Ilk söylediğin fena fikir değil aslındaTecavüz et !
(Şaka.. İkna et)
Ayy böyle demeyin kafayı yiyecem :)Ahanda benim gibi bir adet daha var.
Benımkide istiyor ama hazır değilim
Zaten pek mümkün değil tüm kontroller onun elinde dediğim gibi gurur yaptım bide artık hiç lafını bile açmiyorum kısmet diyorum ama üzülüyorum da elimde degilcanım senin için zor olacak belki ama eşini ikna etmeden hamile kalma sakın..tek taraf isteyip de diğer taraf istemeyince çok sorun oluyor ilerde..Ben hamileliğim de 6. ayı bitirdim ve eşim ne benimle nede bebekle ilgilenmiyor sen kandırdın yaptın ben istemedim çocuk diyor..Sancın oluyor, ağrın oluyor yüzüne bakmıyor evin işine yadım etmiyor sonra çok gücüne gidiyor.. O yüzden o ikna olmadıkça yapma sakın.
Seni kırmak için demedim çok ozurdılerim.eşinle neden istemesiğini daha yas ilerledikçe hamıleliğin risklerini vs etraflıca konusman lazım.Ayy böyle demeyin kafayı yiyecem :)
Bence bunda haklısınız. Sizin düşüncenizi önemsemiyor o zaman?Bende isteyenleri duydukca iyice eşime sinirleniyorum:)
37 yaş 3 yıllık evlilik 40 ında ikna olup baba olsa çocuk 20 yaşındayken kendisi 60 olacak..babası değil dedesi sanacaklar..31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum
siz neden istemiyorsunuz..neden çocuğunuz olma ihtimali düşükİstememesinin sebeplerini sordunuz mu?
Zamanı var da neye göre var? O zamanda neolacak neyi bekliyo ? Bunları sorun.
40 yaşında baba olmak mı istiyo yoksa 50lili yaşlarda mı ? Emeklilikte canı sıkılmasın diye bebek mi sevecek?
Açıkçası bende çocuk istemiyorum üstelik çocuğumun olma ihtimali çok düşük. Eşim çok istiyo sırf o istiyo diye çocuk yapamam 1,5 yıllık evliyim bana göre 4 senemiz daha var.
canım senin için zor olacak belki ama eşini ikna etmeden hamile kalma sakın..tek taraf isteyip de diğer taraf istemeyince çok sorun oluyor ilerde..Ben hamileliğim de 6. ayı bitirdim ve eşim ne benimle nede bebekle ilgilenmiyor sen kandırdın yaptın ben istemedim çocuk diyor..Sancın oluyor, ağrın oluyor yüzüne bakmıyor evin işine yadım etmiyor sonra çok gücüne gidiyor.. O yüzden o ikna olmadıkça yapma sakın.
siz neden istemiyorsunuz..neden çocuğunuz olma ihtimali düşük
Benim eşimde ikinciyi istemiyor o kadar üzülüyorum ki dünya tatlısı bir kızım var akıllı tatlı bir kız öyle inat ağlak bir çocuk değil babasıyla çok iyi anlaşır eşimde ilgilenir aa 2. Istemiyor en son rest çektim 3-4 sene sonra birçocuğum daha olmazsa seni suçlayıp senden nefret etmek istemiyorum dedim sonuç iki gün Karadeniz'de gemileri batmış gibi düşündü şimdi yine korunuyor kendiapında ama 2015 de Allah izin verirse çok istiyorum konuş sen de her fırsatta lafını söyleDediğiniz hertürlü şeyi yaptım ikna örnek konuşma yok artık cinsel hayatımız bile çok kötü en son tartışmadan sonra 4 ay bi münasebetim olmadı benden kaynaklı da degil
Neden ama bir sebebi varmı maddiyat gibi yada başka bişey31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?