- Konu Sahibi zoryasamak
-
paylaşmaz olurmu canım ilk aylarda hemen ablasına gidip anlatıyodu annesinede ilk zamanlar çok tartışıyoduk hep söylüyodu ama sonra düzeldi Allah a şükür hiçbişey söylemiyor artık çünkü hep iyiyiz Allah a şükür ama bu tür davranışları beni çileden çıkarıyor bazen çok komik buluyorum onu ablası bunu aramış demişki sen nasıl dayısın benim çocuğum okula başladı sormadın etmedin demiş buda bana söyledi bende görmek istiyosan git gör dedim dün çocuğu okuldan bizimki aldı bizimki bıraktı bizene ki görümcemin çocuğundan bizi ne ilgilendirir sevmiyorum hiçbirini görümceme çay içmeye gitmiştik lafı soktum eşim yarın gideyimmi çocuğu görmeye dedi yok yarın ben bırakırım dedi ablasıda bende yok sonra sen nasıl dayısın filan demede dedim
Insan evlenirken aslinda o insanin nasil oldugunu bilerek evleniyor. Esinizi seviyo olabilirsiniz ama sizin ona sayginizin olmadigini goruyorum. Onu bir nevi aslinda kuçumsuyorsunuz. Herseyi ogreticem kelimesinde bile var bu. Belkide sizin ogreniceginiz bisey var; esini oldugu gibi kabul etmek.
@senam; katiliyorum sana, esini sadece kendin degil baskasininda yonlendirmesi rahatsiz ediyor, zaten senin istedigin gibi bir esin olsa seninde onu yonlendirmene izin vermez..
Bize neki gorumcemin cocugundan diyorsun, ayni sekilde SEN kizkardesinin veya abinin cocugunu almis olsan bu abesmi? Bence tam tersi insanligin gostergesi.. Kusura bakmayin ama bence cok dominant bir yapiniz var, ve esiniz aslinda yonetilmek için sizi seçti..
Bu yazdiklarim sizin yorumlarinizdan bana yansiyan haliniz. Tabiki siz isin içinde oldugunuz için yazimda dogru payi varmi bir dusunun..
Insan evlenirken aslinda o insanin nasil oldugunu bilerek evleniyor. Esinizi seviyo olabilirsiniz ama sizin ona sayginizin olmadigini goruyorum. Onu bir nevi aslinda kuçumsuyorsunuz. Herseyi ogreticem kelimesinde bile var bu. Belkide sizin ogreniceginiz bisey var; esini oldugu gibi kabul etmek.
@senam; katiliyorum sana, esini sadece kendin degil baskasininda yonlendirmesi rahatsiz ediyor, zaten senin istedigin gibi bir esin olsa seninde onu yonlendirmene izin vermez..
Bize neki gorumcemin cocugundan diyorsun, ayni sekilde SEN kizkardesinin veya abinin cocugunu almis olsan bu abesmi? Bence tam tersi insanligin gostergesi.. Kusura bakmayin ama bence cok dominant bir yapiniz var, ve esiniz aslinda yonetilmek için sizi seçti..
Bu yazdiklarim sizin yorumlarinizdan bana yansiyan haliniz. Tabiki siz isin içinde oldugunuz için yazimda dogru payi varmi bir dusunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?