• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok ilgisiz

eşiniz ilgisiz ve buyüzden değersiz hissediyorsunuz.keşke biraz daha açsaydınız konuyu.ne kadar zamanlık evlisiniz.nezamandır eşinizin ilgisizliği devam ediyor? bebek var mı? olmuyor mu? hep mi böyleydi? aranızda başka problemler var mı?vb?

Ah canım açmak ister misin biraz konuyu?
Neler yapıyor ya da yapmıyor eşin? Ne zamandır böylesiniz anlat ki yardım etmeye çalışalım sana :26:

cogu erkeğin kanında var olsa gerek bellı zaman sonra ilgisizleşmek genellıkle bir kaç yıllık evli arkadaslarımdan duyuyorum bunu sık sık

erkeklerin hepsi ilgisiz zaten beni en çok sinir eden şey değer verdiğim kişinin benimle artık ilgilenmesi istemediğim kişiler değer verir istediklerim vermez:14:

herkes aynı dertten şikayetçi galiba.merak etme arkadaşım yalnız değilsin.evlenmeden önce kandırana kadar peşinden koşarlar,başbaşa kalmak için herşeyi yaparlar ama evlenince nedense eski ilgi alaka kalmaz :84: benimkide öyle gece kahveyi kapatıp gelir hemen bilgisayar başına :53: erkekler biraz odun oluyor bizim kadar hassas değiller biraz yontmak lazım :57:

Öyle sinir bi durum ki bu..İnsanı içten içe yiyor..Binbir düşüncelere sarıyo...Evlenene kadar kuyruk olurlar..İleri gitmeye çalışırlar ..Ama evlenince de kucağına otursan anca öyle farkederler.Farkedince de bişey olduğundan değil de neyse...Allah yardımcımız olsun .:50::50::50:

aynen...
evlenmeden önce hep sıcak br yuva hayali kurar,şu ışıklardan biri bizim yuvamız olsa diye iç geçirirdik..
şimdi o sıcak yuvada biri tv karşısında(ben)
diğeri bilgisayarın başında elinde hiç bitmeyen sigara ve kolası...

gecenin bilmem kaçı olduktan sonra bi bakıyorym koltukta sızmışım ,kapısına gidip hadi artık uyuyalım aşkım diyorum...

sen git gelirim birazdan..diyor

arkamdan çakmak sesi,bir sigara daha yakıyor...

hemde evliliğimizin ilk aylarındaki diyaloglarımız bunlar..

neyse artık vardiyalı çalışıyor..inanın bilgisayarda oyun oynamasından sa EVDE OLMAMASINI tercih ediyorum...

enazından kocam çalışıyorda benle ilgilenemiyor oluyor..;)

sevgili arkadaşım evlenmek için evlenen yada ailesine arkadaşlarına kendini kanıtlamak için rast gele biriyle evlenen(yalnış anlama senin için asla söylemiyorum) yada evlendiğine bin pişman olan,yada kendini ıssız adam zanneden erkekler evlerine eşlerine çocuklarına aşırı ilgisiz davranırlar..sonuç ne olur biliyormusun sana asla bişey olmaz unutur gidersin..ama o ilgisiz adam yıllar sonra yapa yalnız bir başına kalır ve ben ne yapmışım neleri kaybetmişim derler.. onun için sen boşver kafasına göre takılsın

aynen...
evlenmeden önce hep sıcak br yuva hayali kurar,şu ışıklardan biri bizim yuvamız olsa diye iç geçirirdik..
şimdi o sıcak yuvada biri tv karşısında(ben)
diğeri bilgisayarın başında elinde hiç bitmeyen sigara ve kolası...

gecenin bilmem kaçı olduktan sonra bi bakıyorym koltukta sızmışım ,kapısına gidip hadi artık uyuyalım aşkım diyorum...

sen git gelirim birazdan..diyor

arkamdan çakmak sesi,bir sigara daha yakıyor...

hemde evliliğimizin ilk aylarındaki diyaloglarımız bunlar..

