Eşim çok ağır konuştu

Eşinin sorguya gittiğini söylemişsin bunun üzerine arkadaşları etiket yaptı diye bi dünya msj yazmışsın kimbilir neler yazdın kışkırttın ..ve Adam sorgudayken ..oda sinirlenmiş belliki ..ama boşanmak güzel kız bulmak nedir yani sen ne dersen de öle söylememesi gerek

Keske once ogrenmeye calisip ikna etmesini mantikli cevap vermesni bekleseydin
Tabiki oda kizdi diye oyle sacmalamasina hicgerek yoktu
Ne yani yol mu yapiyo

Yok zaten Arkadaşı gıcıklık olsun diye etiketlemiş inanılmaz kırıldım gururum kırıldı

Dur bi burasini anlamadim. Yani kocaniz meyhanede degilmis? Haksiz yere suclamissiniz yani kocanizi? O zmn ben olsam bende ofkelenirim. Adimi yalanciya cikarmaya sessiz kalamam.

Yok zaten Arkadaşı gıcıklık olsun diye etiketlemiş inanılmaz kırıldım gururum kırıldı

Dur bi burasini anlamadim. Yani kocaniz meyhanede degilmis? Haksiz yere suclamissiniz yani kocanizi? O zmn ben olsam bende ofkelenirim. Adimi yalanciya cikarmaya sessiz kalamam.

Bir kere tabı kı arkadası gıcıklık olsun dıye check ın yapmamıstır;kocanız o gece oradadır ...Böyle durumlarda nasıl hemen kanıyor kadınlar bunu anlamıyorum.Basta suclu psıkolojısı ezıyo bagırıyo aramamanı saglayıp rahatsız etmeden sen gece takılıyo;ertesı gun de yanlıslıkla etıketlendı vs şaka gıbı cocuk yemez bu masalları.
kanıtı neymıs sorguda olduguna?

Son düzenleme:
bi insan nasıl eşine böyle şeyler söyler anlamıyorum yüzünüze nasıl bakıcak birdaha çok ayıp etmiş kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin...

O meyhanedeki arkadaşlarıyla gaza gelip yillarca her türlü kahrini cekmesine rağmen anneme turlu sıkıntılar yasatan bi babanin gencligini yazdiniz sanirim. Anneme ne mi oldu. Yillarca depresyon. Stres ve guatr ameliyati :) siz ugrasin daha. Bu fedekarliklara ne gerek varsa...

Eslerini bogan hemcinslerimiz var maalesef.yakindan sahit oldugum aile de var.bayan olarak aa yeter diyip bu kahir cekilmez dedigim.bile olmustur.esler birbirinin mali degil hayat arkadasi .kafana her istedigi gibi birbirnize davranamazsiniz.kac yilllikkkk olursan ollll .temel taslar diyorlar ya dogru gercekten.sevgi saygi hosgoru ...
Esiniz gercekten agir konusmus .ins bu raddeye bir daha gelmezsiniz.avukata da laf yetistirilmez ki siz de iyisiniz iyisiniz:rapci:

+Aloo askim nerdesin.

- Meyhanedeyim.

+ Yalan soyleme meyhanedesin biliyorum.

- Bosanicam senden daha guzelleriyle evlenicem. Birini bosayip otekini alicam.

Meyhanede oldugunu neden saklasin bu adam bir. Hadi sakladi diyelim neden evde konusmak varken mesaj atilir . Cocuk mu sindiriyorsun, yalanini yakaladim hadi gibisinden. Sevgili iken bi derece de evliyken yapmayin sunu. Hadi mesaj atildi/konusuldu neden son noktaya gelmek icin plan yapilir.

'seni boşayacam çok dırdırcısın' dediğinde si..tr git diyecektin sonra o düşünecekti sen değil. Bulunmaz hint kumaşı gibi davranırsan paçavraya kendisini bi süre sonra değerli görmeye başlar, yapma.

Avukatım zaten diyip özgüven patlaması mı yasıyor acaba.

bu kadar dertlenmiş demek adam ilk fırsatta kusmuş içindekileri. bence hiç onun boşamasını falan beklemeyin siz açın davanızı. kendimi sizin yerinize koyuyorum hem adam meyhaneye gidecek (haber verse amenna - pavyona değil ya meyhaneye gidiyor) hem de ben sorunca vay efendim dırdırcı olacam bide güzel bi kız alacakmış.. sen kimi ne ile korkutuyorsun hadsiz kendine gel ama sakın eve gelme ! herhalde.... terbiyesiz.

Back
X