- 26 Şubat 2023
- 5
- -1
- 16
- Konu Sahibi yesimcik09
-
Sana bilgi vermeden kafasına göre mi karar vermiş çocuk sahibi olmaya , ilginç...Yeni evliyim. Eşim şimdilik çocuk istemiyordu. Bu yüzden de dışarı boşalıyordu. Evliliğimizin üçüncü ayındayız. Eşimle ve kayınvalidemlerle bazı sorunlar yaşadım. Değişik ve zor bir aile. Eşim bu sorunlardan dolayı çocuk istemiyordu. On günü geçti, gerek kayınvalidemler gerekse eşimle sorunum yok. Ortalık yatıştı. Dün gece eşim bilerek ve isteyerek içime boşaldı. Kendi isteğiyle yaptığını dile getirdi. Bugün ona dün gece beni çok şaşırttın dedim. Konu hakkında yorum yapmak istemedi. Artık çocuk mu istiyor acaba? Üstüne gitmek istemedim. Çabuk sinirlenen biri zaten. Düşüncelerinizi almak istiyorum.
Lütfen beni kınamayın. Ben zor bir insanla evliyim. Anne olmayı çok istiyorum. O istemiyordu. En azından şimdilik. Bir yolunu bulup da içime boşalmasını sağlasam diye düşünürken dün gece bunu kendi isteğiyle yaptı. Ben çok zor günler geçirdim. Son 10-11 gündür evime huzur geldi. Açıkçası ben de acaba çocuk yapmam doğru olur mu diye çok düşündüm. Yalnız son günlerde ortalık yatıştığı için düşüncelerim olumlu yönde değişti. Şu an onun düşüncesini bilmiyorum. Açıkça soramadım. Sorsam mı sormasam mı onu da bilemedim.Yeni evliyim. Eşim şimdilik çocuk istemiyordu. Bu yüzden de dışarı boşalıyordu. Evliliğimizin üçüncü ayındayız. Eşimle ve kayınvalidemlerle bazı sorunlar yaşadım. Değişik ve zor bir aile. Eşim bu sorunlardan dolayı çocuk istemiyordu. On günü geçti, gerek kayınvalidemler gerekse eşimle sorunum yok. Ortalık yatıştı. Dün gece eşim bilerek ve isteyerek içime boşaldı. Kendi isteğiyle yaptığını dile getirdi. Bugün ona dün gece beni çok şaşırttın dedim. Konu hakkında yorum yapmak istemedi. Artık çocuk mu istiyor acaba? Üstüne gitmek istemedim. Çabuk sinirlenen biri zaten. Düşüncelerinizi almak istiyorum.
O bana bir şey sormaz ki. Dediğim gibi zor bir insan. Anlamak çok zor.Sana bilgi vermeden kafasına göre mi karar vermiş çocuk sahibi olmaya , ilginç...
İçine şeyetmiş düşüncesi belli işteLütfen beni kınamayın. Ben zor bir insanla evliyim. Anne olmayı çok istiyorum. O istemiyordu. En azından şimdilik. Bir yolunu bulup da içime boşalmasını sağlasam diye düşünürken dün gece bunu kendi isteğiyle yaptı. Ben çok zor günler geçirdim. Son 10-11 gündür evime huzur geldi. Açıkçası ben de acaba çocuk yapmam doğru olur mu diye çok düşündüm. Yalnız son günlerde ortalık yatıştığı için düşüncelerim olumlu yönde değişti. Şu an onun düşüncesini bilmiyorum. Açıkça soramadım. Sorsam mı sormasam mı onu da bilemedim.
