Eşim çok değişti?

Evett mesela bu sabah geldi cocuk iceride salonda oynarken bana sarıldı bende ona sarildim ama öpemedim onu oda öpsene falan sende öp bari dedi ama öperken bile böyle ben kendimde isteksizdim yani önceden kocama kendim yanasir sarilirdim simdi bendede bi sıkıntı var tek kocam diyemem belkide kocamı ben etkiliyo olabilirim de oda bana depresyon geciriyorsun diyor sürekli cunku isteksizlik bendede var dogru duzgun banyoya giremiyorum duş alamıyorum sacimi tararken bile cocuk üstümü basimi cekistiriyor agliyor bende işimi yarida bırakıyorum kendimede çok zaman ayıramıyorum belki biraz bakim yapsam eşime güzel görünsemm ama şu an bunlarin hicbirini yapamiyorum yani bu isteksizliği kendimde yaşıyorum çocuğu birakicak kimsem yok bir kuaföre gitmek istesem onada zaman yok hatta kendiside soyluyor benim neye vaktim varda senin vaktin olucakki diyor... sanirim cocuk buyudukce düzelecek öyle umut ediyorum
Eşinize söylüyorsunuz ama aslında uzak duran ihmal eden sizsiniz bu yazdıklarınıza göre. Eşiniz işten gelince iş yapmak yerine 10 dakika duşa girin, kendinizi niye bu kadar salıyorsunuz bu ruj hali normal değil ki. Kuaför diyorsunuz eşiniz haftasonu da mı çalışıyor o bebeğe bakarken gidebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu. Evet ilk zamanlar zorluyor bazı bebekler daha zor oluyor ama iki yıl uzun bir süre bu alışkanlığa dönüşür böyle böyle.

Öyle yaptim bugün aynen dediginiz gibi ama şu bir gerçek sürekli bir köşede oturup agliyorum içim daralıyor içimde bir sıkıntı var neden kaynakli bilmiyorum zaten emzirmeyi yeni biraktim belki sizde duymuşsunuzdur emzirme sureci hormonlari etkiliyor belki bundan mi bilmiyorum aşırı gerginim sürekli gerginim daha öncesinde depresyon ilacı kullanmıştım acaba tekrar depresyonmu yaşıyorum diye kendimi suçluyorum kendim bi defa iyi değilim ki karşımdakine bi faydam olsun kendimi çöküntüde hissetmem asıl neden
Her şeyi emzirmeye hormonlara bağlamayı bırakın. Psikolojik destek almanız lazım eşiniz de mi söylemiyor farketmiyor bu ruh halinizi anlamadım ki. Kendi kendine geçmesini bekliyorsunuz, uzamış lohusa depresyonu diye bir şey var.

Valla bende bilmiyorum erkekleri anlamak çok tuhaf ama en azından şöyle bir cevapta bulundu insanın psikolojisi istekli de olmuyor çocuk etkiliyor herşeyi dedi...
Beki geçerli bir cevap belki değil bilemiyorum o yüzden kendi haline bıraktım ayrıca benimde ondan bir farkım yok aman aman istekli değilim oda kızımı emzirdiğimden dolayı hiçbir şeye istek duymuyordum yani bütün enerjimi kızıma harcıyordum zaten ama kendisi bir erkek olarak yinede 2 sene nasıl dayandı anlayamıyorum bende
İlk eşimle rutin olarak her hafta ilişki yaşardık. Hamileliktede böyle oldu. Hatta 40 günü zor bekledi.
Bunu görsen bi naz bi niyaz. Dekoltede giydim olmadı. Kendimde yaklaştım olmadı. Pislik herif aldatmaya kılıf arıyormuş.
Senin eşin güzelce açıklama yapmış. 2 yıl çok fazla ama olabiliyor demekki

İlk eşimle rutin olarak her hafta ilişki yaşardık. Hamileliktede böyle oldu. Hatta 40 günü zor bekledi.
Bunu görsen bi naz bi niyaz. Dekoltede giydim olmadı. Kendimde yaklaştım olmadı. Pislik herif aldatmaya kılıf arıyormuş.
Senin eşin güzelce açıklama yapmış. 2 yıl çok fazla ama olabiliyor demekki
Erkek milletine çokta güven olmaz ama yinede geçerli bir açıklaması oldu tabiki bu yönde...yanlış bir şey yaptığını veya yapacağını düşünmem düşünmekte istemem.
Bilhassa çocuklu evlerden uzak olsun bu tür durumları yaşamak tabiki çok üzücü.

Erkek milletine çokta güven olmaz ama yinede geçerli bir açıklaması oldu tabiki bu yönde...yanlış bir şey yaptığını veya yapacağını düşünmem düşünmekte istemem.
Bilhassa çocuklu evlerden uzak olsun bu tür durumları yaşamak tabiki çok üzücü.
Mutluluklar dilerim

Psikolojik olarak iyi olmadığını söylüyor yani çocuğun ilişkiden daha önemli olduğunu savunuyor yani sarilmalar ara ara öpmeler oluyor tabiki hic yok diyemem ama cinsel anlamda birşeyimiz yok sadece zaten ben bu durumu ona açıklayınca vaktimizmi var tuvalete zor gidiyoruz gormuyormusun gibisinden konuştu
çok anormal bir durum,
yemek yiyip uyku uyuyor mu eşin?

Back
X