neyse artık vardiyalı çalışıyor..inanın bilgisayarda oyun oynamasından sa EVDE OLMAMASINI tercih ediyorum...

enazından kocam çalışıyorda benle ilgilenemiyor oluyor..;)

bizdede aynı ben tv karşısında o bilgisayar başında.kahvehane işlettiği için sabah gidiyor geceyarısı geliyor.bari gece biraz ilgi göster.yok anacım bu erkeklerin hepsi odun :41: şikayetimi söylediğimdeyse 7/24 beraber mi oturacağız diyor.tamam o kadar demiyoruz da biraz ilgi,şefkat göstermek bu kadar mı zor.ben vazgeçtim artık uğraşmaktan söyle söyle nereye kadar :19:

Sizde onlarla ilgilenmeyin ..
Çamaşırını , ütüsünü yapmayın ..
Meyve tabagını önune koymayın ..
Hatta sadece kendınızın sevdıgı yemeklerı yapın ..
Kendınıze ciddi özen gösterin guzel kıfayetlerle guzel kokularla evde dolaşın ve eşinizi görmemezlıkten gelin ..
Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirin
Yanaşırsa : işim var deyip önemsemeyin ..
1 ay devam edin ..

Bekarken aynı evde olmayınca özluyor erkekler , hayaller kuruyorlar ama kurdukları hayaller gerceklesınce motonlasıyorsunuz onlar için .. elının altında oluyorsunuz .. ısterse ulaşabılır size .. kafaları boyle calısıyor ..

İstediğinde ulaşamasın size .. bakın neler oluyor ..

Son düzenleme:
sevgili arkadaşım evlenmek için evlenen yada ailesine arkadaşlarına kendini kanıtlamak için rast gele biriyle evlenen(yalnış anlama senin için asla söylemiyorum) yada evlendiğine bin pişman olan,yada kendini ıssız adam zanneden erkekler evlerine eşlerine çocuklarına aşırı ilgisiz davranırlar..sonuç ne olur biliyormusun sana asla bişey olmaz unutur gidersin..ama o ilgisiz adam yıllar sonra yapa yalnız bir başına kalır ve ben ne yapmışım neleri kaybetmişim derler.. onun için sen boşver kafasına göre takılsın

yok, oyle olmuyor bence. kotuye bisey olmuyor. uzulen hep veren taraf oluyor...

vazgeçmemek için çok direndim baktım,çirkefleşiyorum ,kavga ediyoruz bıraktım ne hali varsa görsün...

bugün doktora gittim..infertilite/kısırlık bölümüne gönderdi beni...

doktora çocuğumuz olmuyor dedim..odadan odaya çocuk olamaz tabi
bu iki kişinin biyerde ortak olarak buluşması lazım..

ahhhh kocacım ahhhh nasıl üzülüyorummmmmm

keşke evlenmesemiydim senle ne:(

bizdede aynı ben tv karşısında o bilgisayar başında.kahvehane işlettiği için sabah gidiyor geceyarısı geliyor.bari gece biraz ilgi göster.yok anacım bu erkeklerin hepsi odun :41: şikayetimi söylediğimdeyse 7/24 beraber mi oturacağız diyor.tamam o kadar demiyoruz da biraz ilgi,şefkat göstermek bu kadar mı zor.ben vazgeçtim artık uğraşmaktan söyle söyle nereye kadar :19:

herkes aynı dertten şikayetçi galiba.merak etme arkadaşım yalnız değilsin.evlenmeden önce kandırana kadar peşinden koşarlar,başbaşa kalmak için herşeyi yaparlar ama evlenince nedense eski ilgi alaka kalmaz :84: benimkide öyle gece kahveyi kapatıp gelir hemen bilgisayar başına :53: erkekler biraz odun oluyor bizim kadar hassas değiller biraz yontmak lazım :57:

çok haklısın bu erkeklerin çoğu odun oluyor, bir tanesinin yüzüne karşı odun demişliğim var hatta. bir kaç tane normal erkek var onlar da kapılmış zaten. geri kalanlar da çeşitli ebatlardaki odunlar.:52::52::52:

Back
X