- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.014
- 33
- Konu Sahibi ManyamisBebek
-
Soyluyorum ona calisacagim diye once kanitla diyor oda bu sekilde yapinca morelim bozuluyor neyin ispati neyin kaniti ben zaten hep calismis bir kadinim hamile kalinca calisirim demistim bundan once hamileyken calisamazsin olmaz dedi simi de yapalim ben calisirim diyorum once calis sonra yapariz diyor ve en dusuk 10 bin t
5 aydır mi çalışmıyorsunuz yoksa birlikte yaşamaya başladığınızdan beri mi? Eşiniz çalışma hayatınız sırasında hayatınızda var mıydı? Eğer gormediyse sizi çalışırken bundan kaynaklı da çalıştığınızı ve gerçekten ona ekonomik olarak katkıda bulunacaginizin kanıtını görmek istemiş.Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmustur
Adam zaten parayı,altını borsada tüketerek sorumsuz olduğunu ispatlamış, daha neyi görmek istediğinize anlamadım.Calismamamin sebebi onun ne kadar sorumluluk alabilecegini gormek istemem Bahane mi bazi seyler anlamak istemem . Sadece o degil ki konu onda oldugu kadar bende de bir sorumluluk var esdeger . Ise girecegim gerekirse birikimi de koyacagim onune o zaman da farkli bir sey isteyecek mi ? Hayirlisi zamani gelince mi olacak merak ediyorum . Ona gore yol cizecegim bende elbette . Kimseyi zorla baba yaptiramayiz elbette benim asil meselem caba gorememek cocuk istemiyor mu gercekten zaman mi kazaniyor hepsi bu cocuk istedigini belirten kendisiydi zaten wvlenmeden once de .
Depresyonda çocuk yapmak yerine psikoloğa gitmeyi tercih etmelisiniz.Calisiyordum zaten fakat depresyona girince ayrildim isten kendi isimdi zaten sirketimi kapattim e ticaret yapiyordum
İkiniz de haklısınız.O sorumluluk istemiyorken siz anne olmak istiyorsunuz.Esinizle konuşun tekrar belki ikna edersinizMerhabalar esim cocuk istemiyor. Defalarca neden diye sordum ekonomiden bahsediyor. Durumumuz orta diyebilirim cogu zaman eksigimiz olmuyor. esim evden calisiyor . Esim cocuk istemedigi icin morelim bozuluyor ve depresyona giriyorum bu nedenle de calismak istemiyorum . Esim min 10 bin tl kazaniyor bende gerekirse her seyden kisarim diyorum hatta calisirim da ama surekli bi erteleme soz konusu biz 1.5 seneye yakin birlikte yasadik ve evlendik . Bazen yanlislikla kazayla oldu diyip sevinip husrana ugramaktan yoruldum . Elbette cocugun masraflari olacak kimse dort dortluk yasamiyor ki su zaman da . Ona sorumluluk almak istemiyorsan soyle diyorum almak istemeseydim evlenmezdik diyor . Fakat dunya hali ne kadar erken o kadar iyi anne olmak istiyorum esim 30 yasinda . Ve calistigi sure zarfinda bazen mizmizlaniyor en son sinirlendim her evli adam calisiyor senin gibi mizmizlanmiyor dedim. Ben zaten hep calismis bir kadinim calismaktan gocunmam fakat depresyon yasiyorum cocuklari o kadar cok seviyorum ki sizce ne yapmaliyim nasil ikna ederim ? Hayat bu eksiginde olur artilarin da bi gun et de yersin bi gun corba da hangimizin garantisi vardir ki ? Bana bahanne gibi geliyor esimin soyledikleri
Birikimleri kendisine verdim ben sana guveniyorum diyerekten fakat nakitlerin de altinlarinda hepsi yandi bitti kul oldu borsada. Cogu arkadas ustu kapali anlatigim icin haksiz bulmus . Fakat ben bu adamla 2 seneye yakindir ayni evi paylasiyorum . Cocuk icin daha iyi birikim yapariz katlayacagim nakiti de dedi hepsi yandi borsada . Soyler misiniz surekli verilen cabanin farkli sekillerde bosa cikmasi nasil bir duygu . Ben tekrar soyluyorum ekonominin de farkindayim pahaliligin da cocugun her cocugun ozel oldugununda ama soyle bir durum var cabalamak bu kadar birikim cop olurken geri cektim kendimi sorumlulugu alsin istedim yoksa bende calismadan duramam aliskin degilim bir kere umarim yeterince aciklayici olmustur
50 tl mi kira asdfasdhjkkmEvet fakat 20 senelik kiracisi esim 50p tl kira veriyoruz dublex eve kadin evime iyi bakin yeter diyor oyle iyi niyetli bir insan ayrica bana ait mallarda var kalan esim bilmiyor
Iyi hos da, kadin ya sizi yarin cikartsa? Garantisi yokki. Nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama, benim oturdugum yerde kiralar 2-3 bin arasi.Evet fakat 20 senelik kiracisi esim 50p tl kira veriyoruz dublex eve kadin evime iyi bakin yeter diyor oyle iyi niyetli bir insan ayrica bana ait mallarda var kalan esim bilmiyor
Milyonlarca bu ve daha düşük parayla yaşayan insan var bu ülkede.isteyen istiyor işte.
