Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim cok horluyor hatt kükrüyor bu yeni çıkan protez varmış dişçiler yapıormus varmı kullanan yada bir care bilennn YARDIMMMMMMMMM![]()
telkine inanır mısınız nasıl yaklaşırsınız bilemiyorum ama çevremde yapanları gördüm faydası da olmuştu.
Eşi uyuduktan sonra müziği açıp başucuna koyuyorlardı, çalıyordu orada sabaha kadar. :)
kesin çözüm değil tabii hemen de çözmez ama denemekten bir zarar gelmez. :)
tabii işin sağlık boyutu var o ayrı, belki bir rahatsızlığı vardır doktora gidin öncelikle.
yatık iyi bir çare.birde eşiniz kullanırsa şu burna takılan birşey varya adını bilmiyorum o da çok işe yarıyormuş.
kullandık yastıkta o horlama aletindende yok fayda etmiyor doktorada gitmiyorrr faydası olmaz diyee
müzik çalarken kesiliyormu peki horlama
kızlar eşim cok horluyor hatt kükrüyor bu yeni çıkan protez varmış dişçiler yapıormus varmı kullanan yada bir care bilennn YARDIMMMMMMMMM![]()
ayy benim eşimde sırt üstü yatınca horluyo.yan yatarsa horlamıyo.çok ilginç bende ses kaydı yapmıştım utandı sonra :)))üzüldüm bende neden acaba yan yatınca horlamıyo???
Ay canim cok komik valla:d yanimda aslan yatiyor daha nolsun diye kendini kandirmaya calis malum kukruyormus ya... Uyaninca aslan gibisin ehhehehe dersinNapsin elinde degildir adamin.
Yan düz hiç mi hiç farketmiyor ve daha kotusu bana ben horalamıyorum o kadar abartma dıyor yaaaaa