- 28 Aralık 2014
- 32
- 16
- 13
- 48
hazır hissetmiyor olabilir ama yaşlarınız da çocuk için erken falan değil
tam zamanı hatta.. hayırlısı olsun
Evet böyle bişey hiç denemedim ben anlatıyorum ama ben ikna etmek için söylediğimi düşünüyor sanırım bunu bi doktor söylerse belki ciddiye alabilirBir doktor kontrolüne götürmesini isteseniz sizi ve doktor size her sey normal falan derken kadinlar icin bu yaslarin kritik yaslar olduğunu anlatsin ve hic çocuğunuz olmama ihtimaline (Allah korusun) alisin falan desin belki korkar böyle ciddiyete binerse
Canim inşallah allah sanada isteyen herkese de nasip eder dua et kalbini ferah tutBizde yeni evliyken korunduk mesela istemedi eşim..çocuk yapmak 5 dk lık işti ya ona göre 4 yılda bir dış gebelik 3 düşük yaşadım en sonuncusu ağustosta oldu...şimdide bebekler gelmek istemiyo...
Keşkeyanlışlıkla oluverir belki
Evet başta işi bahane etti ama suan öyle bi sorunda yok ikimizde çalışıyoruz ama ben ona da dedim asgari ücretle kaç çocuk bakan var allah verir rizkiniNeden ama bir sebebi varmı maddiyat gibi yada başka bişey
Eşinize konustumuzmu açık açık konuşun nedenini sorun31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum
istemiyorsa yapacak bir şey yok ki zorla olacak hali yok ya.
Ben katılmıyorum senin dediklerini neArkaArkadaşım ole deme ya kadocagiz dert yanmış bellliki canı çok sıkkın
31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum
OlabilirrBelki eşiniz kendini babalığa hazır hissetmiyordur..
Haklı dusunmussunuzdurOlabilirr
Yaşınız kaç karamsar olmayinOna göre zamanı değil ama ben yaşımdan dolayı endişeliyim olacak mı bilmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?