- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Istemiyosa israr eedersin hic istemiyosa birsey yapamazsin ne yazikki.. herife tecavuz etcek halin yok ya :) benim esimde istemiyordu ilkten sonra.. simdi hepsini seviyor tabii.. zorlugu yokmu? Cok var tabii ama yeterki sagligimix yerinde olsun gerisi gelir
Çocuk yapma çığlıkları?Ben istiyorum bu benim en doğal hakkım çocuğumun da hakkı eşim de şu anda istemiyor dedim.Kökten istemiyor demedim.Çocuk yapma çocuk yapma çığlıkları atanlara peşinen farklı fikri olan varsa beyan etsin dedim bu fikir ilk etapta herkesin aklına gelecek ilk fikir olabilir ama kişilerin fizyolojisinden, aile içi psikolojisinden ve çocukların gelişim sürecindeki temel ihtiyaçlarından anlayan ortalama bir kimse farklı fikirler üretebilir ve bunun düşünceme zenginlik katacağı düşüncesiyle bu soruyu burada sordum...
İstememesinin nedeni olarak maddi bir problem olabilir mi benim aklıma ilk gelen bu oldu.Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Kandırsın yani adamı?İstememesinin nedeni olarak maddi bir problem olabilir mi benim aklıma ilk gelen bu oldu.
Nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama korunmayı siz üstlenin ilaç kullanmaya başlıycam falan deyip kullanmayın birde çocuk istediğinizi çok belli etmeyin ki anlamasın.
Maddi problem yok çalıştığımız için çekiniyor.İstememesinin nedeni olarak maddi bir problem olabilir mi benim aklıma ilk gelen bu oldu.
Nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama korunmayı siz üstlenin ilaç kullanmaya başlıycam falan deyip kullanmayın birde çocuk istediğinizi çok belli etmeyin ki anlamasın.
Kötü bişey için değil gibi geldi bana hep erkekler mi kandıracak konu sahibi de aksi bir yorum istemiyor napimKandırsın yani adamı?
İstememesinin nedenini tam olarak öğrenin ona göre çözüm bulmaya çalışın benceMaddi problem yok çalıştığımız için çekiniyor.
Ben bu konuda daha cesurum .Bakalım hayırlısını Allah daha iyi bilir en hayırlı zamanda verir inşallah isteyen herkese...Maddi problem yok çalıştığımız için çekiniyor.
Eşim korunuyorolsa belki sizden çok sevecekte ne ile korunuyorsunuz?
sende olsa kıvırması kolay olurdu daEşim korunuyor
Ay kadınlara bak iyice üç kağıtçı olmuşlar ben şoksende olsa kıvırması kolay olurdu daşimdi sen böyle istiyorsun diye adam çift prezarvatif kullanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?