- 11 Aralık 2022
- 27
- -94
- 1
- 27
- Konu Sahibi ManyamisBebek
-
5 ay fakat 1.5 sene birlikte yasadik 5 ay once evlendikKaç senelik evlisiniz?
Sorunda bu zaten. İlerisini düşünmeden çocuk yapmak.Milyonlarca bu ve daha düşük parayla yaşayan insan var bu ülkede.isteyen istiyor işte.
Önceden birlikte yaşamanız 5 aylık evli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor ki.5 ay fakat 1.5 sene birlikte yasadik 5 ay once evlendik
Soyluyorum ona calisacagim diye once kanitla diyor oda bu sekilde yapinca morelim bozuluyor neyin ispati neyin kaniti ben zaten hep calismis bir kadinim hamile kalinca calisirim demistim bundan once hamileyken calisamazsin olmaz dedi simi de yapalim ben calisirim diyorum once calis sonra yapariz diyor ve en dusuk 10 bin tl
Ben çocuk neden istenir onu bile anlamayan bir insanım ama sırf maddiyat gerekçe olamaz bence ya.Sorunda bu zaten. İlerisini düşünmeden çocuk yapmak.
Daha 5 aylık etkisinin, depresyondan dolayı iş bırakıp bu adada çocuk istemek hiç mantıklı değil. Eşinize de güveniyorsunuz anladığım kadarıyla sorumluluk anlamında çalışmamanizi ona sa başlamışsınız. Yani şu şartlarda çocuk diye dirermenin ne manası var?5 ay fakat 1.5 sene birlikte yasadik 5 ay once evlendik
Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmusturHamile kalinca nasil calisacaksiniz ki? Calisip biraz birikim yapip öyle hamile kalmak daha mantikli. Esiniz hakli o konuda. Ben Türkiyede evlat sahibi olmanin ne kadar pahali birsey oldugunu bilmiyordum bile. Burda arkadaslar yaptiklari ödemeleri yaziyor bazen, ben böyleokuyorum. Esinize bu konuda baski yapmanizi da dogru bulmuyorum. Nasil siz kendinizi hazir hissetmeliyseniz, onun da artan sorumlulugu alma gücünü kendinde görmeli
Sadece nikah yaptik dugun dernek gereksiz borc benim icin borcumuz yok5 aylik evlisiniz, calismiyorsunuz, kiradasiniz, depresyon tedavisi goruyorsunuz, 10bin tl civari geliriniz var. Pek muhtmel yeni evli oldugunuz icin dugun dernek esya borcunuz da vardir. Esiniz mantikli olani yapiyor. Siz de uzulmeyin diye mantiksiz oldugunuzu soylemeyip bahane uyduruyor. Ben esinizin yerinde olsam 3 kat kondom takardim.
İyi de para yönetimi, sorumluluk konusunda güvenmediğiniz adamdan neden çocuk yapmak istiyorsunuz o zaman?Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmustur
Eee zorla ne diye baba yapmaya calisiyorsunuz daha adami? Anlattiginiza gore sorumluluk sahibi degil adam. Neden bu israriniz?Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmustur
Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmustur
Calismamamin sebebi onun ne kadar sorumluluk alabilecegini gormek istemem Bahane mi bazi seyler anlamak istemem . Sadece o degil ki konu onda oldugu kadar bende de bir sorumluluk var esdeger . Ise girecegim gerekirse birikimi de koyacagim onune o zaman da farkli bir sey isteyecek mi ? Hayirlisi zamani gelince mi olacak merak ediyorum . Ona gore yol cizecegim bende elbette . Kimseyi zorla baba yaptiramayiz elbette benim asil meselem caba gorememek cocuk istemiyor mu gercekten zaman mi kazaniyor hepsi bu cocuk istedigini belirten kendisiydi zaten wvlenmeden once de .İyi de para yönetimi, sorumluluk konusunda güvenmediğiniz adamdan neden çocuk yapmak istiyorsunuz o zaman?
Merhabalar esim cocuk istemiyor. Defalarca neden diye sordum ekonomiden bahsediyor. Durumumuz orta diyebilirim cogu zaman eksigimiz olmuyor. esim evden calisiyor . Esim cocuk istemedigi icin morelim bozuluyor ve depresyona giriyorum bu nedenle de calismak istemiyorum . Esim min 10 bin tl kazaniyor bende gerekirse her seyden kisarim diyorum hatta calisirim da ama surekli bi erteleme soz konusu biz 1.5 seneye yakin birlikte yasadik ve evlendik . Bazen yanlislikla kazayla oldu diyip sevinip husrana ugramaktan yoruldum . Elbette cocugun masraflari olacak kimse dort dortluk yasamiyor ki su zaman da . Ona sorumluluk almak istemiyorsan soyle diyorum almak istemeseydim evlenmezdik diyor . Fakat dunya hali ne kadar erken o kadar iyi anne olmak istiyorum esim 30 yasinda . Ve calistigi sure zarfinda bazen mizmizlaniyor en son sinirlendim her evli adam calisiyor senin gibi mizmizlanmiyor dedim. Ben zaten hep calismis bir kadinim calismaktan gocunmam fakat depresyon yasiyorum cocuklari o kadar cok seviyorum ki sizce ne yapmaliyim nasil ikna ederim ? Hayat bu eksiginde olur artilarin da bi gun et de yersin bi gun corba da hangimizin garantisi vardir ki ? Bana bahanne gibi geliyor esimin soyledikleri
Eee bu görmek istediklerinizi çocuk olmadan görmeniz gerekmiyor mu?Calismamamin sebebi onun ne kadar sorumluluk alabilecegini gormek istemem Bahane mi bazi seyler anlamak istemem . Sadece o degil ki konu onda oldugu kadar bende de bir sorumluluk var esdeger . Ise girecegim gerekirse birikimi de koyacagim onune o zaman da farkli bir sey isteyecek mi ? Hayirlisi zamani gelince mi olacak merak ediyorum . Ona gore yol cizecegim bende elbette . Kimseyi zorla baba yaptiramayiz elbette benim asil meselem caba gorememek cocuk istemiyor mu gercekten zaman mi kazaniyor hepsi bu cocuk istedigini belirten kendisiydi zaten wvlenmeden once de .
Bir buçuk yılda beraber yaşamışsınız, bilmiyor musunuz ne kadar sorumluluk sahibi ne kadar değil? Hayır illa birseyleril göreceksiniz çocuk öncesi olmalı bu. Hamile kaldıktan gördükleriniz neyi değiştirecek?Calismamamin sebebi onun ne kadar sorumluluk alabilecegini gormek istemem Bahane mi bazi seyler anlamak istemem . Sadece o degil ki konu onda oldugu kadar bende de bir sorumluluk var esdeger . Ise girecegim gerekirse birikimi de koyacagim onune o zaman da farkli bir sey isteyecek mi ? Hayirlisi zamani gelince mi olacak merak ediyorum . Ona gore yol cizecegim bende elbette . Kimseyi zorla baba yaptiramayiz elbette benim asil meselem caba gorememek cocuk istemiyor mu gercekten zaman mi kazaniyor hepsi bu cocuk istedigini belirten kendisiydi zaten wvlenmeden once de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?