Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

yapamam ya devam ederse yine aynı seylere bidaa mı cıkıp gelicem babamgile ben pişman olsun burnu sürtsün diye beklemiyorum oturup iyice düşünsün kendiyle basbasa kalsında hatasını anlasın istiyorum

Didem kararından vazgeçme, işin ucunda boşanma da olsa vazgeçme,
diyelim ki boşanma davasını da açtı, o zaman bil ki zaten her şey bitmiştir.
Daha fazla diretmenin anlamı da yoktur...

Ben onu da dedim, en destek olunması zamanda, beni yeni dogum yapmış halimle arayıp sormayan,
çocugunu görmek için annemin babamın evine polis gönderip dava açan,
masrafları da üzerime yıkan adamın dava kagıdı geldigi an gider boşanma davası açardım dedim...

Adam kızının nüfus cüzdanının çıktıgından habersiz!

Yazıklar olsun ki bu adam bir baba!

Son düzenleme:
kararımdn vazgecmeyi düşünmüyorum.valla canım basına gelmeden bilemezsin bu kadar emin konusma cok severken gidip bosanma davası acabilir misin yapabilr misin ha cok kuvvetli bi bünyeye sahipsen ona bişi diyemem

kararımdn vazgecmeyi düşünmüyorum.valla canım basına gelmeden bilemezsin bu kadar emin konusma cok severken gidip bosanma davası acabilir misin yapabilr misin ha cok kuvvetli bi bünyeye sahipsen ona bişi diyemem

didemcim.. her evilikte sorun hersey oluyo vs ama insanın evladını arayıp sormamamısı merak etmemesi.. biseye nihtiyacı varmı acmı tokmu hatsamı iyimi.. bunları sırf inadından gururunda yapıyosa
tkürüyim lan senin inadına gururuna diye gögsümü gere gere boşardım canım...

lütfen yanlıs anlama bunu

tekrar söylüyorum bekle lütfen allahım gönlüne göre versin inşşallah canım
her sey istedigin gibi olur

bana bebeginini arayıp sormamaı cok koyuyo günlerdir konunu okuyorum.. ve kendimi yerine koyarak düşünüyorum... sana ve kıznına üzülüyorum.. senin en cok oan ihtiyacın oldugu anda yoook ya yanında..

sen cok seviyosun ama bende dunya kadar küfür ediyorum sinirimden eşine kusura bakma

eşine o kadar sınır oluyorumkı harfleri karısık kurusuk yazdım... eşimde sinir oldu iyi bi dayak istiyo diyo

Son düzenleme:

hayır canım neden kızayım cok iyi anlıyorum herkezin yaptıgı yorumları. senn ettigin küfür kadar bende ediyorum :) emin ol evet yaptıgı hiç kabuledilir bişi değil inan bu söylediklerinin hergece hesabını yapmaktan bunları düşünüp gece uyuyamamaktan o kadar yoruldum ki

benim için sevilmek daha önemli canım, erkek her zaman daha çok sevmeli diye düşünürüm, kadından daha çok sevmeli ki onu ezdirmesin, kayınvalidem falan beni sevmiyo oğlu için katlanıyo mesela, o yüzden eşimede hep derim bana olan sevgin biterse ben sana deli gibi aşıkta olsam beni boşa, çünkü sen beni sevmezsen gardım düşer annenin babanın herkesin gözü döner eminim, şu an sadece onun sevgisi koruyo beni, o beni sevmezse ben istediğim kadar seviyim bi önemi yok

öyle tabi ama ben kalkıpta cok severken bosanma davası acıcak kadar cesaretli değilim eğer öyle bişi olacaksa onun yapmasnı beklerim kendim yaparsam cok büyükk bi pişmanlık yasayacagımdanda eminim

