- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
İyi akşamlar hanımlar, başlıktada gördüğünüz gibi eşim çok kilo aldı artık rahatsız olmaya başladım kilosundan daha çok çabasızlığından. Şimdi yediklerine dikkat ediyo sözde 2-3 gündür ama yattığı yerden kilo veremez. Biraz hareket et yürüyüş yapalım spora yazılalım veya ben spor yapıyorum eşlik et diyorum hiç bişey istemiyosan evde iş güç bişeyler yap diyorum
hiç umrunda değil. Ben direttikçe iyice koltuğa yapışıyo ctesi pazar koltuktan bitek sigara yemek wc için kalkıyo ya biyere gitmiyosak. İnada bindiriyo sanki ben dedikçe. dalga geçerek konuşuyorum olmuyo ciddi ciddi sağlıktan dem vurarak konuşuyorum yok yani. Bugün 100 metre mesafeye sigara almaya arabayla gitmiş belki okadar bile değildir mesafe. Gün boyu hareket ediyom zaten diyo ya arabayla geziyosun ne hareketi. Metabolizması da yavaş wc sorunu yaşıyo dedim sebebi belli ama yeter konuşmayacağım bu konuda kendin bilirsin dedim. Geçen sene aldığı hiçbişey olmuyo üstüne ve bunu her sene yaşıyoruz her sene dolap yeniliyoruz beyefendiye resmen
nasıl bi taktik önerirsiniz ne yapıp harekete geçirmeliyim??