Eşim çocuk istemiyor

Tesekkürler iyi dilekleriniz için herseyin hayırlısı inşallah biz istediğimiz zaman inşallah rabbimde nasip eder.herseyin hayırlısı bakalım ❤️❤️❤️

Seni paylaşmaktan korkuyor!İlişkinin zedeleneceğini düşünüyor ve seni kıskanıyor!

Anladım canim
Aman bi sorun olmasında esin en kisa surede ikna olur inşallah

kendini baba olmaya hazır hissetmiyordur. bence güzel giden bir evliliğiniz varken bozma boş yere. sonra üzülen sen olursun. daha lafını etme.

Bacım dert yanmak için mi konu açtın yoksa milleti çatlatmak için mi dürüst ol? :KK70:

Aceleniz yok yaşlar genc bikac sene daha bekleyip ikiniz de hazir oldugunuzda dusunursunuz. Simdilik konuyu kapatin kendini baski altinda hissedip sizi uzmemek icin kabul ederse sonrasinda sorumluluk agir gelir ve kaldiramaz.
ÇOK TESEKKÜRLER iyi dilekleriniz için herseyin hayırlısı inşsllah rabbimde nasip ederse tabi

Canım benim önceki yorumlarda yazmıştım aMa gözden kacmış sanırım bizim işimiz home ofis yani evden sürdürüyoruz işimizi . İnternet satış sayfamız var .dışarıda gezerken bile cep telefonumuzdan satışları takip edebiliyoruz o yüzden hergün 4-5 saat gezmemize engel değil işimiz. eşimde bende sürekli evdeyiz sabah işe gitme yorgun gelme gibi sıkıntımız olmuyor . Gece 2 de gezmeye gittiysek 5 de dönüp yatıyoruz .öğlene kadar da uyuyoruz hergün.umarım acıklayıcı olmuştur yazdıgım bilgi fake olacak birşeyim yok istersen adımı soyadımı vereyim fotograflarıma bak facede.hiçbirşeyi üstüne 10 katarak anlattığım yok yani asla

Haa keşke evden çalistiginizi belirtseymissiniz o zaman olurmuş cunku gunluk iş hayatı olan insan tek birgune bunlarin hepsini sigdiramaz surekli bir sekilde. Ee işe gitmeyince yorgunlukta olmayinca tabi sevisirsinde gezersinde. Kimseye bisey kanitlamana gerek yok banada öyle. Sadece ilk yazida evden calistiginizi belirtmeuince abartı gorunuyor ve bu sekilde fake denmeside normal oluyor.

Haa keşke evden çalistiginizi belirtseymissiniz o zaman olurmuş cunku gunluk iş hayatı olan insan tek birgune bunlarin hepsini sigdiramaz surekli bir sekilde. Ee işe gitmeyince yorgunlukta olmayinca tabi sevisirsinde gezersinde. Kimseye bisey kanitlamana gerek yok banada öyle. Sadece ilk yazida evden calistiginizi belirtmeuince abartı gorunuyor ve bu sekilde fake denmeside normal oluyor.
İlk yazıda değilde sonraki yazılarımda 2 yerde belirttim home ofis calıştıgımızı tabi yazılar uzun hepsi okunamamıştır haliyle .

Umarim esinin fikri degisir kendini hazir hissetmiyordur cok gezdiginiz icinde engel olarak goruyor belli ki
Ben seni taniyorum faceten :) kesinlikle fake degil arkadaslar hersey gonlunce olsun

12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?

Sanırım rahatlığa alışmış ve o rahatlığın bozulacağını düşünüyor.

Back
X