eşim çocuk istemiyor :(

arkadaşım merhaba bende uzun yıllar senin durumdaydım 6 yıllık evliyim ve 36 yaşındayım eşimi bir türlü çocuğa ikna edememiştim,ondan gizli hamile kalmaya çalıştım olmadı,hatta sırf bu çocuk meselesi yüzünden boşanma davası açtım ailesi ile konuştum olmadı .sonra bende bıraktım ısrarı kazandığım tüm parayı kendime harcamaya başladım çocuk odası diye düşündüğüm odayı tamamen dolaplar yaptırıp giyinme odası yaptırdım her fırsatta nasıla çocuğumuz olmayacak yatırıma gerek yok deyip harcamalar yaptım.Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktığında bende çıktım.sonra gecen ay kadın doğum dr gittim buna mesaj attım dedim ki bazı sıkıntılar var ama biz nasılsa bebek düşünüyoruz o yüzden tedaviye gerek yokmuş falan hemen bana mesaj geldi bende bebek düşünüyorum seninle konuşmayı düşünüyordum diye. yıllardır ondan bu cümleleri bekleyen ben şok oldum ve bir cevap bile yazamadım sonrasında ilk kez gecen ay bebek denemelerine ilk denememizde olmadı hala kafamda soru işaretleri var nasıl birden istedi diye ?ama işi oluruna bıraktım bunca sene sen istemedin şimdide olmayacak diye bir kaç kez kızdım buna ilk aydan olmayınca
durum bu yani sana tavsiyem kendine vakit ayır onu iknadan boşver bilmiyorum ya Allah içine çocuk isteği koydu yada kendisi de korktu ya çocuğum olmazsa diye. bu güzel günde dua et isteyen herkese banada hayırlı evlatlar versin Allahım

Çocuk sevmiyordur. Herkes çocuk sevmek ve sahip olmak zorunda değil. Bende sevmem mesela. Günün birinde ister miyim kararsizim. Evlenmeden önce konussaydiniz keşke bu mevzuyu. Hayir yapsan, ben istememiştim bu çocuğu deyip bakiminda seni yalniz birakirsa, hamileligine saygi duymazsa ve ilgisiz bir baba olursa daha da çok uzulursun. İste bunlar hep evlenmeden önce konusulmali.

Cok dogru.
Hatta bence iliskide ciddilesmeden konusulmali. Tanidigim bir arkadasin bir bucuk yildir birlikte oldugu sevgilisi (hatta evlenmeyi dusunuyorlar) , daha yeni patlatti bombayi, cocuk istemiyorum, vasectomy olucam diye. Kizin kafasi karisti. O kadar emekten sonra kizcagiz 30 yasinda ve boyle bir bomba. Yazik.

Uf kotu olmus.. Vasectomy ne ki

Adam kisirlastirmak istiyo kendini. Dogal yollardan hamile birakamiyacak kimseyi. Anca tup bebekle.

Ovv o direkt nefret ediyormuş çocuklardan herhalde onunki sevmemek de degil, garip. Valla arkadasin iyi dusunsun yoksa geleceği konu sahibi gibi olur

Yaslarinizda kucuk degil ozelikle esinin , bence ikna etmelisin esini ..
Bu bebek hemen olmuyor simdi istemeye karar verseniz bile ancak 1 yil bir bucuk yil zaman alir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…