• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok bağımsız

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Evlendiğimizden beri eşimin bugün çıkma beraber vakit geçirelim ya da gel o koltukta oturma yanıma uzan beraber tv izleyelim dediğini duymadım. Sadece kıskançlık yaptığı yerlere yalnız gitme der. Beraber vakit geçirmek istediğinden değil. Tatillerde başka odaya geçer bişiler izler. Ona sadece beraber olmak yeter. Mıç mıç sevmediğini söyler. Hayal ettiğim evlilik bu değil sıkılıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilemiyorum..

Bazı insanların yanlarında başka bir ruha tahammülü yoktur.Yalnızlığı sevmek gibi anlaşılmasın ama.Hepimiz arada yalnız kalmak isteriz o farklı.Benim bahsettiğim tarz da insanlar evlenince çok zorlanıyorlar.Sanırım eşin de o gruba girenlerden..
Paylaşım olmadan evlilik yürütmek sıkıntılı sabır diliyorum..

Bazı insanların yanlarında başka bir ruha tahammülü yoktur.Yalnızlığı sevmek gibi anlaşılmasın ama.Hepimiz arada yalnız kalmak isteriz o farklı.Benim bahsettiğim tarz da insanlar evlenince çok zorlanıyorlar.Sanırım eşin de o gruba girenlerden..
Paylaşım olmadan evlilik yürütmek sıkıntılı sabır diliyorum..
Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi saatlerce sohbet etmeyi seviyo. Bizde konusuyoruz tabide ne bileyim bana eksik geliyo işte.
Evlenmeden önce bunu fark etmediniz mi? Beraber vakit geçirmemiş miydiniz? Evlilik sonrası mı böyle oldu?
Farketmedim

Back
X