didem umuduna da hayranım senın yaa PAŞaNLA evlenelı 2yıl oldu demek:)))
yapamam ya devam ederse yine aynı seylere bidaa mı cıkıp gelicem babamgile ben pişman olsun burnu sürtsün diye beklemiyorum oturup iyice düşünsün kendiyle basbasa kalsında hatasını anlasın istiyorum
Arama diyenler konu sahibinin bosanmasini isteyenler konumuna gelmis
Hic sasirmadim. Bu insanlar yazilanlari nasil okuyorlar bazen insan hayret ediyor
Saglikli bir evlilik ayri seydir, her seye eyvallah ederek yasamak ayri bir sey
Birine evlilik denir digerine sigintilik
Kimsede bosan demiyor, arama bekle deniyor
Bosan deseydik dava ac derdik
kararımdn vazgecmeyi düşünmüyorum.valla canım basına gelmeden bilemezsin bu kadar emin konusma cok severken gidip bosanma davası acabilir misin yapabilr misin ha cok kuvvetli bi bünyeye sahipsen ona bişi diyememDidem kararından vazgeçme, işin ucunda boşanma da olsa vazgeçme,
diyelim ki boşanma davasını da açtı, o zaman bil ki zaten her şey bitmiştir.
Daha fazla diretmenin anlamı da yoktur...
Ben onu da dedim, en destek olunması zamanda, beni yeni dogum yapmış halimle arayıp sormayan,
çocugunu görmek için annemin babamın evine polis gönderip dava açan,
masrafları da üzerime yıkan adamın dava kagıdı geldigi an gider boşanma davası açardım dedim...
Adam kızının nüfus cüzdanının çıktıgından habersiz!
Yazıklar olsun ki bu adam bir baba!
kararımdn vazgecmeyi düşünmüyorum.valla canım basına gelmeden bilemezsin bu kadar emin konusma cok severken gidip bosanma davası acabilir misin yapabilr misin ha cok kuvvetli bi bünyeye sahipsen ona bişi diyemem
didemcim.. her evilikte sorun hersey oluyo vs ama insanın evladını arayıp sormamamısı merak etmemesi.. biseye nihtiyacı varmı acmı tokmu hatsamı iyimi.. bunları sırf inadından gururunda yapıyosa
tkürüyim lan senin inadına gururuna diye gögsümü gere gere boşardım canım...
lütfen yanlıs anlama bunu
tekrar söylüyorum bekle lütfen allahım gönlüne göre versin inşşallah canım
her sey istedigin gibi olur
bana bebeginini arayıp sormamaı cok koyuyo günlerdir konunu okuyorum.. ve kendimi yerine koyarak düşünüyorum... sana ve kıznına üzülüyorum.. senin en cok oan ihtiyacın oldugu anda yoook ya yanında..
sen cok seviyosun ama bende dunya kadar küfür ediyorum sinirimden eşine kusura bakma
eşine o kadar sınır oluyorumkı harfleri karısık kurusuk yazdım... eşimde sinir oldu iyi bi dayak istiyo diyo
kararımdn vazgecmeyi düşünmüyorum.valla canım basına gelmeden bilemezsin bu kadar emin konusma cok severken gidip bosanma davası acabilir misin yapabilr misin ha cok kuvvetli bi bünyeye sahipsen ona bişi diyemem
öyle tabi ama ben kalkıpta cok severken bosanma davası acıcak kadar cesaretli değilim eğer öyle bişi olacaksa onun yapmasnı beklerim kendim yaparsam cok büyükk bi pişmanlık yasayacagımdanda eminimbenim için sevilmek daha önemli canım, erkek her zaman daha çok sevmeli diye düşünürüm, kadından daha çok sevmeli ki onu ezdirmesin, kayınvalidem falan beni sevmiyo oğlu için katlanıyo mesela, o yüzden eşimede hep derim bana olan sevgin biterse ben sana deli gibi aşıkta olsam beni boşa, çünkü sen beni sevmezsen gardım düşer annenin babanın herkesin gözü döner eminim, şu an sadece onun sevgisi koruyo beni, o beni sevmezse ben istediğim kadar seviyim bi önemi yok
öyle tabi ama ben kalkıpta cok severken bosanma davası acıcak kadar cesaretli değilim eğer öyle bişi olacaksa onun yapmasnı beklerim kendim yaparsam cok büyükk bi pişmanlık yasayacagımdanda eminim
dime bekleyelim bakalım neler olacak . benim dilekceme karsılık ne vercek acepdilekçe yazmanın ustası o açacaksa o açsın zaten
arkadaşım dediklerine sonuna kadar katılıyorum. bana yapılan yorumları da okumadım henüz. ama burada sorun bu evliliğin konuşulmadan etmeden, sırf inad etmekten bitiyor görünmesi. her evlilikte sorunlar olur. ama ben açıkçası aldatma, dayak, evle ilgilenmeme vs nedeniyle olmadğı sürece ve eşler birbirini seviyorsa evliliğin devam edebileceğini düşünüyorum. didem dener, kocasını evine getirir, ama baktıki devam ediyor o zaman der ki tamam ben uğraştım olmuyor. ama daha konuşmamışlar ya, burda gurur olur mu. biri inat ediyor, diğeri de mi edecek. didem ayrıldığında biz mi olacağız yanında. çocuğuna biz mi babalık edeceğiz. şimdiyi değil 20 sene sonrayı düşünün, kızı evleneceği zaman babası olmazsa yanında kim gidecek. önce eşinin dediği gibi yapsın, sonra konuşur anlaşırlar, işleri ikisinin de istediği gibi yapmaya çalışırlar. her lohusa da oluyor sorunlar ve evet eşi anlayışsız bir adam, ama daha babalık bile yapamadı çocuğuna biraz fırsat verilmeyi hakediyor.Arkadaşım , evlilik terapistleri var cartlar var curtlar var.
