• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok horluyor

adnuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
77
0
36
İstanbul
kızlar eşim cok horluyor hatt kükrüyor bu yeni çıkan protez varmış dişçiler yapıormus varmı kullanan yada bir care bilennn YARDIMMMMMMMMM:24:

Telkine inanır mısınız nasıl yaklaşırsınız bilemiyorum ama çevremde yapanları gördüm faydası da olmuştu.
Eşi uyuduktan sonra müziği açıp başucuna koyuyorlardı, çalıyordu orada sabaha kadar. :)
Kesin çözüm değil tabii hemen de çözmez ama denemekten bir zarar gelmez. :)
Tabii işin sağlık boyutu var o ayrı, belki bir rahatsızlığı vardır doktora gidin öncelikle.

kızlar eşim cok horluyor hatt kükrüyor bu yeni çıkan protez varmış dişçiler yapıormus varmı kullanan yada bir care bilennn YARDIMMMMMMMMM:24:

benım esımde horlar ama kukremıyor.bellonanın ortopedık yastıgını aldım azalttı baya bır.almasamda onemlı degıl benım ıcın uykum varsa ısterse kukresın duymam bıle valla

Yatık iyi bir çare.Birde eşiniz kullanırsa şu burna takılan birşey varya adını bilmiyorum o da çok işe yarıyormuş.

telkine inanır mısınız nasıl yaklaşırsınız bilemiyorum ama çevremde yapanları gördüm faydası da olmuştu.
Eşi uyuduktan sonra müziği açıp başucuna koyuyorlardı, çalıyordu orada sabaha kadar. :)
kesin çözüm değil tabii hemen de çözmez ama denemekten bir zarar gelmez. :)
tabii işin sağlık boyutu var o ayrı, belki bir rahatsızlığı vardır doktora gidin öncelikle.

müzik çalarken kesiliyormu peki horlama

kullandık yastıkta o horlama aletindende yok fayda etmiyor doktorada gitmiyorrr faydası olmaz diyee

Tabiiki doktorda çaresi var; lazerle bir işlem yapıyorlarmış ve kesiliyormuş. Görmedim çevremde ama t.v görmüştüm.

Yan düz hiç mi hiç farketmiyor ve daha kotusu bana ben horalamıyorum o kadar abartma dıyor yaaaaa

müzik çalarken kesiliyormu peki horlama

Yok bu öyle şak diye kesecek bir şey değil, uzun bir süre sabırla dinletmeniz gerekiyor.

Sanırım sizin durum biraz vahim bu yüzden daha kesin ve çabuk sonuç verecek bir yöntem lazım o da doktora gitmek diye düşünüyorum o kadar fazlaysa mutlaka bir sorun vardır bence, benim babam da çok fazla horlar dediğiniz gibi adeta kükrer :) ama burnundaki bir rahatsızlık yüzünden.

ayy benim eşimde sırt üstü yatınca horluyo.yan yatarsa horlamıyo.çok ilginç bende ses kaydı yapmıştım utandı sonra :)))üzüldüm bende neden acaba yan yatınca horlamıyo???

Ay canim cok komik valla:d yanimda aslan yatiyor daha nolsun diye kendini kandirmaya calis malum kukruyormus ya... Uyaninca aslan gibisin ehhehehe dersin:D Napsin elinde degildir adamin.

ayy benim eşimde sırt üstü yatınca horluyo.yan yatarsa horlamıyo.çok ilginç bende ses kaydı yapmıştım utandı sonra :)))üzüldüm bende neden acaba yan yatınca horlamıyo???

yan yattığında rahat nefes aldığı için horlamıyor, sırt üstü yattığında dili boğaza baskı yapıyor nefes almak güçleşiyor sanırım, bende eşimden önce uyumadıysam benim için büyük işkence hemen çeviriyorum yan yatması için.

"Horkes" diye bir ürün var internetten bir araştır bakalım.Bildiğim kadarıyla işe yarıyormuş ama bizzati kullanmadım bilemiciim

canim, benim esim de horluyor malesef
horlama yastigi aldim ama kesinlikle hicbir ise yaramiyor...
sonra kayinvalidem burna takilan bir banttan bahsetti eczaneden sorup aldim
boyle kucuk bir yarabandi gibi, ama biraz daha kalinimsi bir dokusu var. onu burnun tam ustune yapistiriyorsun uyumadan once.. esim bir iki mirin kirin etti ama yapistirdi banti. saka gibi ama cidden horlama kesildi. bant takiliyken cok nadir horluyor... nasil oldu inan ben de anlamadim sanirim nefes yolunu acik tutuyormus bir sekilde.
yalnizca horlama icin degil, grip oldugumuzda yatinca burun tikanir ya onun icin de takilabiliyormus ben henuz denemedim cunku bu kis grip olmadim cok sukur. ama oldugumda ben de yapistircam.
turkiyede var mi bilmiyorum ama oldugunu zannediyorum buyuk eczanelere bir sormak lazim, fiyati da cok ucuz ayrica ekleyeyim..
benim aldigim iste su:
$Free-Nasal-Strips-2-Sample-From-Breathe-Right.webp
bunca zaman nasil katlanmisim dedim o horultuya :50:, o kadar iyi ise yaradi yani kesinlikle tavsiye ediyorum
reklam yapmis gibi oldum bu arada ama ne yapayim dert adami soyletiyor ben de az cekmedim esimin horultusundan :1:

Kiloları çok mu?
Alkol kullanıyor mu?
Bunların dışında KKB uzmanına gitmesinde fayda var,burunda et,küçük dilin büyümesi gibi sorunlar da neden olabiliyor.

Ben de bir aslanla yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum :1:

Yan düz hiç mi hiç farketmiyor ve daha kotusu bana ben horalamıyorum o kadar abartma dıyor yaaaaa

Horlayan insanların çoğu horlamadıklarını iddia ederler. Onlarda haklılar aslında derin bi uykuya dalıp horlama başlıyo dünyadan bi haber, olan size oluyo kendileri kabullenmek istemiyolar sanırım. Gülü seven dikenine katlanır ama çözümü varken niye katlanasınız dimi? :121:

almanyada yaşıyan bir türk dr yeni bi yöntem bulmuş.bu yöntem türkiyede bir hastanede de uygulanıyor haber yeni.
2-3 bin tl bişey ama çok etkili kesin bir çözüm.1 ay filan oldu haberlerde çıktı.google yazın.almanyada yaşayan türk dr(asker olması lazım binbaşı filan) horlamaya karşı bulduğu yöntem diye.

Back
X