- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Yaşım 32.Eşim şu anda kalsın diyor onun kafasına estiği zaman geç olabilir.Ki gelecekte pişman olacağından eminimYaşın kaç canım beş yaş ideal eşinin istememe sebebi nedir
+100000000000000000000iyi de siz en makul yanıtı baştan elemişsiniz söylenecek bir şey kalmamış,
eşiniz de sizi vazgeçirmenin yollarını düşünüyordur şimdi...
Yaşında uygunmuş eşine belli bi yaştan sonra hem hamile kalmanın hem çocuk bakmanın hemde gebelikte sıkıntı oluşma ihmallerini anlatabilirsin hem nerden biliyo belki hemen olmayacak yıllarca ikinci çocuk için uğraşanlar var tatlı dille ikna edersin diye tahmin ediyorumYaşım 32.Eşim şu anda kalsın diyor onun kafasına estiği zaman geç olabilir.Ki gelecekte pişman olacağından eminim
Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Surpriz gebeliklere bir sey diyemem ,ama planli cocuk yapma fikrini her iki tarafinda istemesi lazim , siz yinede arada esinizi sıkmadan cocuk fikrini konusun, ileriki zamanlarda da yasinizin geçecegini soyleyerek cocugunuzun olmama ihtimalini soyleyin.Belki o zaman fikri degisebilir.Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?