Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Ayrica bosanmak istemiyorumun yaninda ayni zamanda aileme saygili olmasini istiyorum da demis.

Simdi arayinca koca bir aydinlanma mi yasayacak? Ailesine bu defa saygida kusur etmeyeyim mi diyecek? Cocugu gorebilirsin diye arayinca, adam don lutfen don diye mi aglayacak?

Aman bir daha gitmesin yoksa donmez mi diyecek? (Ki kendi gitmis kimse aramamis sormamis yine kendisi aramis kendisi donmus)

Adama madem tipis tipis donecektin, ne 3 ay once cikip gittin, ne diye 3 ay ailenin yaninda kaldin derler

Ailenin yanina gitmek bosanmadan bir onceki adimdir, bunu umursamayan adama dondukten sonra bir daha ama bak aileme giderim blofunu yapamazsiniz

Ya bosanirsiniz ya da herseye eyvallah dersiniz. Cunku zaten butun kartlari oynamissinizdir

Son düzenleme:
didemciğim belkide haklısın bilmiyorum çok karışık duygulardayım canım ama güzel yazmışsın teşekkür ederim

rica ederim ne demek sen beni herzaman olumlu düşünmeye itiyorsun da kendin niye yapmıyorsun karamsar olma sende olumlu ol herşeye güzel acıdan bak sonucta artık oturmus taşlar sıkma ,üzme o tatlı canını :)

Burda atıp tutanların tuzu kuru tabi gece olunca eşlerinin sıcacık koyunlarına giriyorlar.
Yok kardeşim mükemmel evlilikler yok malesef birinin alttan alması gerek.

Keşke anam da az gururundan fedakarlık etseydi de bizde babamın evin de büyüseydik ananem harçlık versin de oyuncak alayım diye beklemeseydik .
Hey heyy kolay sanki ayrı anne babanın çocuğu olmak .
Konu sahibinden çok çocuğun ileride ki yaşamı beni düşündürüyor .
Hep için de burukluk olacak , nedensiz kendini suçlu hissedecek ben doğdum diye babam bizi bıraktı diyecek .

Bırakın allah aşkına ya bırakın dönsün evine evin de kavga etsin , söylensin .
Eminim oda bunu istiyor.

aynen . ben demiyorum ki benim ayaklarıma gelecek diz cökecek oturup yalvaracak.ayriyeten çok bi şartum şurtumda yokki sadece benim ailemi sevmesede saygı duysun birde benim ailesiyle olan ilişkime karısmasın yok sen böyle yapacaksın yok sen söyle davranacaksın zorlada olsa seveceksin ddengeyi saglıyacak sadece ha demiyorumda gelmesinler evime gitmesinler iyi oldukları müddetce parmagını evime sokmadıkları müddetce tabikide gelip gitsinler ha yapılanları unutabilir miyim o ayrı bi konu ama iyi bi adımlarıını görürsem bende kötü biri değilim herhalde iyilige iyilikle cevap veririm cok mu bişey istiyporum bunları bekliyoru m sadece kendisinden ve ailesinden bunun için beklemek akılsızlık mı beni silip bosanmayı düşünüyorsa suan zaten kafasında bitirmiştir ben o adam dönsem nolur dönmesem nolur kendi kendime evcilik mi oynıcam böyle uzaktan severim daha iyi :)

Valla ben empati kursam Didem'in yerinde olsam bosanma davasini acmistim. Sirf gece kocamin iki dakikalik zevkine sicakligina muhtac olacagima elektrikli battaniyeye sarilirim.

Didem'e acik acik soylemedim, ama burada bir aile var, yapilan aileye saygisizlik. Didem'i bu yasa getiren onlar, hak ediyorlar mi? Sirf Didem kocami seviyorum diyor diye bu saygisizligi sineye cekiyorlar.