Her ailede inişler çıkışlar olur , sen istediğini karşındakine belli etmezsen müneccimmi bu yahu nereden bilsin , adam da diyordur ki bu beni istemiyor .
Arasın derdini anlatsın seni seviyorum ama sen beni çok üzdün , senden beni sevdiğine dair hiç bir işaret göremiyorum desin de desin uzlaşmak için yol çok.
Ben bazen cidden anlamıyorum kadınlarımızı , ufacık bir çocuğun babasız büyümesinden bahsediyorum siz örnek olmaktan bahsediyorsunuz.Bu kadar kolay değil , değil yani.
Yanlış anlamayın münakaşa etmek için söylemiyorum ama bazen egolarımız gerçeği görmeye engel oluyor.
Eşim hafta sonları annemin gelmesinden rahatsız olur hafta içi gelsin istediği kadar kalsın der bende onun annesi için derim.
Sonuçta hasta değiller yatalak değiller.Bak annesi gece kalmak yerine gündüz gelmeye başlamış demek ki bazı şeyleri karşımızdakini de sıkıntıya sokmadan yapabiliyoruz..
Bu tutumlar yüzünden düzelebilecek yuvalar dağılıyor .
arkadaşım dediklerine sonuna kadar katılıyorum. bana yapılan yorumları da okumadım henüz. ama burada sorun bu evliliğin konuşulmadan etmeden, sırf inad etmekten bitiyor görünmesi. her evlilikte sorunlar olur. ama ben açıkçası aldatma, dayak, evle ilgilenmeme vs nedeniyle olmadğı sürece ve eşler birbirini seviyorsa evliliğin devam edebileceğini düşünüyorum. didem dener, kocasını evine getirir, ama baktıki devam ediyor o zaman der ki tamam ben uğraştım olmuyor. ama daha konuşmamışlar ya, burda gurur olur mu. biri inat ediyor, diğeri de mi edecek. didem ayrıldığında biz mi olacağız yanında. çocuğuna biz mi babalık edeceğiz. şimdiyi değil 20 sene sonrayı düşünün, kızı evleneceği zaman babası olmazsa yanında kim gidecek. önce eşinin dediği gibi yapsın, sonra konuşur anlaşırlar, işleri ikisinin de istediği gibi yapmaya çalışırlar. her lohusa da oluyor sorunlar ve evet eşi anlayışsız bir adam, ama daha babalık bile yapamadı çocuğuna biraz fırsat verilmeyi hakediyor.
bi düşünün ailelleriniz çok mu mükemmeldi, babanız annenizi hiç üzmedi mi. illa oluyor sıkıntılar. bi de sonrasını düşünmek lazım. şimdi birbirlerine destekler, ses oluyor en azından. biraz sakince yaklaşalım, lütfen
peki aramamanın nedeni ne didem cim, ben anlamadım. o ararsa gideceksin değil mi, bunu beklemiyormusun? anlamadım dasağol canım yorumun için güzel yazmısında yalnız bn inat yüzünden aramamazlık yapmıyorumki mahkemeyi bekliyorum bakalım ne cıkıcak ondan
peki aramamanın nedeni ne didem cim, ben anlamadım. o ararsa gideceksin değil mi, bunu beklemiyormusun? anlamadım da
sen bilirsin didemcim, sen kararını vermişsin, umarım istediğin gibi olur herşey.nedenlerini yazmıstım canım biişşi değişmicek diye aramak istemiyorum ha bak ben nabarsam yabayım yine bana dönüyor düşüncesinde olmasın
sen bilirsin didemcim, sen kararını vermişsin, umarım istediğin gibi olur herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?