- Konu Sahibi kedishimalya
-
çok pardonda çocuktan önemli ne var hayatta ?
Bu soruyu bana degil kendinize yöneltmelisiniz.
Yorumlarimi yorumlamak hayat görüsümü herkese teker teker aciklamak gibi
bir niyetim yok.
yooo bende asla sizinle evlilikten ne anladığınızı tartışacak değilim.o kadar boş vaktim yok
Haddinizi asmadiginiz icin cok tesekkürler.
sevgilerimle
Ben olsam,çocuktan vazgeçtim,sen haklısın,çocuksuz hayat daha güzel,artık çocuk yapmayı düşünmüyorum derdim :)
Bir nevi şok tedavisi...
Otursun O düşünsün.
Ne yani çocuğumuz hiç olmayacak mı desin :)
Israr eden,çocuk isteyen eş ortadan kalkınca belki "ne yapıyoruz biz" diye kendine gelir.
Kesin başlar ufak ufak neden niçin demeye...
Bir de çocuklu-bebekli arkadaşlarınız ve akrabalarınızla biraraya getirmeye çalışsan...
Arada özendirsen,ne kadar babasına benziyor değil mi filan gibi:)
ben 30 yaşındayım eşim 29 yaşında. 5 yıllık evliyiz
ama ben çocuk istemiyorum, en azından şu anda istemiyorum, kendimi hazır hissetmiyorum daha doğrusu
galiba bende anne olacak kapasite yok
her çocuğu sevemiyorum mesela, yolda çocuk gördüğümde böyle sevesim gelmiyor, sadece çok zeki ve yaramaz çocukları severim
eşimde öyle
Buarada lütfen gereksiz tartışmayalım kızlar herkes fikrini soylemekte özgür çocuksuz hayat düşünen de kendince haklı düşünmeyen de..aile evlilik kavramlarının yorumu kisiye özeldir tartışmayalım
her zaman genç anne baba olmak iyidir :) çoçuklarınızın yanında ablaları gibisinizdir eminimki :) ne güzel rabbim isteyenlerede nasip etsinBende istemezdim öyle olmasını şahsen.. Ben şuan 21 yaşındayım babam 47 yaşında. Gayette normal genç bileBende ufak yaşta anne oldum. Küçük yaşta evlenmiştim şuan 21 yaşındayım oğlum 4 yaşında.. 24-25 en erken anne olmak için iyi bi yaş aslında.. Benim ileriye dönük çok güzel olucağını düşünüyorum erken anne olmanın avantajlarıda çok. Mesela ben 30 yaşında olduğumda 13 yaşında olucak (lise zamanlarına geçiş). Ben 40 olduğumda oğlum 23 yaşında askerden gelmiş olucak Mevla o günleri görmeyi nasip edicek mi bakalım.. Sağlıklı ve huzurlu ömürler yaşamayı nasip etsin rabbim. Herşeyin hayırlısı..
nerelerdeydın carrıe ozlemısız senı
kadınların 35 yaşına kadar anne olması gerek canım sonrası sorunlu olabiliyor bence bunu eşinle bir konuş.tamam maddiyatda önemlide yani sağlık daha önemli.
Mrb,
Ben 30 esim 35 yasinda ve 3 yıllık evliyiz..birturlu ikna edemiyorum sürekli bahanesi var yok ev alalım yok hazır değilim biraz zaman ver vs..hiç mı istemiyorsun diyorum hayır tabiki istiyorum ama hazır değilim diyor e yasımız geçiyor napicami şaşırdım çevremizden de sürekli konuşuyorlar esimle ama esim hiç orali değil..hoş ben de cocukları severim ama anne olmaktan da korkmuyor değilim uyKusuz nasıl dayanırım diye benim uykuya sorunum var ama cocuk gerekli bir aile icin diye düşünüyorum orf ne olacak halimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?