O baba da kiz babasi, Didem'in babasinin konumuna dusmesini temenni etmem

Hem anneyi evde istemiyor, hem de kayinbabasinin evine polis gonderiyor. Terbiyesizlige bak

Benim aileme boyle terbiyesizlik yapan, cocugunu dogdugundan bu yana arayip sormayan babayi ben napiim???

Ayrica siz annemle babam keske birlikte olsaydi diyorsunuz da burada da oyle bir konu var, cocuklari one surup durmayin bosanacaksaniz bosanin olan biz cocuklara oluyor diye

Ben hem bosanir hem de kizim bana donup keske bosanmasaydin anne dediginde kizim sana ornek oldum derdim.

Benim durumuma dustugunde sen de tipis tipis donme, sineye cekme istedim.

canım zaten bi arasa hersey biticek ben olurda evime dönersem dik kafalılık etmeyi düşünmüyorumki elbette birinden biri birazcık daha yapıcı olacak herşeyi güzellikle haletmek varken neden kötü olunur ki ben on u anlamıyorum
cocugum için bende cok üüzülüyorum babasız büüyümesin istiyorum hatta eşim adına oturup yine ben üzülüyorum ilk gülmesini göremedi ğığılamasını bunları ben ooturup düşünüyoprumda eşim niye diyemiyorum eyvah cocugum büyüyorda ben hiçbirşeyini farketmeden büyüyor en acı tarafı babayı bile bilmiyecek bu gidişle

bir ara bir üye konu açmıştı.ne zaman kocasıyla kavga etseler,haklı da olsa alttan alan konuşan hep oymuş.neyse gene kavga etmişler bu defa konu sahibi evi terketmiş ve arkadaşının evine gitmiş.bu defa sözde kararlıydı.kocası alttan almadan eve dönmeyecekti ve ona o konuda çok destek oldum.kocasını aramıyordu ama kocasının bir arkadaşıyla sürekli görüşüyordu.arkadaşı da sürekli kocasının çok zor durmda olduğunu,çok üzüldüğünü ama erkeklik gururu yüzünden aramadığını söylüyordu.bu arada evde üzülen koca evde çıkmıyordu telefonlara.

neyse bu kocasının arkadaşı konu sahibini ikna etti ve eve döndü.halbuki 1 gün daha dişini sıksa gelecekti koca,sinyaller vardı ama kandırıldı.bu yaz tesadüfen bir konuda rast geldim.boşanmış

Son düzenleme:
Kaldiki babasi babalik gorevini yerine getirmiyor diye kocamdan bosandiysam cocugum bana hesap soramaz, soracaksa babasina sorsun

Ben kendim dogurmadim seni evladim derim, git babanla konus

Turkiye'de annesin sen, alttan alacaksin, ezilirsen he diyeceksin, cocugunu dusuneceksin cumleleri kadndan kadina soylene soylene degistirelemez kanun olmus

Geciniz onlari bir kalem, ben burada Didem calismiyor diye bosanmasini istemem, bir de kocasini seviyor.

Eger calissa cocuguna rahat bir yasam saglayabilecek konumda olsa bosanmamasini garip bulurum.

Derdin gece sarilip yatmak icin bir koca mi derim.

ne üzücü bi durum ya bende suan beklemektan baska yapabilcegim bişi yok elbet biaraya gelcez sonucta mahkemede bakalım nolacak beni gördüüğünde aşkı depreşir belki

Arkadaşım , evlilik terapistleri var cartlar var curtlar var.
Her ailede inişler çıkışlar olur , sen istediğini karşındakine belli etmezsen müneccimmi bu yahu nereden bilsin , adam da diyordur ki bu beni istemiyor .
Arasın derdini anlatsın seni seviyorum ama sen beni çok üzdün , senden beni sevdiğine dair hiç bir işaret göremiyorum desin de desin uzlaşmak için yol çok.

Ben bazen cidden anlamıyorum kadınlarımızı , ufacık bir çocuğun babasız büyümesinden bahsediyorum siz örnek olmaktan bahsediyorsunuz.Bu kadar kolay değil , değil yani.
Yanlış anlamayın münakaşa etmek için söylemiyorum ama bazen egolarımız gerçeği görmeye engel oluyor.

