Eşim çok garipleşti

Yok öyle demedi dşardan gldi nrdeydn flan ddim braz söylendi eve gelince huzurum kaçıo huzurumu bozan senmişsn dedi sonra özür diledi ama
ay ben yanlış anladım özür valla ya ama bi takip et istersen başka işler karıştırıyır olabilir

Tabiki sizin ikili ilişkiniz yorum yapmak nekadar doğru bilemedim . Siz ne hissediyorsanız olan odur . Hemen başka biri var gibi düşünmek yerine beraber yapmaktan keyif aldığınız bişiler deneyin .. onun size asik olduğu etkilendiği şeyleri düşünüp onları tekrar etmeyi deneyin .. belki psikolojik bir sorunlar yaşıyor yanlış anlaşılmalar üsluba oldukça kötü yansıyor gibi bir süre bu tarz şeyler deneyip üstüne gitmeden laf söylemeden bir derdi varmı öğrenmeyi bekleyin ama sormayın bence ... anlaşılan dialoglar sert geçiyor . Bir sessiz tatlı deneyin bence umarım sizin daha çok üzülmene neden olacak şeyler çıkmaz altından ve saygıyı geri kazanırsınız :) bol şans

Kac senedir berabersiniz? Hic boyle yapmazken birden mi bu hale geldi? Hic sorun yasamadiniz mi? Ailesi filan nasil?

Ben olsam mümkün olduğu kadar az konuşur evlatlarımla mutlu mesut vakit geçirirdim belki hatasını anlar birsüre sonra normalleşirdi

Kısasa kısa tam anlamıyla bu günler icin. Ona karşı fazla sadakat içinde olduğundan nasıl olsa benim diyerek istediği gibi davranma hakkını kendinde bulmuş belli. Onun davrandığı gibi davransan ya da bir iki günlüğüne ailenin evine gitsen zaten pişman olacaktır. Emin ol "Ne yaptım?" Diye sorunca vereceği cevap. " ımmmm, of yorgunum birde sen gelme üzerime olacaktır. Birazda senin dişlerini göstermenin vakti geldi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…