Eşim çok bencil

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Mrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??

ayy vallahi hic bakamam annesine falan. bana yasattiklarini elbette ben de yasaticam
Evimiz cok yakın birlikte yemek yiyoruz elimden geldiğince herseyi yapıyorum yemeğe yardım ediyorum bulaşık hep bende zaten temizlik aklınıza gelen hersey. Ve gordugum muamele bu işte benim ailemi hiçe sayıyor.

Mrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??

Hiçbir zaman önceliğin onlar olamaz. Eşinin yaptığı bencillikten farklı bir şey adını koyamadım. Sen onun malı değilsin evlendiniz diye o ne derse onu yapmak zorunda değilsin. Bana ailemi yok saydıracak adamı yok sayarım. Şimdi sesini çıkarmazsan ömür boyu böyle devam edersin.

Ailenize küfür ediyor ama siz hala dediklerini yapıyor musunuz ?
Üzülemedim size,kusura bakmayın.
Evet yapıyorum ozur diliyor bende inanıyorum işte saf gibi. Uzamasın diye affediyorum her defasında.

Tabiki hayir
Anne bana tercih edilemez bunu ya kabul etsin yada sizde bakmayin onun anasina babasina
Ala ala yaa sinirr oluyoom böle adamlara
İnanın böyle olcagını bilseydim hiç evlenmezdim kimse mutsuz olmak için evlenmiyor ki

İlk dediğinde neden sağlam bir kavga etmediniz ki? Sen kendi anandan sorumlusun. Ben de kendiminkinden deseniz iyiydi. Beraber yaşıyorsunuz büyük ihtimal ve anne babasına baktırmak için evlendi belli ki sizinle.
Evlerimiz ayrı ama birlikte yiyoruz

Herkesin önceliği kendi ailesidir.
Ne saçmalamış.
Kendi baksın anacığına bir zahmet senin baban hastayken.
Hatanız izin almak, ona sormak.
Çık git telefon et babamlayım diye.
Nereye varırsa varsın ucu da.
Sıkarsa gidersin bu evden dedi cok agladım bende babasıyla konuştum bakalım bu defa duzelicek mi. Gideceğim zaman hava kararmıştı mecburen o goturceği için gidemedim

Esiniz anne- babasina kendi bakmak zorunda. Siz eger icinizden gelirse, iliskileri iyi tutmak icin, insani olarak bakarsiniz ancak onlara hizmet etmek ya da bakmak zorunda degilsiniz.

Esiniz ailenize kufredemez buna kesin sınır cizdikten sonra bir daha kufredersen ben de senin ailenle konusmam deyin ve gerekirse de konusmayin ve sorarlarsa da durumu aciklayin.

Siz gelinsiniz kole değil ama bunu tatlilikla anlatmanim yolunu bulmalisiniz.

Sanırım sevginiz gözünüzü kör etmiş,ama konu sahibi eşiniz size ; sizin ona değer verdiğiniz kadar değer vermiyor.Dilerim bunu görürsünüz bir gün.
Evet vermiyor bunu biliyorum zaten bana deger verseydi anne babama da verirdi.Ne olursa olsun onlar benim ailem ama o bunu anlamıyor

Aileye küfür ediyor bu adamın değişeceğini umuyorsun. Pessssss
Bizim buralarda genelde umulan değil bulunan oluyor

Hmm mesajınızı sonradan gördüm. Kk da bir söz var: bir cinnet her şeyi çözer. Zamanı gelmiş belli ki. Hakkınızı savunmazsaniz tepenize binerler.
Dun aynen bu dediğiniz oldu 8 ay sabrettim ilk defa babasına herseyi anlattım. Babası kızım sen okumuş tahsillisin benim oğlum aptal gerizekalı böyle yaptıgı için dedi.

Evet vermiyor bunu biliyorum zaten bana deger verseydi anne babama da verirdi.Ne olursa olsun onlar benim ailem ama o bunu anlamıyor

Neden ''izin'' alıyorsunuz o zaman size değer vermeyen birinden ? Neden kendi kararınızı direk söylemiyorsunuz ? Annesine hizmet etmenizi bekleyecek bütün ömrünüz boyunca,siz de şu an belki sorun etmiyorsunuz ama birkaç sene sonra sevgi alışkanlığa döndüğünde yapamadıklarınız için içten içe pişmanlık duyacaksınız.

Esiniz anne- babasina kendi bakmak zorunda. Siz eger icinizden gelirse, iliskileri iyi tutmak icin, insani olarak bakarsiniz ancak onlara hizmet etmek ya da bakmak zorunda degilsiniz.

Esiniz ailenize kufredemez buna kesin sınır cizdikten sonra bir daha kufredersen ben de senin ailenle konusmam deyin ve gerekirse de konusmayin ve sorarlarsa da durumu aciklayin.

Siz gelinsiniz kole değil ama bunu tatlilikla anlatmanim yolunu bulmalisiniz.
İnanın vicdanen bakıyorum elimden geldiği kadarıyla. Kufur ettiğini zaten kayınvalideme defalarca anlattım duzelmedi. Dun ilk defa babasıyla konuştum duzelceğine inanmasam da insan umit ediyor işte hiçbir yuva kolay kurulmuyor sabrediyorum ama bakalım nereye kadar

Back
X