5 aylik evlisiniz, calismiyorsunuz, kiradasiniz, depresyon tedavisi goruyorsunuz, 10bin tl civari geliriniz var. Pek muhtmel yeni evli oldugunuz icin dugun dernek esya borcunuz da vardir. Esiniz mantikli olani yapiyor. Siz de uzulmeyin diye mantiksiz oldugunuzu soylemeyip bahane uyduruyor. Ben esinizin yerinde olsam 3 kat kondom takardim.
Şuan ekonomiden dolayı birçok kişi çocuk işini erteliyor, gidişat iyi değil, eşinize hak vermedim değil, 10 bin ne ki günümüz şartlarında...Merhabalar esim cocuk istemiyor. Defalarca neden diye sordum ekonomiden bahsediyor. Durumumuz orta diyebilirim cogu zaman eksigimiz olmuyor. esim evden calisiyor . Esim cocuk istemedigi icin morelim bozuluyor ve depresyona giriyorum bu nedenle de calismak istemiyorum . Esim min 10 bin tl kazaniyor bende gerekirse her seyden kisarim diyorum hatta calisirim da ama surekli bi erteleme soz konusu biz 1.5 seneye yakin birlikte yasadik ve evlendik . Bazen yanlislikla kazayla oldu diyip sevinip husrana ugramaktan yoruldum . Elbette cocugun masraflari olacak kimse dort dortluk yasamiyor ki su zaman da . Ona sorumluluk almak istemiyorsan soyle diyorum almak istemeseydim evlenmezdik diyor . Fakat dunya hali ne kadar erken o kadar iyi anne olmak istiyorum esim 30 yasinda . Ve calistigi sure zarfinda bazen mizmizlaniyor en son sinirlendim her evli adam calisiyor senin gibi mizmizlanmiyor dedim. Ben zaten hep calismis bir kadinim calismaktan gocunmam fakat depresyon yasiyorum cocuklari o kadar cok seviyorum ki sizce ne yapmaliyim nasil ikna ederim ? Hayat bu eksiginde olur artilarin da bi gun et de yersin bi gun corba da hangimizin garantisi vardir ki ? Bana bahanne gibi geliyor esimin soyledikleri
Benim bilenler çoluğa çocuğa karşı olduğumu bilir.çocuklu insanlara karşı aşırı bir antipatim var.sayfama bakabilirsiniz.kırk yılda bir ılımlı bir yorum yapayım dedim tepki çekmemek için.bu konuda da tam benim gibiler geziyormuş şansa bakİyi halt ediyorlar sanki, ortalık sokak çocuğu kaynıyor, açlıktan metro da bayılan öğrenciler var
of keşke bu üye kendi isteği ile üyelik iptali yapsa her yorumu değişik, sarhoş sarhoş yazdığına eminim ama ispatlayamam
Benim bilenler çoluğa çocuğa karşı olduğumu bilir.çocuklu insanlara karşı aşırı bir antipatim var.sayfama bakabilirsiniz.kırk yılda bir ılımlı bir yorum yapayım dedim tepki çekmemek için.bu konuda da tam benim gibiler geziyormuş şansa bak.çocuk karşıtı yorumlarda linçlendiğim için kendimi değiştireyim dedim ters tepti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?