Esim cocuk istemiyor :(

kedishimalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
174
1
46
Diğer
Mrb,

Ben 30 esim 35 yasinda ve 3 yıllık evliyiz..birturlu ikna edemiyorum sürekli bahanesi var yok ev alalım yok hazır değilim biraz zaman ver vs..hiç mı istemiyorsun diyorum hayır tabiki istiyorum ama hazır değilim diyor e yasımız geçiyor napicami şaşırdım çevremizden de sürekli konuşuyorlar esimle ama esim hiç orali değil..hoş ben de cocukları severim ama anne olmaktan da korkmuyor değilim uyKusuz nasıl dayanırım diye benim uykuya sorunum var ama cocuk gerekli bir aile icin diye düşünüyorum orf ne olacak halimiz..

Son düzenleme:
kadınların 35 yaşına kadar anne olması gerek canım sonrası sorunlu olabiliyor bence bunu eşinle bir konuş.tamam maddiyatda önemlide yani sağlık daha önemli.

35 yaşında çocuk istememesi garip. normalde o yaş idealdir. ama sen yaş itibariyle yavaş yavaş riskli gebelik grubuna girmeye başlayacaksın arkadaşım. oturup etraflıca konuşsanız iyi olur. bi de çocuk büyüdüğünde dedesi gibi mi görünmek istiyosun de.

Evet canım bence de eşinle konuşmalısın , anne yaşı çooook önemli çocuğun sağlığı açısından.Halam geç yaşta doğurdu kuzenimi gözlerinde sorun çıktı , parmaklarında da kistler varmış... Risk artıyor yaş geçtikçe..

Belli bir yastan sonra maaalesef hadi deyince olmuyor.

Esiniz sorumluluk almak istemiyor sanirim rahata alisik bir yapisi varsa.

Bu is de ikna ederek olur mu bilmem?

Çok konuştum ama artık nerdeyse beni bile cocuk fikrinden uzaklaştırmaya başladı sorumluluktan korkuyor sanırım hayatımız ona odaklanacak geceleri seni uykusuzluk bitirecek sabah nasıl ise gideceksin diyor kendinde sorumluluğu bulamıyor sanırım rahatına çok düşkün ben de öyle:) bu bozulacak diye düşünüyor hep erteliyoruz iste

ilerde çok çok pişman olurrunuz ama is ısten geçmis olur.ayrıca uyku problemım var demissin uykusuz kalmaktanda korkuyorsun eee gülü istiyorsan dikenlerine de katlanıcaksın.ama karı koca rahata alışmış durumdasınız düşünceniz değişmez

bence sizde çok istekli değilsiniz gibi geldi bana.. Eğer siz kendinizi gerçekten hazır hissedip evet anne olmak istiyorum deseniz eşiniz bu kararlılığa saygı gösterir diye düşünüyorum..

ılgınç aslında, yanlış anlamayın tabı ama eşınızın yaşıda baya var yanı, erkekler genelde 30 yaş başlar çocuk ıstemeye etrafımda kı erkekler genelde öyle :44:
kaç yılık evlısınız? Belkı daha çok olmadıysa erken gelıyordur ? tadını çıkarmak ıster adam evlılığın

pardon 3senelık evlıyız yazmışsınız, yenı gördüm.
pekı ıkna etmeye denesınız kadınlar bu konuda baya yeteneklı ağzından gırın burnundan çıkın eğer kendınızı hazır hıssedıyorsanız

Son düzenleme:
Evet çocuk ciddi bi sorumluluk ve de uykudan önce daha neler neler var feragat edeceğin. Keşke sadece uyku olsa. Üstelik bi çok kişinin söylediği gibi çocuk evlilikteki sorunları da çözmüyor. Aksine daha içine attırıp, bastırtıyor, ya da umursamazlaştırıyor. Sanırım buna da olgunlaşmak diyorlar. :) Ama her şeye rağmen anne adayı bile olmak müthiş ötesi bir duygu. Umarım eşin bunun farkına varır. Bebek rızkıyla gelir zaten.

Esınle yeterınce bu konu uzerınde konusmussun zaten ev alma ıhtımalınız ne kadar yuksek onu bılmıyorum ama yaslar da gecıyor bunu da gozardı etmemek lazım ayrıca sorumluluk konusunda kendısıne guvenmedıgı tarafındayım ben...

Son düzenleme:
aynı dertten müzdaribiz anladığım kadarıyla eşim 30 ben 29 yaşındayız
bizimde çocuğumuz yok ve eşim hiç istemiyor
seni anlıyorum aynı bahaneler bizdede var
üstüne üstlük 8,5 yılık evliyiz dışardan konuşan bizdede çok var ama ben onları takmıyorum
kendim için anne olmak istiyorum
ama eşimin inadını kıramıyorum kararlı olmam bişeyi değiştirmiyor yani

Biz 3 yıllık evliyiz.Dun mesela anne bebek dergisi okuyorum netten çok tatli bir bebis resmini gösterdim ay ne tatli askım baksana dedim heee dedi kafasını çevirdi düşünsene bizim de böyle bı tane olsa ne guzel olur dedim hee sen öyle uzaktan sev canım dedi:)
Çok baskı da yapmak istemiyorum netice de ortak alınması gereken bir karar ama hayırlısı artık ne diyim

burdaki herkes belki siz bile bana kızacaksınız ama fikrimi söylemek istiyrum zaman hızla akıyo eşinize doğum kontrol hapıyla korunduğunuzu söyleyip hamile kalabilirsiniz kandırmak gibi ama napıyım buraya yazdığınıza göre annne olmak istiyorsunuz kızmayın bana nolur kızlar

bence sizde çok istekli değilsiniz gibi geldi bana.. Eğer siz kendinizi gerçekten hazır hissedip evet anne olmak istiyorum deseniz eşiniz bu kararlılığa saygı gösterir diye düşünüyorum..

Eşim tamam demiyor ki..dese ben istiyorum tabiki..aylardır beynini yiyorum ama yok olmaz diyor

Hehe çok zekice ama esim çok akıllı korunma ısını bana bırakmıyor ki))) onu da geç ben kandırmacaya başvurmam zaten

al bendende o kadar. 30 yaşımdayım, 2 yıllık evliyim. senden tek farkım ben eşime pek ısrar etmiyorum, benim eşimde kendimi hazır hissetmiyorum, e bendede aynı durum. bizim şuan maddi anlamada sıkışık oldugumuz bir dönemdeyiz, o yüzden gebeliğe sıkışık bir zamandada girmek istemiyorum, bende beklemeye karar verdim, ama şu varki zaman geçtikçe rabbim nasip ederse ki oda meçhul, kesin bişey değil ama ilerde cocugumuzla yas farkımız azımsanmayacak kadar çok olacak, neyse hayırlısı arkadaşım.. bebek düşüncesini akışına bırakmak en güzeli sanırım

Eşiniz ileriye dönük kaç tane çocuk düşünüyor acaba? 1 mi :44:
Çünkü ileriye dönük 2 tane ve daha fazlasını istese nasıl olucak bu iş? Çok çelişkili...
Dede gibi baba olucak böyle giderse. Ayrıca eşiniz bence maddiyatı bahane ediyor.
O yaşta olan her erkek baba almayı hayal eder ister diye düşünüyorum.
Eşinizin sizinle ilgili anlaşamazlıkları var mıdır? yada aile içi korktuğu onu tedirgen eden bi durum. genel anlamda.

ay size katılıyorum ben istemezdm yaşlı bi babam olsun benim babam benim her dönemimde yanımda olmalı ben okuldan mezun olurken onun evde yaşlılıktan yanımda olmamasını istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…