10 gündür sorun yaşamıyorsunuz diye rahatlatmışsınız kendinizi ama bu bir teselli olmamalı. En başta istememiş, sorunların bitmediği bir evlilikte ne diye çocukta ısrarcı olursunuz ki? Ayrıca sizden habersiz yapmış olmuyor siz korunmadığınız için bir beklenti ile birlikte iki tarafın isteği ile oluyor tabi buna istekle yapılan bir çocuk denilirse.Yeni evliyim. Eşim şimdilik çocuk istemiyordu. Bu yüzden de dışarı boşalıyordu. Evliliğimizin üçüncü ayındayız. Eşimle ve kayınvalidemlerle bazı sorunlar yaşadım. Değişik ve zor bir aile. Eşim bu sorunlardan dolayı çocuk istemiyordu. On günü geçti, gerek kayınvalidemler gerekse eşimle sorunum yok. Ortalık yatıştı. Dün gece eşim bilerek ve isteyerek içime boşaldı. Kendi isteğiyle yaptığını dile getirdi. Bugün ona dün gece beni çok şaşırttın dedim. Konu hakkında yorum yapmak istemedi. Artık çocuk mu istiyor acaba? Üstüne gitmek istemedim. Çabuk sinirlenen biri zaten. Düşüncelerinizi almak istiyorum.
Peki on gün sonra ortalığın yeniden karışmayacağının garantisi nedir ?Lütfen beni kınamayın. Ben zor bir insanla evliyim. Anne olmayı çok istiyorum. O istemiyordu. En azından şimdilik. Bir yolunu bulup da içime boşalmasını sağlasam diye düşünürken dün gece bunu kendi isteğiyle yaptı. Ben çok zor günler geçirdim. Son 10-11 gündür evime huzur geldi. Açıkçası ben de acaba çocuk yapmam doğru olur mu diye çok düşündüm. Yalnız son günlerde ortalık yatıştığı için düşüncelerim olumlu yönde değişti. Şu an onun düşüncesini bilmiyorum. Açıkça soramadım. Sorsam mı sormasam mı onu da bilemedim.
Lütfen beni kınamayın. Ben zor bir insanla evliyim. Anne olmayı çok istiyorum. O istemiyordu. En azından şimdilik. Bir yolunu bulup da içime boşalmasını sağlasam diye düşünürken dün gece bunu kendi isteğiyle yaptı. Ben çok zor günler geçirdim. Son 10-11 gündür evime huzur geldi. Açıkçası ben de acaba çocuk yapmam doğru olur mu diye çok düşündüm. Yalnız son günlerde ortalık yatıştığı için düşüncelerim olumlu yönde değişti. Şu an onun düşüncesini bilmiyorum. Açıkça soramadım. Sorsam mı sormasam mı onu da bilemedim.
Aynen aynen, test yapinca “bak bu pozitif haa, sen de istiyorsun diye dusundum ama” falan diyebilir konu sahibiSinirleniyorsa sormayın o zaman boşverin, hamile kaldığınızda anlarsınız artık eşiniz çocuk istemiş mi istememiş mi ahsjjsjsj
Bakın size garip geliyor olabilir ama neler çektiğimi ben biliyorum. Fırsatını bulunca kendisiyle konuşacağım.10 gündür kavga yoksa tamam o zaman çocuk yapmanızın zamanı gelmiş
Uzmanlar evliliğin sağlıklı ilerlemesinde ve çocuk yapma aşamasında 10 günlük bir süre vermiş gibi konuşuyor10 gündür kavga yoksa tamam o zaman çocuk yapmanızın zamanı gelmiş
Fırsatını bulmak derken pek yüz yüze gelemiyor musunuz?Bakın size garip geliyor olabilir ama neler çektiğimi ben biliyorum. Fırsatını bulunca kendisiyle konuşacağım.
E çekmeyin o zaman? Madem bu kadar çekiyorsunuz bu çocuk merakı niye? Ben gerçekten anlayamıyorum bu kafayı ya.Bakın size garip geliyor olabilir ama neler çektiğimi ben biliyorum. Fırsatını bulunca kendisiyle konuşacağım.
Siz neden bu kadar herşeyi sineye çekiyorsunuzO bana bir şey sormaz ki. Dediğim gibi zor bir insan. Anlamak çok zor.
Bende anlamadım çocuk yapacaklarına ya da yapmayacaklarına bile adam karar veriyoSiz neden bu kadar herşeyi sineye çekiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?