Eşim hafta sonları annemin gelmesinden rahatsız olur hafta içi gelsin istediği kadar kalsın der bende onun annesi için derim.
Sonuçta hasta değiller yatalak değiller.Bak annesi gece kalmak yerine gündüz gelmeye başlamış demek ki bazı şeyleri karşımızdakini de sıkıntıya sokmadan yapabiliyoruz..

Bu tutumlar yüzünden düzelebilecek yuvalar dağılıyor .

Ya canım ararsın dersin ki neden mahkemeye verdin beni sen görmek istesen ben sana çocuğunu göstermez miyim de misal.
Yani sana yaklaşması için yol hazırla .

Velev ki Didem'in onu sevdigini bilmiyor, normal insan acaba beni seviyor mu diye dusunur, kapiya polis gondermez.

Madem ortada acabalik bir durum var, bu kiz ailesinin evine gitmiste bosanma davasi acmis mi? Hayir.

Demekki bir isaret bekliyor, yani adamin bunu akil edememesini makul buluyorsunuz. Ama Didem'in tum bu ortamda sessiz kalmasini makul bulmuyorsunuz.

Ortada acikca adamdan yana bir inat var, bu zamana kadar Didem'in kendisi diyor hep ben alttan aldim diye.

Kucucuk bebek tabi ki bizim egolarimizdan onemli degil, ama aileyi surdureceksek saglikli olmasinda fayda var.

Bu da karsilikli fedakarlik gerektirir, bazen Didem geri adim atar bazen kocasi. Hep Didem degil.

Ya canım ararsın dersin ki neden mahkemeye verdin beni sen görmek istesen ben sana çocuğunu göstermez miyim de misal.
Yani sana yaklaşması için yol hazırla .

Adamin yola mi ihtiyaci var? Yollar: Didem evde telefonunu birakmissin. Didem cocugumu gormek istiyorum. Didem cocugun paraya ihtiyaci var mi?

Bunlar yol degil, bunlari hicbirsekilde denemiyor. Yine Didem arayacak illa...

Neyse bu konuya bugun daha fazla yorum yapmayayim, sonra bosanmak icin gaza getirdigim soylenebilir

Zaten Didem'de aramiyor, arkandayiz sekerim. Eger bosanma celbi gelirse bazilarinin ongordugu gibi arar, bizim bir cocugumuz var, her sekilde alttan almaya hazirim mesaji o zaman verirsin vereceksen

tamam sekerim sacmalama canım ne gazza getirmesi seni cok iyi anlıyorum ben. aramadım arayamam aramayacagım ..

rica ederim ne demek sen beni herzaman olumlu düşünmeye itiyorsun da kendin niye yapmıyorsun karamsar olma sende olumlu ol herşeye güzel acıdan bak sonucta artık oturmus taşlar sıkma ,üzme o tatlı canını :)

SAĞOL CANIM BENİM
herkesin derdi başka türlü işte rabbim yar ve yardımcımız olsun canım

didem yazmıyorum ama hergün gelir gelmez bakıyorum acaba aradımı eşi diye.. ne kadar inat yapıyo ya kızını göremiyo inadı yüzünden... allah yardımcın olsun.. biraz daha bekle bakalım..

kimseye söylemediklerine göre boşanmayı düşünmüyor henüz...

sağol canım.aynen cok inatcı pislik herif yok canım ya ben o kadar emin konusuyorum bosanma davası falan acmaz bu . abisine söyledigi laflardan belli kendi gitti kendi gelcek . cocugu görmek için acılan mahkemede sırf benim gözüm korksun da ben arayayım diye yapılan bişi cocugu görmek istese coktan ben gelip görücem diye gelir cocıgunu görürdü

didem umuduna da hayranım senın yaa PAŞaNLA evlenelı 2yıl oldu demek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…