• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor

Melek Eren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
339
434
103
Arkadaşlar 32 yaşındayım beş yaşında bir çocuğum var kardeşi olsun istiyorum ama eşim istemiyor.Eşimi ikna için etkili bir dua öneriniz veya yanlışlıkla hamile kalmanın bir yolu varsa önerir misiniz.

Yanlışlıkla gebe kalmanın yolu korunmamak.
Ancak istemeye istemeye babalık yapması ne olacak onu bilemedim.
İlk çocuğumu çok seviyor şu anda istemiyor ertelemek istiyor ben de yaşım gereği şimdi istiyorum hamile kalırsam bunun bize daha iyi geleceğini de biliyorum.Eşim korunuyor

İlk çocuğumu çok seviyor şu anda istemiyor ertelemek istiyor ben de yaşım gereği şimdi istiyorum hamile kalırsam bunun bize daha iyi geleceğini de biliyorum.Eşim korunuyor
Yanlış anladınız,evladını sevmiyor demedim ki.
İstememek ayrı sevmemek ayrı mesele.
Zorlamak daha kötü sonuçlara yol açmaz mı?

Yanlış anladınız,evladını sevmiyor demedim ki.
İstememek ayrı sevmemek ayrı mesele.
Zorlamak daha kötü sonuçlara yol açmaz mı?
Bazı özel sebeplerden şu anda olmasını istemiyor bi olsa o özel sebepler olumlu yönde ilerleyecek bunu biliyorum.İki üç yıl sonra olmasını isteyecek biliyorum o zaman da benim yaşım çok ilerleyecek ve ilk çocuğumla yaş farkları çok olacak.Böyle olmasını istemiyorum.Şu anda ben ondan daha mantıklı düşünüyorum.Gelecekte bu kararından dolayı o da pişman olacak biliyorum çünkü ilk çocuğu ertelemeli doğurdum keşke ertelemeseydik diye söyleniyordu

Bazı özel sebeplerden şu anda olmasını istemiyor bi olsa o özel sebepler olumlu yönde ilerleyecek bunu biliyorum.İki üç yıl sonra olmasını isteyecek biliyorum o zaman da benim yaşım çok ilerleyecek ve ilk çocuğumla yaş farkları çok olacak.Böyle olmasını istemiyorum.Şu anda ben ondan daha mantıklı düşünüyorum.Gelecekte bu kararından dolayı o da pişman olacak biliyorum çünkü ilk çocuğu ertelemeli doğurdum keşke ertelemeseydik diye söyleniyordu
İyi o zaman bunların aynısını eşinize söyleyin.
Biz ne yapalım gelip prezervatifleri saklayamayız ya.

İyi o zaman bunların aynısını eşinize söyleyin.
Biz ne yapalım gelip prezervatifleri saklayamayız ya.
Önerisi olan varsa cevap versin dedim bize ne diyenler değil.Burası soru sorma portalı doğal olarak soru sorarım cevabınız yoksa konuşmaz cevap vermek zorunda hissetmezsiniz

Arkadaşlar 32 yaşındayım beş yaşında bir çocuğum var kardeşi olsun istiyorum ama eşim istemiyor.Eşimi ikna için etkili bir dua öneriniz veya yanlışlıkla hamile kalmanın bir yolu varsa önerir misiniz.
Yanlışlıkla hamile kalma yolundan vazgeç derim. Sadece kendine çocuk mu yapmak istiyorsun? Sanmıyorum. O da babası olacak o çocuğa hazır hissetmeli kendini.
Benim teyzem de 2. Çocuğu çok istemişti eşi istemiyordu 7 yaşındaydı ilki eşi hiç yanaşmıyordu. Annemler falan ikna etmeye çalıştı kavga etmişti herkesle düşün. Sonra teyzem bi şekilde ikna etti kızları oldu eniştem daha iyi bir işe girdi falan kızını da çok seviyor
Dua için de illa belirli bir dua olmasına gerek yok Rabbin her an yanıbaşında, samimiyetle iste eşimin kalbini yumuşat bize evlat nasip et de oldu bitti :KK54:

