- Konu Sahibi elif ceren
Son söylediğinizi ima ettim kendisine, bu sefer seni üzen kişi olmak istemem sen karar ver ne yapmamız gerektiğine diyor. Bu yanıtın da üzerine gitmek istemiyorum, çünkü bu tarz kavgalarda söylenen sözler sonra geri dönülemeyecek noktalara taşıyabiliyor insanları.![]()
Kararı siz verirseniz ömrü boyu sizi suçlayacak
Terapiste gittiğinizde de sizi suçlayacak
Bir insan çocuk istemiyorsa bu fikirler ikna ile değişmez inanın, benim değişmedi kendimden biliyorum bu konuyu. İkna edilmeye çalışılsam uzun vadede tepkilerim kötü olurdu. Bana hep doğurunca o sevgi içine dolacak dendi ama cesaret edemedim kendimi biliyorum çünkü, her elim kolum bağlandığında çocuğa yönelecekti umutsuzluğum. Siz eşinizle birlikte büyümüşsünüz, o yüzden önceden konuşsaydınız da çok ehemmiyeti yoktu, fikirler değişiyor yaş aldıkça, şu saatten sonra size diyebilirim ki bu konu dikiş tutmaz, çok üzülürsünüz sonradan en güzeli yolları ayırmak, ikna ile terapi ile bir çocuk yaparsanız ömrü boyu babasının isteksizliğine, tahammülsüzlüğüne maruz kalma riski var, size büyütürken destek olmama riski var , senin yüzünden bu kadar mutsuzum lafını duyma riski de var tam tersi de olabilir ama bu riski alamazdım sanırım