- Konu Sahibi zoryasamak
-
eşiniz içinizdeki çocuğu öldürmeyini çok yanlış anlamış. :)
süpersin ya aynen öyle gülmekten yerlere yattım ya :)
bende o ayakkabıyı omuzlayınca dedimki hhu ne oluyo 5 yaşındaki çocuğun ayakkabılarını göstermesi gibi dedim güldüm bana çok kızdı
eşinizin her mutluluğunu annesi ile paylaşma isteğini anlayabiliyorum. kaynana bunu size karşı kullanıyora haklısınız ama ne bileyim ben de her mutluluğumu annemle paylaşırım.
oyun oynaması da yaşla ilgili değil ki. ben yüzgörümlüğü ps3 istedim kocamdan evlenmem yoksa dedim şakayla tabi.
ben de oyun oynuyom vaktim oldukça. eşim 36 yaşın da o da oynar bazı pazarlar.
eğer sadece bu kadar ise yaptığı sizi ihmal etmiyorsa bence elleşmeyin hiç. evliikte tabiki birlikte birşeyler yapmak önemli ama bir-kaç saat de olsa herkesin kendine göre bi özel alanı olmalı.
sadece bu yazdıklarınız kadar ise bence müdahele etmeyin eşinize ama tatlılıkla "kocacığım yaa sıkılıyorum benle de oyna" diyebilirsiniz.
maaş için de "kocacığım seni anlıyorum her mutluluğunu "annem" ile paylaşmak istiyorsun ama maddi şeyleri ikimizden başka ile paylaşmayalım bence" diyebilirsin.
erkekler kaç yaşında olursa olsun nişanı tatıktan sonra evliliğin ilk yılları hep anneci oluyorlar. siz üstüne gidip kendinize tepki toplamayın derim ben. ufak güzel uyarılarla sabredin. ileride geçecek.
Eşin sevgi ve taktiri seviyor sosyal bir insan siz içe dönük mü?
eşinizin her mutluluğunu annesi ile paylaşma isteğini anlayabiliyorum. kaynana bunu size karşı kullanıyora haklısınız ama ne bileyim ben de her mutluluğumu annemle paylaşırım.
oyun oynaması da yaşla ilgili değil ki. ben yüzgörümlüğü ps3 istedim kocamdan evlenmem yoksa dedim şakayla tabi.
ben de oyun oynuyom vaktim oldukça. eşim 36 yaşın da o da oynar bazı pazarlar.
eğer sadece bu kadar ise yaptığı sizi ihmal etmiyorsa bence elleşmeyin hiç. evliikte tabiki birlikte birşeyler yapmak önemli ama bir-kaç saat de olsa herkesin kendine göre bi özel alanı olmalı.
sadece bu yazdıklarınız kadar ise bence müdahele etmeyin eşinize ama tatlılıkla "kocacığım yaa sıkılıyorum benle de oyna" diyebilirsiniz.
maaş için de "kocacığım seni anlıyorum her mutluluğunu "annem" ile paylaşmak istiyorsun ama maddi şeyleri ikimizden başka ile paylaşmayalım bence" diyebilirsin.
erkekler kaç yaşında olursa olsun nişanı tatıktan sonra evliliğin ilk yılları hep anneci oluyorlar. siz üstüne gidip kendinize tepki toplamayın derim ben. ufak güzel uyarılarla sabredin. ileride geçecek.
:)) ne güzel, espiriden anlayan insanlar var imiş. bazen görüyorum forumda, çok ciddi olmayan mevzulara alt tarafı mizahsel yaklaşılmış herkes estiriyor, atar yapıyor sizin gibileri görmek güzel.
yazdıklarınızı okuyunca bende güldüm sahi. ama tabi bu bi yerden sonra sizin için, sıkıcı boyuta ulaşır. eşiniz ailesine bağlı olmaktan ziyade, olgun değil sanırım. sevinci paylaşmayı anlarım falan filan da, bayramlık çocuklar gibi yakınlarına ayakkabı göstermekde niye? :)) siz fazla fevri olmadan, eğlenerek dizginleyin eşinizi. zamanla düzelir umarım.
Canım eşin en ufak bir mutlulupu aileisyle paylaşıyorsa ama aileside aleyehinize kullanıyor sa çok haklısın.ama siz artık ailesiniz sizle paylaşması gerekir
bizdede tam tersi eşim herşyi anlatmaz hattaörnek vereyim iş arkadaşlarımla ayda 200e güne girdik bunu söyledim eşim nasıl kızdı bana niye anneme herşeyini anlatıyorsun diye dedim heralde bir bildiği var şimdi nasılsınızdan öteye gitmiyorum:)analdığım kadarıyla sizin eşiniz çok saf niyetli
ne varki canım bunda herşeye psikolog gibi cvp verecek halimiz yokya arada şakalaşıcaz tabiki hangimiz şaka yapmıyoruzki benim hoşuma bile gidiyo
ayrıca ben bu adama nasıl anlatıcam büyüdüğünü
kızlar eşimi çok seviyorum oda beni deli gibi seviyo ama şöyle bi huyu var bu bana göre yanlış ama o hala çocuk gibi
dün akşam mesailerini % 50 den alacaklarını öğrendi önceden saat ücreti alıyodu mesaiyi
çok sevindi bende havalara uçtuk yani bu demek oluyoki en az 200 tl fazla maaş alıcak demek neyse eşim hemen telefonu eline aldım anneme söyliyimmi dedi % 50 den alacağımı dedi bende sen çocukmusun neden kadını arayıp söyliycen dedim
koskca adam oldu hala çocuk gibi annesine haber verme peşinde
hem anasına neki bizim maaşımızdan demi busefer bunlarda para var deyip başımıza üşüşürler zaten zerre kadar sevmiyorum hiç birini neyse aramadı hemen diyo kursağımda bırakıyosun heves bırakmıyosun insanda diyo bende olgun ol biraz dedim bana kırıldı kırılırsa kırılsın bu sadece bi örnek
şimdi eşim 2 haftadır yıllık izinde evde annesigilin evide karşımızdaki sokakta aile aparmanı gibi annesigiin apartmanı 25 yaşına kadar orda kalmış sonuçta apartmandaki komşularının 14 yaşında bi oğlu var bana bigün telefon açtı oraya gidebilirmiyim bilgisayardan psp ye oyun yükliycem dedi tamam dedim baya uzun kaldı oyun zaman alıyo yüklenmesi neyse saat akşam 5,30 oldu aradım az kaldı yüklensin çıkıcam dedi bende kopardım yaygarayı dedimki koskoca adam oldun evlendin barklandın hala annenlerin apartmanında çocuklarla takılıyosun dedim tamam dedi ve eve gitti beni kız gibi eve kapatmak istiyosun diyo
daha neler neler bişeye sevinsek bişeyimiz olsa bişey alsak hemen annesigile yetiştiriyo buna bjk ayakkabısı aldım halısaha ayakkabısı çok sevindim tam bi bjk hastası neyse akşam oldu ablamlara gidelimmi dedi tamam dedim bende tam gidecektik baktım ki koltuğunun altına almış ayakkabıyı hayırdır dedim ablamlara göstericem dedi ben yine patladım dedimki sen delimisin ablanlara ne demeye ayyakkabı gösteriyosun dedim
tamam çok güzel bişey sevincini paylaşması ama bıktım bu nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?