- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
ay ben yanlış anladım özür valla ya ama bi takip et istersen başka işler karıştırıyır olabilirYok öyle demedi dşardan gldi nrdeydn flan ddim braz söylendi eve gelince huzurum kaçıo huzurumu bozan senmişsn dedi sonra özür diledi ama
Onu bhane ediyor konuşmaya çalışıncaNe alakası var sıcaklarla. Biz kutuplarda mı yaşıyoruz. Ortalama 40 derece sıcak var kocaya mı saralım yani
Önemli değil.başka brini bende dşündüm ama illa duyulurdu gzli kalamazdı diye düşünüyorumay ben yanlış anladım özür valla ya ama bi takip et istersen başka işler karıştırıyır olabilir
Eşiniz için söyledim yanlış anlamayın. SaçmalamışOnu bhane ediyor konuşmaya çalışınca
yeni filansa belki ondan daha fark etmedinizÖnemli değil.başka brini bende dşündüm ama illa duyulurdu gzli kalamazdı diye düşünüyorum
Anladm bnde ne alaka flan diorm daralıom bunalıom diyoEşiniz için söyledim yanlış anlamayın. Saçmalamış
yeni filansa belki ondan daha fark etmediniz
ahh canım bilmiyorum sadece fikir yürüyotum çok üzüldüm şuanama seviyordu beni
Eğer öyle bşe varsa ölsem daha iyiahh canım bilmiyorum sadece fikir yürüyotum çok üzüldüm şuan
Tabiki sizin ikili ilişkiniz yorum yapmak nekadar doğru bilemedim . Siz ne hissediyorsanız olan odur . Hemen başka biri var gibi düşünmek yerine beraber yapmaktan keyif aldığınız bişiler deneyin .. onun size asik olduğu etkilendiği şeyleri düşünüp onları tekrar etmeyi deneyin .. belki psikolojik bir sorunlar yaşıyor yanlış anlaşılmalar üsluba oldukça kötü yansıyor gibi bir süre bu tarz şeyler deneyip üstüne gitmeden laf söylemeden bir derdi varmı öğrenmeyi bekleyin ama sormayın bence ... anlaşılan dialoglar sert geçiyor . Bir sessiz tatlı deneyin bence umarım sizin daha çok üzülmene neden olacak şeyler çıkmaz altından ve saygıyı geri kazanırsınız :) bol şansSon 1 aydır eşim çok garipleşti ne söylesem batıyor ona ne desem tersliyor ben konuşmayınca bişe olmamış gbi konuşuyor ben de konuşunca tekrar aynı davranıyor.senden bıktım Allah belanı versin beni huzursuz eden senmişsin filan diyor oysa önce böyle değildi szce neden böyle yapıyor ben nasıl davranmalıyım ona?
Ben olsam mümkün olduğu kadar az konuşur evlatlarımla mutlu mesut vakit geçirirdim belki hatasını anlar birsüre sonra normalleşirdiSon 1 aydır eşim çok garipleşti ne söylesem batıyor ona ne desem tersliyor ben konuşmayınca bişe olmamış gbi konuşuyor ben de konuşunca tekrar aynı davranıyor.senden bıktım Allah belanı versin beni huzursuz eden senmişsin filan diyor oysa önce böyle değildi szce neden böyle yapıyor ben nasıl davranmalıyım ona?
Zaten ona gre keşke 5 on gün gdip annende kalsan dio yani gtsem mutlu bile olur
6 senedr.ailesyle 5 sene önce 1 kez sorun yşandı hersy nrmaldı tmm ufak tfek olurduda her agzımı acmamda beni gömmezdiKac senedir berabersiniz? Hic boyle yapmazken birden mi bu hale geldi? Hic sorun yasamadiniz mi? Ailesi filan nasil?
Kfamı dinlerm dyor çocklar çok rhatsz ediyormuşHem ani değişim hem gitmeni mi istiyor? Takipte olmanı tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?