Eşim çocuk istemiyor

Melek Eren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
339
434
103
Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.

Yaşın kaç canım beş yaş ideal eşinin istememe sebebi nedir

Sebep olarak ne soyluyor.Maddiyatlami alakali, yoksa baska cocuk mu istemiyor.

Eşim erteliyor.Maddiyatla alakalı değil ve çok yönlü düşünemiyor şimdi yardımcı olursanız sevinirim

maddiyatla ılgılı mı yoksa ılgılenmek mı zor gelıyor acaba ? yasında ideal 5 yaşta ideal bence uygun zaman aslında ama. al karşına ciddi ciddi istediğini söyle.

Yaşım 32.Eşim şu anda kalsın diyor onun kafasına estiği zaman geç olabilir.Ki gelecekte pişman olacağından eminim
Yaşında uygunmuş eşine belli bi yaştan sonra hem hamile kalmanın hem çocuk bakmanın hemde gebelikte sıkıntı oluşma ihmallerini anlatabilirsin hem nerden biliyo belki hemen olmayacak yıllarca ikinci çocuk için uğraşanlar var tatlı dille ikna edersin diye tahmin ediyorum

Sürpriz filan yapsan. Whatsptan ona bebekle ilgili emojiler gondersen acaba hamile miyim filan diye şaka yapsan bunlar biraz bunaltıcı oluyor ama tamam yeter artık yapalim yeterki sus diyebilir

Eş istemiyorsa bebek yapılmasını doğru bulmuyorum. Ya hiç istemese o çocuğu? Çocuk hep babasının onu istemediğini hissetse? Bir tane var zamanı gelince isteyince yaparsınız 2.yi. Abartmanın anlamı yok.

Bende 3.cüyü istiyorum eşim istemiyor.
İstememe sebebi aslında benim açımdan onun açısından çalıştığımız için çok yoruluyoruz diyor.
Sende yıprandın diyor bende olsun birşekilde nasipse büyür diyorum.
YAŞIM 33-34 oldu bakalım 1 yıl sonra rabbim verirse eşimde ikna olursa, olsun inşallah şuanki mantığım :)
Rabbim herkesin gönlündekini versin olmayan ve anneliği hakedecek yavruları mağdur etmeyecek herkese nasip etsin ...
Sizde eşinize kardeşsiz olmaz bak birşekilde büyüyorlar diyip yavastan giriş yapın

Surpriz gebeliklere bir sey diyemem ,ama planli cocuk yapma fikrini her iki tarafinda istemesi lazim , siz yinede arada esinizi sıkmadan cocuk fikrini konusun, ileriki zamanlarda da yasinizin geçecegini soyleyerek cocugunuzun olmama ihtimalini soyleyin.Belki o zaman fikri degisebilir.

Fikir de yok, dua da yok. Hayat musterek. Saygi duyacaksiniz esinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…