- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Melek Eren
-
ben anlamıyorum cidden şu yardımcı olun konularını. ne yapalım mesela?
adamın sırtına pat pat vurup "aslansın sen enişte, yaparsın! hadi koçum" mu diyelim?
tenhada sıkıştırıp "eve gider gitmez çocuk yap yoksa fena olur" mu diyelim?
arabasının arkasına "2.yi dene" mi yazalım napalım? nasıl bir yardım bekliyorsunuz cidden şaşıyorum.
istemiyorsa istemiyordur. Allah Allah yahu.
yeminle bir çıkamadık başkalarına göre hayat yaşamaktanŞöyle ki toplum dayatması yapıcaz
Ortamlarda hep ikinci çocuk besinci cocuk diye muhabbetleri açıp yureklendiricez
Beyinlerimize işleyeceğiz kendi kendimizi gaza getirip bir sürü çocuk yapacağız
Yaş gereği çocuk mu istenir,yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor
Evliliğinizde sıkıntılar var ve ikinci çocuğun sizi kurtaracağını sanıyor ve çook büyük yanılıyorsunuz,daha da beter olacak.Çocuk kötü evlilikleri bitirir,iyi evlilikleri pekiştirir.ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum
55 sanmıştım,yaş gereği deyince siz.Yaşım 32.
Bırakın da herkes kendi pişmanlığını kendisi yaşasın.Ki gelecekte pişman olacağından eminim
Bu nasıl bir kibir ya? "İleride pişman olacak biliyorum, çok yönlü düşünemiyor, ben bize iyi geleceğini biliyorum " falan filan. Belki adam sizden daha ayrıntılı, daha mantıklı düşündüğü için istemiyor. Görünen o ki haklı.Eşim erteliyor.Maddiyatla alakalı değil ve çok yönlü düşünemiyor şimdi yardımcı olursanız sevinirim
eteşBu forum sitesinde herkes saygi cercevesinde dusuncesini yazabilir.
İstemiyorsa zorla olmaz. Cocuk bu. Bakkaldan sakiz almak degil.
Engelleyebildiniz mi duymak istemediginiz yorumlari?
eBende 3.cüyü istiyorum eşim istemiyor.
İstememe sebebi aslında benim açımdan onun açısından çalıştığımız için çok yoruluyoruz diyor.
Sende yıprandın diyor bende olsun birşekilde nasipse büyür diyorum.
YAŞIM 33-34 oldu bakalım 1 yıl sonra rabbim verirse eşimde ikna olursa, olsun inşallah şuanki mantığım :)
Rabbim herkesin gönlündekini versin olmayan ve anneliği hakedecek yavruları mağdur etmeyecek herkese nasip etsin ...
Sizde eşinize kardeşsiz olmaz bak birşekilde büyüyorlar diyip yavastan giriş yapın
Bende 3.cüyü istiyorum eşim istemiyor.
İstememe sebebi aslında benim açımdan onun açısından çalıştığımız için çok yoruluyoruz diyor.
Sende yıprandın diyor bende olsun birşekilde nasipse büyür diyorum.
YAŞIM 33-34 oldu bakalım 1 yıl sonra rabbim verirse eşimde ikna olursa, olsun inşallah şuanki mantığım :)
Rabbim herkesin gönlündekini versin olmayan ve anneliği hakedecek yavruları mağdur etmeyecek herkese nasip etsin ...
Sizde eşinize kardeşsiz olmaz bak birşekilde büyüyorlar diyip yavastan giriş yapın[
Çocuk istemeyen adama neden çocuk yapasınız.
Ki istememek onunda en doğal hakkı.Anne olmak istiyorsunuz desem zaten 1 çocuğunuz var
Kesinlikle haklısınız konu sahibine ne denir kiiyi de siz en makul yanıtı baştan elemişsiniz söylenecek bir şey kalmamış,
eşiniz de sizi vazgeçirmenin yollarını düşünüyordur şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?