öncelikle o zaman o özel sebepleri düzeltmeye eşiniz için daha makul hale getirmeye çalışın. eşinizle de ciddi ciddi konuşun eğer ki ikinci cocuk istiyor ama daha sonra ise ortak bi zaman belirleyin mesela 1 sene veya 2 sene sonra diye. kesin bi karar olsun. hem eşinizin istediği gibi biraz daha ertelenmis olur hem de sizin istediginiz gibi yaşınız daha fazla ilerlememis olur. eşinize 35inden sonraki gebeliklerin çok riskli oldugunu düşük, erken doğum gibi ya da çocuğun engelli doğması gibi ihtimallerin malesef 35inden sonra ciddi oranda arttığını ayrica 35inden sonra hamile kalmanin da zorlasabilecegini ama suan en doğrugan en sağlıklı döneminiz de oldugunuzu söyleseniz. belki böyle mantiksal gerekçeler kafasına yatar.

Ayrica çocuğum yok ama cevremde gözlemlediğim kadari ile ilk çocuğu ilkokul 2. sınıfa giderken 2. çocuğunu dünyaya getiren bayanlar daha rahat ediyor sanki. çünkü ilkokul 1. sinif gercekten zor bir surec evladinizin size çok ihtiyaci olacak.

Eger esin istemiyorsa yapma cocuk felan. Adamin sevesi varsa da sevmez. Bi arkadasim vardi sipral vardi esi cocuj istemiyordu kendisi istiyordu siprali cikarttirmis ve esine soylememis hamile kalmis :D ama ne kadar dogru? Bence hic dogru degil. Birine zorla kabul ettiriyorsunz. Istemiyosa sende isteme. Yani cok tuhaf

Şu sitede okuduğum aynı konuyla alakalı kaçıncı soru kim bilir... Gerçekten pes diyorum, meğer kadınlarımız eşlerine ne kadar saygısızlarmış. Kusura bakmayın ama siz eşiniz istemiyorum dediği sürece yanlışlıkla(!) çocuk yapamazsınız. Korunurken Allah nasip ederse onu doğurursunuz ama bunun dışında adamı kandırırsanız bilin ki siz kendinizi kandırıyorsunuz.

Hergün 40 defa ya vedud esmasini çekip yüzüne doğru yada arkafanda olur ufleyin.isteğinize karşılık vermesi için çok etkili bir esma.

eşim 2. çocuğu istemiyor ben çok istiyorum nasıl ikna edebiliirm. günlerdir üzüntüden bittim. kızımın bebeklik herşeyini sakladım bu sene hamile kalma hayalim vardı. ben 40 yaşındayım üstelik zamanım yok bekleyecek.

eşim 2. çocuğu istemiyor ben çok istiyorum nasıl ikna edebiliirm. günlerdir üzüntüden bittim. kızımın bebeklik herşeyini sakladım bu sene hamile kalma hayalim vardı. ben 40 yaşındayım üstelik zamanım yok bekleyecek.
Haklısınız eğer eşinizin geçerli bir sebebi yoksa size büyük haksızlık ediyor

Prezervatfn ucunu kes dicem de bu defada adam ben korundum cocuk kimden derse ne olacak?
Aa delik cikmis prezervtf hatali dersin.

İkinci cocugunuza ilk evladınız gibi bakabilicekmisiniz? Okulu var özel dersş falan var ne biliyim bir sürü şey.Bende tek cocuk buyudum ama anlıyorum ki kardeşim olsaymış ben bu şartlarda yaşayamazdım.Demem o ki eşiniz maddi olarak kendini iki cocuga yeterli hissedemiyor olabilir.Günümüz şartları çok zor.

Erkek çocuk istemiyorsa neden çocuk yapılır ki? Böyle kararlar birlikte alınmaz mi? Aynı şeyi eşinizin yaptığını düşünün bence bu eşe yapilan haksızlık yanlış

İkinci cocugunuza ilk evladınız gibi bakabilicekmisiniz? Okulu var özel dersş falan var ne biliyim bir sürü şey.Bende tek cocuk buyudum ama anlıyorum ki kardeşim olsaymış ben bu şartlarda yaşayamazdım.Demem o ki eşiniz maddi olarak kendini iki cocuga yeterli hissedemiyor olabilir.Günümüz şartları çok zor.
Maddi durumumuz iyi o konuda hiç sorunumuz yok

Back
X