- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi kedishimalya
-
Eşiniz ileriye dönük kaç tane çocuk düşünüyor acaba? 1 mi :44:
Çünkü ileriye dönük 2 tane ve daha fazlasını istese nasıl olucak bu iş? Çok çelişkili...
Dede gibi baba olucak böyle giderse. Ayrıca eşiniz bence maddiyatı bahane ediyor.
O yaşta olan her erkek baba almayı hayal eder ister diye düşünüyorum.
Eşinizin sizinle ilgili anlaşamazlıkları var mıdır? yada aile içi korktuğu onu tedirgen eden bi durum. genel anlamda.
ay size katılıyorum ben istemezdm yaşlı bi babam olsun benim babam benim her dönemimde yanımda olmalı ben okuldan mezun olurken onun evde yaşlılıktan yanımda olmamasını istemezdim
Yok cnm ondan daha büyük yasta olup ta cocuk istemeyenleri de biliyorum çevremde..yani herkes cocuk isteyecek diye birsey yok hatta cocuk yapmayı hiç düşünmeyen arkadasım da var benim ama ben istiyorum.Aileici sorunumuz yok çok şükür yani kaynana vs diyorsan öyle evliliğimizi bozacak tarzda sorun yok ev alma konusunda son donemde takistik ama gecti gitti..kayınvalidem eskiden üzdü beni ama suan çok iyiyiz Allah bozmasın ve cocuk olsa bakacağını söylüyor ben çalıştığım icin gündüz o bakicak hatta uykusuz kaldığında getirirsin ben bakarım sen kaygilanma diyor
Yok cnm ondan daha büyük yasta olup ta cocuk istemeyenleri de biliyorum çevremde..yani herkes cocuk isteyecek diye birsey yok hatta cocuk yapmayı hiç düşünmeyen arkadasım da var benim ama ben istiyorum.Aileici sorunumuz yok çok şükür yani kaynana vs diyorsan öyle evliliğimizi bozacak tarzda sorun yok ev alma konusunda son donemde takistik ama gecti gitti..kayınvalidem eskiden üzdü beni ama suan çok iyiyiz Allah bozmasın ve cocuk olsa bakacağını söylüyor ben çalıştığım icin gündüz o bakicak hatta uykusuz kaldığında getirirsin ben bakarım sen kaygilanma diyor
Bende istemezdim öyle olmasını şahsen.. Ben şuan 21 yaşındayım babam 47 yaşında. Gayette normal genç bileBende ufak yaşta anne oldum. Küçük yaşta evlenmiştim şuan 21 yaşındayım oğlum 4 yaşında.. 24-25 en erken anne olmak için iyi bi yaş aslında.. Benim ileriye dönük çok güzel olucağını düşünüyorum erken anne olmanın avantajlarıda çok. Mesela ben 30 yaşında olduğumda 13 yaşında olucak (lise zamanlarına geçiş). Ben 40 olduğumda oğlum 23 yaşında askerden gelmiş olucak Mevla o günleri görmeyi nasip edicek mi bakalım.. Sağlıklı ve huzurlu ömürler yaşamayı nasip etsin rabbim. Herşeyin hayırlısı..
maşşallah sübhanellah.rabbim ogünleride göstersin hayırlısıyla inş.bende hep diyorum keşke biraz daha erken evlenseydim ama öğrenimdi iş bulmaktı derken hep ertelendi.seni çok şanslı görüyorum şahsın.
teşekkür ederimde benimkide biraz fazla erken oldu sanırımAmin canım inşallah. Hakkımızda herşeyin hayırlısı..
teşekkür ederimde benimkide biraz fazla erken oldu sanırımAmin canım inşallah. Hakkımızda herşeyin hayırlısı..
Yaşınız 30.Çocuk da hadi artık istiyorum şimdi olsun diyince de olmuyor:26:
Mrb,
Ben 30 esim 35 yasinda ve 3 yıllık evliyiz..birturlu ikna edemiyorum sürekli bahanesi var yok ev alalım yok hazır değilim biraz zaman ver vs..hiç mı istemiyorsun diyorum hayır tabiki istiyorum ama hazır değilim diyor e yasımız geçiyor napicami şaşırdım çevremizden de sürekli konuşuyorlar esimle ama esim hiç orali değil..hoş ben de cocukları severim ama anne olmaktan da korkmuyor değilim uyKusuz nasıl dayanırım diye benim uykuya sorunum var ama cocuk gerekli bir aile icin diye düşünüyorum orf ne olacak halimiz..
anne olmayi istemek sizin hakkiniz ise, baba olmayi
"henüz" istememekte esinizin hakki.
Bunu neden bu kadar abartiyorlar anlamiyorum, her canli anne baba
olacak diye bir kaidemi var.
Son günlerde en cok rastladigim kadin modeli "cocuk" ile
kafayi bozmus olanlar. Neden?
Esimizle aramizdaki bag,sevgi,saygi cocukla mi orantili olmali.
Aile olmaksa niyet, iki yetiskinin evlenmesiyle zaten bir aile olunmus demektir.
Hayatta cocuktan daha önemli seylerde var.
Zamana birakmak ve anin tadini cikarmak gerek
kusura bakma ama bu yorumundan acayip bi rahatsızlık duydum.ya evli değilsin yada evliliğin ne olduğunu tam idrak edememişsin.
Anne olmayi istemek sizin hakkiniz ise, baba olmayi
"henüz" istememekte esinizin hakki.
Bunu neden bu kadar abartiyorlar anlamiyorum, her canli anne baba
olacak diye bir kaidemi var.
Son günlerde en cok rastladigim kadin modeli "cocuk" ile
kafayi bozmus olanlar. Neden?
Esimizle aramizdaki bag,sevgi,saygi cocukla mi orantili olmali.
Aile olmaksa niyet, iki yetiskinin evlenmesiyle zaten bir aile olunmus demektir.
Hayatta cocuktan daha önemli seylerde var.
Zamana birakmak ve anin tadini cikarmak gerek
evliyim...
Evlilikten ne anlayip anlamadigimi herhangi biriyle tartismak niyetinde degilim.
Kendi görüslerimi paylastim, katilip katilmamak size kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?