Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Tensip Zaptı (Tensip Kararı):Hukuk yargılamasında dava açılması üzerine (davanın başında), yargıcın davanın açıldığını belirleyerek, ilk duruşma gününü saptaması ve bunun taraflara bildirilmesi ve gerekli diğer konularda karar vermesi.

buymuş didemcim

bende internetten okudum da aynı bu yazıyordu.yani şimdi karsı taraf cevap vermicek de mahkeme mi olucak ?bi avukat bana ben cevap verdikten sonra bi daha karsı tarafa cevap hakkı doguyormus sonra yine bana sonra mahkeme olur ya da olunmaz karar veriliyormus diye söylemişti

burdan anladığım mahkeme olucak, mahkemede iki tarafada bi daha sorulur sıkıntıları, davalarda bi usulden bi esastan görüşülmüyomuydu yaa

valla ilk defa böyle bişey duydum, merakla bekliyorum, baştan düşmesi lazımdı bu davanın

ya bende mahkeme olmadan karar verilir diye bekliyordum cünkü mahkeme niçin acılmıs cocuk için e bende istedigi herzaman ccocugu görme hakkına sahip oldugnu yazdım mahkeme su su zamanlarda gidip cocugunu görebilirsin diye karar verir diye düşünüyordum gerci daha mahkemeninde olacagı belli değil ya o dosya durumda o yazıyor bende ondan mahkeme olacagını cıkardım

Ahh senin kocanda ne inat varmış bacı yaaa
bu kadar sessiz kaldığına göre boşanmayı düşünmüyor e be adam öyleyse gelip alsana eşini çocuğunu
tamam eşin inatçı sağlıklı düşünemiyor yanındaki aile müsvetteleride mi akıl vermiyor bu adama pes :26:
canım benim bu kadar bekledin az daha sabret inan bu hareketin le eşin sana saygı duymayı öğrenecek.... (inşallah)

hec sorma bacım . valla basındakiler büyük olsa bana lohusayken öyle bşi yapmazlardı hepSİ Allah larından bulsun bişşi demiyorum.ya zaten bosanmaya niyeti olsaydı üstüne basa basa söylüyorum o bu zamana kadar hayatta beklemezdi .değil m i canım ögrenecek bekliyorum az daha sabredicem biliyorum mükafatını en iyi sekilde alıcam öyle hissediyorum

canım sen içini ferah tut bırak kocan olacak adam '' ah bu Didem neden aramıyor '' diye yesin içini ayrıca zaten kaynanan ve onun gibileri bulacak belalarını
senin için vicdanın rahat ya ona bak
onların öyle mi ya.. herşeyi herkesi susturursunda gece başını yastığa koyunca vicdanı susturabilirmisin inan onlarda bu durumdalar işte .....

zaten ben sessiz kaldıkca o deliriyodur.cocuk için bile aramadı bak dicek kendi kendini yicek .inşaallah dediğin durumdadırlar ben Hakkın adeletine sonsuz inananlardanım edenin bi şekilde bulduguna cok defalar şahit olmusumdur inşaallah benim olayımdada böyle bişeye sahit olurumm sabr sadece zamanla bekleyip görcem .beni böyle cocugumla beraber baba evine gelmeye mecbur ettiler ya helede eşimi cok severken Rabbim vercek haklarını benim değilse bile bu yanımdaki küçük melegin hakkını sorcak eminim ..

canlarımmm ben geldimm . k.bakmayın bi haftadır giremiyorum netim kesilmişti yine :S sizi cok özledim yine beni merak etmiişiniz ama bişi oldugu yok hala güzel haberler vermek isterdim ama üzgünüm canım arkdslarım sagolun merak etmişiniz beni dua eden herkesten Allah razı olsun

buarada dilekce eşime ulasmıs mı haberim yok 17 gün falan oldu gecmiştir muhakkak haftaya mahkemeden kagıt gelir diye düşünüyorum yanılıyorda olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…