Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

canım bebegın suanda cok kucuk nerede gorecek bu adam bu cocugu?
bu kıs gununde

sana senı hıc aramadıgını ispatla ve karsı savunmada bulun dıyorum
arayıp gostermemıssınız
bırde bunu yazılı yaptırımda bulunarak yapmıs

benim babamda biraz gurur var simdi ben ara desem niye onlar beni arasın ben niye kendimi kçük düşürüyorum der kabul edecegini sanmıyorum keşke arasaaaa.zaten korkusu yok o beni hersekilde korkutmaya devam edicek

ben avukata sölicem bebek cok daha küçk diye birde aynı sehirde bile değiliz ben malatyadayım o elazıgda arada 1.30 saatlik yol var görmek istiyorsa gelecek burda görecek işine geliyorsa zaten ispatlıcam arayıp sormadıgını

benim babamda biraz gurur var simdi ben ara desem niye onlar beni arasın ben niye kendimi kçük düşürüyorum der kabul edecegini sanmıyorum keşke arasaaaa.zaten korkusu yok o beni hersekilde korkutmaya devam edicek

Baban arayıp da gelin kızımı alın diye yalvarmayacak ki niçin küçük düşsün?
Ne biçim erkeksin soyadını taşıyan karın,çocuğun burada haftalardır umurunda değil
Ne biçim babasın sen diyecek..
Ne yapmaya çalışıyorsun dava açarak çirkinleşiyorsun.
söyle derdin neyse de çözelim diyecek.
Asıl kapısına kadar polis geliyor kızı dava ediliyor.
Burda baban için ne gurursuz adam bir alo deyip höst demedi demezler mi?
Bilemiyorum ben mi yanlış düşünüyorum:26:

yok canım dogru düşünüyorsun gelde bunu bAbama anlat :)

kuzenimin avukat olan kaynıyla konustum telefonda bi avukat tutup karsı tarafa bende dilekce yollucam 2 hafta içinde neden evi terkettiğimi evden gidecegmden haberi oldugunu ailemin yanındada kaldıgımdan haberdar oldugunu cocugunu bu sürec içinde ne arayıp ne sordugunu hiç görmekk istediğini belirtmedigini gelip görmesnde bi sakınca olmadıgın ı falan belirticem hep bu böle 2 bucuk 3 ay devam edermiiş bu beenm dilekceden sonra karsı traf yine cevap veriyrmus yine ben ona karsılık veriyormusum sonra mahkeme okuyup karar veriyormus ya durusmanın olacagına ya da olmayacagına polisde dava acılmıs diye gelmiş eve benim ailemin yanında olup olmadıgımı burdaysam ne kosullarda yasadıgımı yarın babamın avukat arkadası var ulasabilrse ona onun yanına gitcem

canım varmı bir gelişme o baba karikatüründen ses var mı?

bunu avukat nasıl yazmış böyle?
siz onu aramadınız da, o neden size ulaşmaya çalışmamış? ulaşmaya çalışsaydı iletişime geçilemediği /iletişime geçme çabalarının nasıl sonuçsuz kaldığı özellikle belirtilirdi herhalde.

Canım onun avukatı çok açıkgözmüş senin acilen bulunabilir bir yerde olduğunu telefonunun açık ulaşılabilir olduğunu , kaçmadığını , çocuğu kaçırmadığını eşinin rızasıyla gittiğini acelesinden savcılığa beyan etmek gerekiyor
al celbi uç savcının yanına bunlar beni tufaya düşürmeye çalışıyolar ben burdayım adresimde bu beni hiç aramadı sormadı veya ulaşmadı de
ş..... kendi gibi bir ..... avukat bulmuş

arada bu mesajı atlamışım yeni gördüm ama acele etmen lazım tahminim avukatın yönlendirmesiyle boşanma davası için bir hazırlık yapıyorlar
Canım inan acı tecrübe konuşuyor
avukat yönlendirmeye başladıysa her türlü sünü düşünüp önlem alman gerekiyor

telefon kayıtlarına her türlü ulaşılabilir gsm şirketlerinden. size ulaşma çabası olmadığını, kanıtlarıyla sunacaksınız. bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

telefon kayıtlarına her türlü ulaşılabilir gsm şirketlerinden. size ulaşma çabası olmadığını, kanıtlarıyla sunacaksınız. bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

yarın işte gittigimde avukata sölicem bu 3 gece eve gelmedi ben 3.gece evden ayrıldım zaten gelmediginin 2.günü biz bunla msjlastık eve gelmedigiini ordanda ispatlarım gidicemde demiştim kapı orda cık git demişti .gidicegimdende haberi vardı bunuda ispatlarım ailemin yanında kaldıgındanda haberi vardı geldigimin ertesi günüü kaynanam halamı arayıp sormustu onunda halam sölemişti babasıgile gitti diye hepsinin bi kanıtı var bosa konusmuslar geldigimden beride ne arayıp sordugununda kanıtı var hem babamın cebi var hem abimin hem anemin hemde ev telefonu var hangi birini aramıs ki kızımı görcem gösterin diye?

Didem;

Bu mahkeme olayının altında çok başka şeyler döndüğünü söylemiştim sana daha önce de...

Boşanma davası açılırsa, çocugun velayetini almak için mi böyle yapıyorlar acaba diye düşünüyorum. :18:

Ama ne yaparlarsa yapsınlar alamazlar. İçin rahat olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…