Eşim çocuk istemiyor

Bekleyin, zihin gücümle eşinizin düşüncelerini değiştiriyorum şuan

Ne fikri ne duası?
Eşinizin aklı fikri yok mu? İstemiyorsa istemiyordur, size göre pişman olacak size göre çok iyi olacak gibi bir durum var mı adam şuan hazır değil. Üstelik çocuk çok ciddi bir sorumluluk, adam sıkılıyor belki?

Çocuk yapma çığlıkları?
Çocuk 2 kişi ile yapıldığı için biz karşı tarafında kararına saygı gösterin dedik.Üstelik yeni bir eşya almak değil konu bir çocuk.
Nasıl ikna edilir sorusu tuhaf zira. Iknaya niye gidiyorsunuz dedi cogunluk.
Umarım 2. Bebeginiz için ikna olur eşiniz ne diyelim başka .Mutluluklar.

İstememesinin nedeni olarak maddi bir problem olabilir mi benim aklıma ilk gelen bu oldu.
Nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama korunmayı siz üstlenin ilaç kullanmaya başlıycam falan deyip kullanmayın birde çocuk istediğinizi çok belli etmeyin ki anlamasın.

Kandırsın yani adamı?

Maddi problem yok çalıştığımız için çekiniyor.

Bunu zorla kabul ettirmek ne kadar doğru?

Bunun tam tersini bir düşünsene sen çocuk istemiyorsan eşin çok istiyor diye yaparmıydın? Yada eşin istedi ve hamile kaldın? Ne yapardın?

Bence eşini anlamaya çalış neden istemediğini de çözmeye çalış, belki vardır geçerli sebepleri...

Taraflardan biri istemiyorsa sebeplerini bilmek öğrenmek gerek...

Bizden eşinizi zorlamayın yanıtını istememişsiniz ama istemiyorsa zorlanmaz bu böyledir. Hem size iyi geleceğini nereden biliyorsunuz ki? Belki olmaması sizin için daha iyidir? Her yönüyle düşünmenizi tavsiye ederim.

Ya arkadaşlar Allah rızası için mantıklı yorumlar yapalım. Korunmayı gizlice bırak ne demektir ya. Adam istemiyormuş. Ya bu kadına hamilelik sürecini zehir ederse. Ya çocuk olunca elbette sever, ama olana kadar karı kocanın arası bile açılabilir... lütfen yapmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…