Bizim ailelerimiz kolay kolay müdahale etmek istemiyorlar.
Kendileri çözsünler daha sağlıklı karı koca arasına girilmez
diye düşünüyorlar ama.
Erkek ailesi haddini bilmeyip gerekli,gereksiz karışmaları pek
seviyor.
Malesef şunu anladım bizim ailelerimizin bu kadar anlayışlı olması da
iyi bir şey değil.
Diyorum Didem.
Kesinlikle baban eşini bir sarsmalı!
Bu adamın korkusu yok..
Çocuk da var ayrılmaz benden nasıl olsa.
Kimsenin sıkıştırdığı da yok iyisi mi pişman edeyim gittiği gibi
dönsün diye düşünüyor.
Benim annem hiç karışmadı,karışmadı.
Onlar karışsın ben kendime yakıştırmıyorum onlardan farkım olsun dedi.
En son dedim anne karışacaksın!
Seni aradığında güzelce konuşsa bile içinde biriken ne varsa söyleyeceksin!
Biraz da onların içine dert olsun eşim sevdiğim bakmam o beni üzdü
üzmene izin veriyorum anne dedim.
Annem benden desteği gördü ya ohhh iyi bi fırçaladı.
Allah'ın emri ile verdiysem üzüyorsun madem almasını bilirim.
boşanmak kötü bir şey değil kızımın yanında değilim sanma arkasındayım dedi.
Ondan beri bir yumuşak başlılık geldi benimkine..
Korktu çünkü biliyor benim gözüm kara, beni annem durdurur sanıyordu
Annemin konuşmasıyla da tutuşmuş oldu..
Artık lütfen baban şu eşine gerekeni söylesin..
ben avukata sölicem bebek cok daha küçk diye birde aynı sehirde bile değiliz ben malatyadayım o elazıgda arada 1.30 saatlik yol var görmek istiyorsa gelecek burda görecek işine geliyorsa zaten ispatlıcam arayıp sormadıgınıcanım bebegın suanda cok kucuk nerede gorecek bu adam bu cocugu?
bu kıs gununde
sana senı hıc aramadıgını ispatla ve karsı savunmada bulun dıyorum
arayıp gostermemıssınız
bırde bunu yazılı yaptırımda bulunarak yapmıs
benim babamda biraz gurur var simdi ben ara desem niye onlar beni arasın ben niye kendimi kçük düşürüyorum der kabul edecegini sanmıyorum keşke arasaaaa.zaten korkusu yok o beni hersekilde korkutmaya devam edicek
Baban arayıp da gelin kızımı alın diye yalvarmayacak ki niçin küçük düşsün?
Ne biçim erkeksin soyadını taşıyan karın,çocuğun burada haftalardır umurunda değil
Ne biçim babasın sen diyecek..
Ne yapmaya çalışıyorsun dava açarak çirkinleşiyorsun.
söyle derdin neyse de çözelim diyecek.
Asıl kapısına kadar polis geliyor kızı dava ediliyor.
Burda baban için ne gurursuz adam bir alo deyip höst demedi demezler mi?
Bilemiyorum ben mi yanlış düşünüyorum:26:
yok canım dogru düşünüyorsun gelde bunu bAbama anlat :)
ediyor nasıl etmesin.davadan haberi yok henüz evde değil kac gündür telfonlada anlatıp canını sıkmak istemedim eve gelsin bi konusucamBaban ne diyor peki merak ediyorum..
Hiç mi arkasından küfür etmiyor eşinin?:26:
ediyor nasıl etmesin.davadan haberi yok henüz evde değil kac gündür telfonlada anlatıp canını sıkmak istemedim eve gelsin bi konusucam
kuzenimin avukat olan kaynıyla konustum telefonda bi avukat tutup karsı tarafa bende dilekce yollucam 2 hafta içinde neden evi terkettiğimi evden gidecegmden haberi oldugunu ailemin yanındada kaldıgımdan haberdar oldugunu cocugunu bu sürec içinde ne arayıp ne sordugunu hiç görmekk istediğini belirtmedigini gelip görmesnde bi sakınca olmadıgın ı falan belirticem hep bu böle 2 bucuk 3 ay devam edermiiş bu beenm dilekceden sonra karsı traf yine cevap veriyrmus yine ben ona karsılık veriyormusum sonra mahkeme okuyup karar veriyormus ya durusmanın olacagına ya da olmayacagına polisde dava acılmıs diye gelmiş eve benim ailemin yanında olup olmadıgımı burdaysam ne kosullarda yasadıgımı yarın babamın avukat arkadası var ulasabilrse ona onun yanına gitcem
ortada bosanma yok bişe yok adam dava acmıs ' müşterek cocuk ile sahsi ilişki kurulma talebi' davanın konusu izahatı dinleyince cok güleceksiniz
davalı eş .... tarihinde .... (kızımın ismi yazıo) alarak evden ayrılmıstır.ancak müvekkilimi telefonla dahi aramadıgı için nereye gittgini bilememekteyiz.yukarıda verilen adres davalı didem ... ün babasının adresidir.davalının oraya gitme ihtimali veya ailesiyle haberlesme ihtimali bulunması nedeniyle yukarıdaki adres belirtilmiştir
davalının bu eylemi nedeniyle .... ... ü (kızımın adı) nüfus kaaydi dahi yapılamamıstır
davalı eş .... tarihinden itibaren müşterek cocugu müvekkilimi göstermemektedir
müşterek cocukla sahsi ilişki kurabilmesi için sayın mahkeminize basvurma zorunlulugu hasıl olmustur
netice talepdede söle yazıo
müvekkilim ile müşterek cocuk ...... arasında haftada bir defadan az olmamak üzere sahsi ilişki TESİSİNE ve durumun aciliyeti göz önüne alınarak tensip ile birlikte görüş günü BELİRLENMESİNE
yargılama giderlerii ile üçreti vekaletin davalı traf üzerinde bırakılmasına
falan fesman :S:S:S
kuzenimin avukat olan kaynıyla konustum telefonda bi avukat tutup karsı tarafa bende dilekce yollucam 2 hafta içinde neden evi terkettiğimi evden gidecegmden haberi oldugunu ailemin yanındada kaldıgımdan haberdar oldugunu cocugunu bu sürec içinde ne arayıp ne sordugunu hiç görmekk istediğini belirtmedigini gelip görmesnde bi sakınca olmadıgın ı falan belirticem hep bu böle 2 bucuk 3 ay devam edermiiş bu beenm dilekceden sonra karsı traf yine cevap veriyrmus yine ben ona karsılık veriyormusum sonra mahkeme okuyup karar veriyormus ya durusmanın olacagına ya da olmayacagına polisde dava acılmıs diye gelmiş eve benim ailemin yanında olup olmadıgımı burdaysam ne kosullarda yasadıgımı yarın babamın avukat arkadası var ulasabilrse ona onun yanına gitcem
canım varmı bir gelişme o baba karikatüründen ses var mı?
hakkında hayırlısı olsun inş...allah sabır ve güç versin..
bunu avukat nasıl yazmış böyle?
siz onu aramadınız da, o neden size ulaşmaya çalışmamış? ulaşmaya çalışsaydı iletişime geçilemediği /iletişime geçme çabalarının nasıl sonuçsuz kaldığı özellikle belirtilirdi herhalde.
telefon kayıtlarına her türlü ulaşılabilir gsm şirketlerinden. size ulaşma çabası olmadığını, kanıtlarıyla sunacaksınız. bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?