Eşim çok bencil !!!

Kelebek_omru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
1
0
1
33
Benim sorunum eşimin aileme hiç saygisi sevgisi olmadigindan 3 yıllık evliyim 1 yıl nişanlılık donemim vardı o zamanlar anneme babama teyzeme Vs çok iyi çok konuşkan sevecendi ama evlendik evleneli hiç alakası yok zorla gidiyor gittimi hiç konuşmuyor elinde telefon kimsenin yüzüne bakmıyor ailesi de hiç ailemle alakası yok kandillerde hep benim Ailem arıyor hiç bir kere arayıp hal hatır sormuyorlar acaba eşimin böyle olması ailesinden kaynaklımıdır ?

Koskoca adam ailesini mi dinlicek neyin ne olduğunu bilecek yaştadır ailesi sorumlu değil onlarda hatalı ama siz bu konuyu esinizle konuştunuz mu

Benim eşimde çok bencil napıcamı bilemez oldum düzhün konuşacak bi adam degil nerde hata yaptım bilmiyorum

eşin aileni sevmek zorunda değilki. empati yaptım şu an. bende kaynanama gitmek istemiyorum, konuşmak istemiyorum, özel günlerde aramak istemiyorum. ailemle de hiç alakası yok. bu konular konuşularak bile halledilemez. insanın içi bir kere sevmeyince ömür boyu öyle kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…