arkadaşım dediklerine sonuna kadar katılıyorum. bana yapılan yorumları da okumadım henüz. ama burada sorun bu evliliğin konuşulmadan etmeden, sırf inad etmekten bitiyor görünmesi. her evlilikte sorunlar olur. ama ben açıkçası aldatma, dayak, evle ilgilenmeme vs nedeniyle olmadğı sürece ve eşler birbirini seviyorsa evliliğin devam edebileceğini düşünüyorum. didem dener, kocasını evine getirir, ama baktıki devam ediyor o zaman der ki tamam ben uğraştım olmuyor. ama daha konuşmamışlar ya, burda gurur olur mu. biri inat ediyor, diğeri de mi edecek. didem ayrıldığında biz mi olacağız yanında. çocuğuna biz mi babalık edeceğiz. şimdiyi değil 20 sene sonrayı düşünün, kızı evleneceği zaman babası olmazsa yanında kim gidecek. önce eşinin dediği gibi yapsın, sonra konuşur anlaşırlar, işleri ikisinin de istediği gibi yapmaya çalışırlar. her lohusa da oluyor sorunlar ve evet eşi anlayışsız bir adam, ama daha babalık bile yapamadı çocuğuna biraz fırsat verilmeyi hakediyor.
bi düşünün ailelleriniz çok mu mükemmeldi, babanız annenizi hiç üzmedi mi. illa oluyor sıkıntılar. bi de sonrasını düşünmek lazım. şimdi birbirlerine destekler, ses oluyor en azından. biraz sakince yaklaşalım, lütfen

sağol canım yorumun için güzel yazmısında yalnız bn inat yüzünden aramamazlık yapmıyorumki mahkemeyi bekliyorum bakalım ne cıkıcak ondan

Forumda okuyanlar bilirler ,
ben kendi babamin bizleri nasil bir mucadele ile buyuttugunu ve esimin de nasil bir baba oldugunu dusununce ,
bu adamin ne Didemi, ne de kizini hakettigini dusunmuyorum

Ve evet Didem ben kendimi biliyorsam o kagit elime gecer gecmez davayi acardim...
Boyle ucuz oyunlara basvuran adami hayatimdan cikarirdim

Cunku kagit elime gectiginde bunu bana gozdagi olarak degil de velayet icin yaptigini dusunurdum...

Cocugumu kimsenin elimden almasina engel olmak icin de ne gerekiyorsa yapardim ,
cunku olur ya yalanci sahit tutar, bana iftira atar vs vs

Hic dusunmezdim bile...

sağol canım yorumun için güzel yazmısında yalnız bn inat yüzünden aramamazlık yapmıyorumki mahkemeyi bekliyorum bakalım ne cıkıcak ondan
peki aramamanın nedeni ne didem cim, ben anlamadım. o ararsa gideceksin değil mi, bunu beklemiyormusun? anlamadım da

peki aramamanın nedeni ne didem cim, ben anlamadım. o ararsa gideceksin değil mi, bunu beklemiyormusun? anlamadım da

nedenlerini yazmıstım canım biişşi değişmicek diye aramak istemiyorum ha bak ben nabarsam yabayım yine bana dönüyor düşüncesinde olmasın

Arkadaşım öyle bir ülke de yaşıyoruz ki boşandın mı adam yerine koymuyorlar seni.Seni adam yerine koyanlara da acaba benden ne isteyecek diye iki kere bakıyorsun .
Tekrar evlenmek istediğin de hayrı olsa ilkine olurdu denen , üstelik çocuğu varsa kuyruklu sayılan vs vs.
Beyaz dizi kitaplarında ki gibi değil erkekler hepsinin biraz düşünce bozukluğu var.Bizim gibi duygusal değiller ki.
Babam da aynıydı eşim de aynı tanıdığım gördüğüm , okuduğum hepsi aynı .
Üç beş tanedir çok düzgün .Gidenin yerine daha iyisi gelmiyor.
Kusura bakmasın ama ayiydi mayiydi kocam idi lafı çok doğrudur.

Seni gaza getiren çok olur sıkıntın oldumu kapını çalan kimse olmaz. Ayrıca sen eşini boş bırak bırak çeler biri aklını vurursun kafanı sonra çok .Herr şey insanlar için olmaz dediğin her şey olur .
Benimki biraz mahalle nasihatı oldu ama gerçekler bunlar.Kocama kimse bakmaz deme evli erkeklere kadınlar daha çok meylediyor şimdilerde.
İster kız ister gücen aç gözünü .

Gerçi ben ne kadar anlatırsam anlatayım insan illa ki yaşamalı , yaşamadan o acı tecrübeleri görmeden anlayamıyor .He ben bunları nereden mi biliyorum annemden , babamdan .

nedenlerini yazmıstım canım biişşi değişmicek diye aramak istemiyorum ha bak ben nabarsam yabayım yine bana dönüyor düşüncesinde olmasın
sen bilirsin didemcim, sen kararını vermişsin, umarım istediğin gibi olur herşey.

Canım konunu uzun zamandan beri okuyamıyorum ama son gelişmeleri çok merak ediyorum...Neler yaşadınız acaba şu son zamanda var mı iyi bir gelişme...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…