Esim cocuk istemedigini soyledi..

Tabiki cok haklisiniz bende boyle bir ortama cocuk getirmek istemiyorum ama gelecek planlarimda cocuk oldugu icin amrliyat olmak istedim esim ameliyat icin bile cabalamadi benimle bir kere bile doktora gelmedi

Ama bu çocuk için çabalamak değil ki. Çocuk düşünmeseniz de eşinizin sağlık problemlerinizde yanınızda olması gerekir. Neden gelmiyor doktora sizinle? Bahsettiğiniz sorunlarla ilgili mi?
Sagligimda bir problem yok cocuk da istemiyor o yuzden doktorada gelmiyor

Çocuk konusunda eşiniz haklı.Evet sürekli gergin bir ortam varsa çocuk istememesi normal.Ama bana başka çözülmesi gereken sorunlarınız varmış gibi geldi,mesela safra kesenizde taş var,ileride birgün problem olacağı kesin.Eşinizin bu konudaki rahatlığı tuhaf.Çocuk istemiyor ok ama sizin sağlığınızı tehdit edebilecek bir durum var.Ameliyat olup taşlardan kurtulmanız için çaba göstermesi gerekmez mi?Çocuk kararından öte eşinizi iyice tanıyor musunuz ?

Tabiki cok haklisiniz bende boyle bir ortama cocuk getirmek istemiyorum ama gelecek planlarimda cocuk oldugu icin amrliyat olmak istedim esim ameliyat icin bile cabalamadi benimle bir kere bile doktora gelmedi

Esiniz sizinle neden doktora gelsin ki? Safra kesenizde tas var. Esiniz doktora gelse de ne yapacak?

bakın ama dan önceki cümlelerin doğruluğu olmazmış.. siz ama dan öncesini hiç ciddiye almıyorsunuz varsa yoksa sizin gelecek planınız sizin çocuk için ameliyat düzeniniz.. önce bi eşinizle evliliği oturtun, huzuru bulun, adam hala aynı şekilde davranıyorsa getirin buraya biz taşlarız onu.. eşiniz çok net ve açık.. sonuçta ameliyatınız normal sağlığınızı etkileyecek bir durumdan kaynaklanmıyor ki.. ilgilenmeyişi belki de sizin eşinizi hiç dinlemeyip kendi kafanızca hareket etmeye devam edişiniz.. adam da madem o bizi umursamıyor ben de onu umursamam diye düşünebilir..
burası kadınlar kulübü diye hep kadınlara hak verecek değiliz.. eşiniz çok net ve çok haklı..

Esiniz sizinle neden doktora gelsin ki? Safra kesenizde tas var. Esiniz doktora gelse de ne yapacak?
Bu ne kadar sacma bir yorum insanin en ufak bir saglik probleminde doktora hayat arkadasiyla birlikte gitmesi gerekir. He sizin icin bu boyle degilse tabi yorumunuz da normal.

Bu ne kadar sacma bir yorum insanin en ufak bir saglik probleminde doktora hayat arkadasiyla birlikte gitmesi gerekir. He sizin icin bu boyle degilse tabi yorumunuz da normal.

Benim yorumum mu size sacma geldi. Oldu tamam. Hosunuza gitmedi tabi. Ama gercek bir insanin ilk önce kendi sorumluluğunu almasi. Esiniz hayatinizda olmasa o taslari öylece bekletecekmisiniz?

Ben şunu anlamadım: eşiniz ameliyatınız için çabalamadı demişsiniz de adam nasıl çabalamalıydı?
Para filan mı biriktirmelisiniz?

Evlilik oturmadan çocuk sahibi olmama konusunda da eşiniz gayet haklı.

Bence iki taraftan biri istemiyorsa dogru olani zamana birakmak. Zorla baba yapamazsiniz ya adami. Buyuk sorumluluk gerektiriyor. Ben cekimserken esim cok cocuk istiyordu. Suan hamileyim ve uzgunum. Hayirlisi neyse o olsun tabii ama bu mesele ha istedik oldu olamaz. Olun ameliyatinizi, esinizle vakit gecirin iliskiniz biraz daha olgunlassin bir daha degerlendirirsiniz.

Safra kesemdeki tasin suan bana zarari yok tabi ilerde ne olur bilmiyorum sirf cocuk icin olucaktim ameliyat simdi esim.oyle soyleyince hevesim kacti ameliyatta olmak istemiyorum esimle konusmali miyim ne yapmaliyim
Safra kesemdeki taşın bana zararı yok diye bisey yok. Benim eniştem 45 yaşında safra kesesi deki taşın pankreasa düşmesi sonucunda öldü. Hiç bir çaresi yok sağlığını asla ihmal etme. Her ne ve kim için olursa olsun.

