didemciğim belkide haklısın bilmiyorum çok karışık duygulardayım canım ama güzel yazmışsın teşekkür ederim
Ay ay kesinlikle duzelmez erkek milleti boyle sen kapisina gitmedikce anlamaz diyenler herhalde sadece kendi evliliginden yola cikiyorlar
Yok oyle bir dunya, karsilikli saygiya dayanan iliskiler de var
Konu sahibi de bana ve aileme saygi gosterecek derken gayet dogal bir istek de bulunuyor
Didem bu terbiyesizligi yapsa kac erkek Didem'in kocasina ay ara sakin kadin milleti boyle cok gururludur, sen idare edicen artik falan der, pes!!
Burda atıp tutanların tuzu kuru tabi gece olunca eşlerinin sıcacık koyunlarına giriyorlar.
Yok kardeşim mükemmel evlilikler yok malesef birinin alttan alması gerek.
Keşke anam da az gururundan fedakarlık etseydi de bizde babamın evin de büyüseydik ananem harçlık versin de oyuncak alayım diye beklemeseydik .
Hey heyy kolay sanki ayrı anne babanın çocuğu olmak .
Konu sahibinden çok çocuğun ileride ki yaşamı beni düşündürüyor .
Hep için de burukluk olacak , nedensiz kendini suçlu hissedecek ben doğdum diye babam bizi bıraktı diyecek .
Bırakın allah aşkına ya bırakın dönsün evine evin de kavga etsin , söylensin .
Eminim oda bunu istiyor.
canım zaten bi arasa hersey biticek ben olurda evime dönersem dik kafalılık etmeyi düşünmüyorumki elbette birinden biri birazcık daha yapıcı olacak herşeyi güzellikle haletmek varken neden kötü olunur ki ben on u anlamıyorumBurda atıp tutanların tuzu kuru tabi gece olunca eşlerinin sıcacık koyunlarına giriyorlar.
Yok kardeşim mükemmel evlilikler yok malesef birinin alttan alması gerek.
Keşke anam da az gururundan fedakarlık etseydi de bizde babamın evin de büyüseydik ananem harçlık versin de oyuncak alayım diye beklemeseydik .
Hey heyy kolay sanki ayrı anne babanın çocuğu olmak .
Konu sahibinden çok çocuğun ileride ki yaşamı beni düşündürüyor .
Hep için de burukluk olacak , nedensiz kendini suçlu hissedecek ben doğdum diye babam bizi bıraktı diyecek .
Bırakın allah aşkına ya bırakın dönsün evine evin de kavga etsin , söylensin .
Eminim oda bunu istiyor.
bir ara bir üye konu açmıştı.ne zaman kocasıyla kavga etseler,haklı da olsa alttan alan konuşan hep oymuş.neyse gene kavga etmişler bu defa konu sahibi evi terketmiş ve arkadaşının evine gitmiş.bu defa sözde kararlıydı.kocası alttan almadan eve dönmeyecekti ve ona o konuda çok destek oldum.kocasını aramıyordu ama kocasının bir arkadaşıyla sürekli görüşüyordu.arkadaşı da sürekli kocasının çok zor durmda olduğunu,çok üzüldüğünü ama erkeklik gururu yüzünden aramadığını söylüyordu.bu arada evde üzülen koca evde çıkmıyordu telefonlara.
neyse bu kocasının arkadaşı konu sahibini ikna etti ve eve döndü.halbuki 1 gün daha dişini sıksa gelecekti koca,sinyaller vardı ama kandırıldı.bu yaz tesadüfen bir konuda rast geldim.boşanmış
Arkadaşım , evlilik terapistleri var cartlar var curtlar var.Valla ben empati kursam Didem'in yerinde olsam bosanma davasini acmistim. Sirf gece kocamin iki dakikalik zevkine sicakligina muhtac olacagima elektrikli battaniyeye sarilirim.
Didem'e acik acik soylemedim, ama burada bir aile var, yapilan aileye saygisizlik. Didem'i bu yasa getiren onlar, hak ediyorlar mi? Sirf Didem kocami seviyorum diyor diye bu saygisizligi sineye cekiyorlar.
