Eşim çok garip

Ya ama gerçekten bunun tek anlamı sapık olması mı ? Boş cahil ama sapık bilmiyorum olabilir mi iyi bir insan of nolur bunun gerçektem söylenip söylemediğini anlamam için bana bir yol gösterin
Ben sana anlaticam nasıl anlaman gerektiğini. Bak normal bir insan boyle bi espri yapmaz. Utanir. Saygisizliktir bu bak. Allahım yarabbim. Başka neler diyor bir anlat lütfen anlat.

Ya ama gerçekten bunun tek anlamı sapık olması mı ? Boş cahil ama sapık bilmiyorum olabilir mi iyi bir insan of nolur bunun gerçektem söylenip söylemediğini anlamam için bana bir yol gösterin
Yapmayın ya anlasaniz ne olacak sanki. Dediği laflar şaka diye geçiştirilecek şeyler mi? Konu açıp, insanların boşuna sinirlerini bozuyorsunuz , yaptığınız tek şey bu.

Bak arkadaşım ben senin konuna ilk defa denk geldim. Açık konuşacağım. Eşinin senden cinsel anlamda farklı istekleri oluyor mu? Telefonunda ya da bilgisayarında seni rahatsız eden bir şeylere denk geldin mi?
Yani çok değişik birşey istemiyor. Ama çok istekli olduğu zamanlar popoma koluma vuruyor çürüyor bunu açıklayamıyorum da mesela etrafıma kolum hafif çürük şu an

Insan annesinin cinsel hayatını sorgular mi biz normal insanlar anne ve babamiz ne yapıyor hic düşünmüyoruz aLtini desmiyoruz. Kendi anasini geçti kv sinin canınin isteyip istemediğini kendine dert etmiş ya. Bunu kim derse altında bu çıkar. Gizli fantazisi vardır yapar mi yapmayabilir ama hayal dünyası, ne diyorsun annem odada yokken sunu yapayım mi diye yüksek sesle konuşuyor anne duysun vs o okuduğu izlediği erotik hikayelerde filmlerde boyle oluyor oyle olacak sanıyor. Su adami nasil dizginleyemiyorsunuz anlayamıyorum

Ben sana anlaticam nasıl anlaman gerektiğini. Bak normal bir insan boyle bi espri yapmaz. Utanir. Saygisizliktir bu bak. Allahım yarabbim. Başka neler diyor bir anlat lütfen anlat.
Biliyorum. Ben hayatımda ilk defa böyle şeyler görğdm zaten. Böyle bir adam. Ama yemin ederim ki evlenmedwn önce kendisini kesinlikle belli etmedi.

Su kocani savunmak icin her konunda ama kocam namaz kiliyor diye savunmaya gecmen yok mu deli ediyor insani cidden.

Yani çok değişik birşey istemiyor. Ama çok istekli olduğu zamanlar popoma koluma vuruyor çürüyor bunu açıklayamıyorum da mesela etrafıma kolum hafif çürük şu an
Ya agliycam. Bakin çok iyi niyetli ve saf bir insansiniz. Sağlıklı düşünemiyorsunuz belli ki. Durumunuz var mi bir psikologa gitseniz. Ben bu sitede mesaj atmayı bilmiyorum bana bir mesaj atar mısınız rica ediyorum.

Şu işlere dini imanı namazı niyazı karıştırmadan yazın lütfen ya.
Adam pisliğin önde gideni. “Anne” sıfatına saygısı bile yok karşısındaki kişiye saygıyı bırak.
Haysiyetsiz.

Girmiyorum bdv ye çok zamandır ama birşey kaybetmiyorum sanırım sen hep aynı tas aynı hamamsın.
Hayır eğitim görmüş birisin birde, bu cahillik nedir ayak öpmek nedir nasıl bi hayat bu ya tövbe tövbe ....

Yemin ederim sizin mesajlardan kendimi alamıyorum allahim cok tatlisniz gülme geliyor ama bana yaaa

Ya agliycam. Bakin çok iyi niyetli ve saf bir insansiniz. Sağlıklı düşünemiyorsunuz belli ki. Durumunuz var mi bir psikologa gitseniz. Ben bu sitede mesaj atmayı bilmiyorum bana bir mesaj atar mısınız rica ediyorum.

Ay hayir ugrasmayin cidden.Bosuna uzulursunuz cunku asla degismiyor,bosuna paralamis olursunuz kendinizi.

Bana özelden yazar mısınız

Yazık ya vallahi bak. Yarın resmi tatil olmasına rağmen calısıcam uyumam lazım. Kötü oldum uyuamıyorum ya
Rahat rahat uyuyun bakın konu sahibine birazdan uyuyup yarın kocasının ayağını yeniden öpecek muhtemelen. Çokta şey etmeyin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…