Öncelikle o ameliyatı mutlaka olun. Çocuk olsun olmasın. Safra kesesi yüzünden son 2 ayı kabus gibi geçen biri olarak söylüyorum. Başımıza gelenleri yazsam ağzınız açık kalır. Hiç hafife alınacak bir şey değil. Ola ki kazayla hamile kalırsanız hiçbir şekilde müdahale de edemezler. Eşinizin sizinle hastaneye gelmemesi bence de hoş değil. Burnumdaki sivilce için bile gidiyor olsam eşim mutlaka gelir benimle. Ben de onunla giderim her yere. Kavgalarınız varmış ve eşiniz evliliğinizin oturmadığını düşünüyor. Bence odaklanmanız gereken nokta burası. Yeğenini falan boşverin sizin probleminiz o değil.

Esinizi hakli gordum ben gayet mantikli hareket etmis. Once evde huzur, duzen, istikrar olmali ki saglikli ebeveynler olasiniz. Bence boylesi duzgun dusunceli 1 erkekle tartismak, kavga etmek yerine guzelce iletisim kurunuz.

B
Benim esim de istememisti evliligimiz ilerledikce zaman gectikce düzen kurdukca istedi.

Eşiniz haklı şu türk filmi havasından bir çıkın daha iki sene yahu az tadını çıkarın cidden evliliğiniz otursun böyle ota çöpe şimdiden tartışıyorsanız çocuk olunca birbirinizi yersiniz ayrıca yeğeniyle konuşması canımı yakıyor ne demek onu hiç anlamadım bende çocuk sevmem yeğenlerimle de sık sık konuşurum eşim gelip canım yanıyo her gün konuşma cart curt dese deli misin derim

Bir sey yapması icin bir fayda sağlaması icin degil, yanında olmak istemesi icin bir sebebe gerek yok.

Bence her saglik sorunda esin gelmesine gerek yok. "Esim gelmiyor, cocuk icin ameliyat olucaktim" gibi nedenler bana tedavi olmamak icin gercerli sebepler degil. Insan önce kendisi sagligina sahip cikacak sonra baskalarin sorumlulugunu alabilir ancak.

Şu durumda iseniz bence çocuk düşünmeyin zaten. Eşiniz haklı ise de haksız ise de. Belli ki oturmayan bir şeyler var. Bu belirsizliğe çocuk getirmek biraz haksızlık olur.

Eşinizin sizin sağlığınız ameliyatınız icin çabalamadıgını söylemişsiniz bence haklısınız ben eşimin ayağında mantar vardı onun ıcın bile birlikte gitmiştik dört beş kere ki sizinki gibi hayati bir sey de degildi. Sonucta canım sen yazın ameliyatını ol iyileş seneye bu zamanlar cocuk düşünebiliriz diyebilirdi. Böyle durumlarda ne denir bilemedim ama bence beklentiniz normal.. ama ben de aynı durumdayım benimki de istemiyor daha yaşımız genç öyle bir sey olmaz 2-3 sene sonra falan diyor ki biz de 28 yaşındayız ikimiz de. Çocuktan sonra hayat eskisi gibi olmuyor bu bir gerçek. Daha yaşınız genç biraz daha bekleyebilirsiniz ama sizin kırıldığınız birazcık da eşinizin tavrı aslında, en azından size seneye düşünelim su zamanda düşünelim vs bir sey diyebilirdi üslubu yaklaşımı kırıcı olmus.. bu arada eski konularınızı okudum daha Ocak ayında kesin boşanmayı dusunuyorum demissiniz orada göz gezdirdim de esiniz gerçekten çekilecek gibi biri değil hala aynı davranışları devam ediyorsa yani. O zamandan bu zamana uzun bir süre geçmemiş gerçekten cocuk istediğinize siz emin misiniz? :/

İstemiyorum dememiş tam olarak. Evliliğin birazdaha oturmasını istemiş ki çok haklı. Evlilik oturmadan cocuk yapılıyor sonra bosanılıyor olan cocuklara oluyor ortada kalıyorlar psikolojileri mahfoluyor. Haklı o yüzden eşinizi anlayısla karsılayın anlamaya çalısın. İkiniz içinde evliliğin içinde doğru olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…