O baba da kiz babasi, Didem'in babasinin konumuna dusmesini temenni etmem
Hem anneyi evde istemiyor, hem de kayinbabasinin evine polis gonderiyor. Terbiyesizlige bak
Benim aileme boyle terbiyesizlik yapan, cocugunu dogdugundan bu yana arayip sormayan babayi ben napiim???
Ayrica siz annemle babam keske birlikte olsaydi diyorsunuz da burada da oyle bir konu var, cocuklari one surup durmayin bosanacaksaniz bosanin olan biz cocuklara oluyor diye
Ben hem bosanir hem de kizim bana donup keske bosanmasaydin anne dediginde kizim sana ornek oldum derdim.
Benim durumuma dustugunde sen de tipis tipis donme, sineye cekme istedim.
canım zaten bi arasa hersey biticek ben olurda evime dönersem dik kafalılık etmeyi düşünmüyorumki elbette birinden biri birazcık daha yapıcı olacak herşeyi güzellikle haletmek varken neden kötü olunur ki ben on u anlamıyorum
cocugum için bende cok üüzülüyorum babasız büüyümesin istiyorum hatta eşim adına oturup yine ben üzülüyorum ilk gülmesini göremedi ğığılamasını bunları ben ooturup düşünüyoprumda eşim niye diyemiyorum eyvah cocugum büyüyorda ben hiçbirşeyini farketmeden büyüyor en acı tarafı babayı bile bilmiyecek bu gidişle
Arkadaşım , evlilik terapistleri var cartlar var curtlar var.
Her ailede inişler çıkışlar olur , sen istediğini karşındakine belli etmezsen müneccimmi bu yahu nereden bilsin , adam da diyordur ki bu beni istemiyor .
Arasın derdini anlatsın seni seviyorum ama sen beni çok üzdün , senden beni sevdiğine dair hiç bir işaret göremiyorum desin de desin uzlaşmak için yol çok.
Ben bazen cidden anlamıyorum kadınlarımızı , ufacık bir çocuğun babasız büyümesinden bahsediyorum siz örnek olmaktan bahsediyorsunuz.Bu kadar kolay değil , değil yani.
Yanlış anlamayın münakaşa etmek için söylemiyorum ama bazen egolarımız gerçeği görmeye engel oluyor.
Eşim hafta sonları annemin gelmesinden rahatsız olur hafta içi gelsin istediği kadar kalsın der bende onun annesi için derim.
Sonuçta hasta değiller yatalak değiller.Bak annesi gece kalmak yerine gündüz gelmeye başlamış demek ki bazı şeyleri karşımızdakini de sıkıntıya sokmadan yapabiliyoruz..
Bu tutumlar yüzünden düzelebilecek yuvalar dağılıyor .
Ya canım ararsın dersin ki neden mahkemeye verdin beni sen görmek istesen ben sana çocuğunu göstermez miyim de misal.
Yani sana yaklaşması için yol hazırla .
Neyse bu konuya bugun daha fazla yorum yapmayayim, sonra bosanmak icin gaza getirdigim soylenebilir
Zaten Didem'de aramiyor, arkandayiz sekerim. Eger bosanma celbi gelirse bazilarinin ongordugu gibi arar, bizim bir cocugumuz var, her sekilde alttan almaya hazirim mesaji o zaman verirsin vereceksen
rica ederim ne demek sen beni herzaman olumlu düşünmeye itiyorsun da kendin niye yapmıyorsun karamsar olma sende olumlu ol herşeye güzel acıdan bak sonucta artık oturmus taşlar sıkma ,üzme o tatlı canını :)
evet aynen öyle tatlım aminnnnn.Allah kimsenin huzurunu yuvasını bozmasınSAĞOL CANIM BENİM
herkesin derdi başka türlü işte rabbim yar ve yardımcımız olsun canım
didem yazmıyorum ama hergün gelir gelmez bakıyorum acaba aradımı eşi diye.. ne kadar inat yapıyo ya kızını göremiyo inadı yüzünden... allah yardımcın olsun.. biraz daha bekle bakalım..
kimseye söylemediklerine göre boşanmayı düşünmüyor henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?