az biraz utanmadınız mı okurken? Sizin gibiler evlat sahibi olmuyor, ürüyorlar. Yaşlanınca bana baksın kafasında mısınız? İki kızım var, sanki benim çocuğuma söylenmiş kadar sinirlendim ama siz karlı dağdan serinsiniz. Kimseye yazmadığımı size yazacağım. Dilerim huzur mutluluk yüzü göremez, kocasız kalırsınız. 10 yaşında kız çocuğu o kadar narin kırılgan ki tek dayanağı tek bildiği annesi oluyor. Ama o da koca derdine düşmüş elin herifine ezdiriyor.

Back
X