- 4 Mart 2012
- 15.533
- 35.981
- 798
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
Boyu + kilo kaçEh mükemmel değil. Cinsel olarak arzulayamamaktan korkuyorum bi süre sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyu + kilo kaçEh mükemmel değil. Cinsel olarak arzulayamamaktan korkuyorum bi süre sonra.
183 / 101 di ama 10 gün önce falanBoyu + kilo kaç
Merhaba kafasıkarışıkİyi akşamlar hanımlar, başlıktada gördüğünüz gibi eşim çok kilo aldı artık rahatsız olmaya başladım kilosundan daha çok çabasızlığından. Şimdi yediklerine dikkat ediyo sözde 2-3 gündür ama yattığı yerden kilo veremez. Biraz hareket et yürüyüş yapalım spora yazılalım veya ben spor yapıyorum eşlik et diyorum hiç bişey istemiyosan evde iş güç bişeyler yap diyorumhiç umrunda değil. Ben direttikçe iyice koltuğa yapışıyo ctesi pazar koltuktan bitek sigara yemek wc için kalkıyo ya biyere gitmiyosak. İnada bindiriyo sanki ben dedikçe. dalga geçerek konuşuyorum olmuyo ciddi ciddi sağlıktan dem vurarak konuşuyorum yok yani. Bugün 100 metre mesafeye sigara almaya arabayla gitmiş belki okadar bile değildir mesafe. Gün boyu hareket ediyom zaten diyo ya arabayla geziyosun ne hareketi. Metabolizması da yavaş wc sorunu yaşıyo dedim sebebi belli ama yeter konuşmayacağım bu konuda kendin bilirsin dedim. Geçen sene aldığı hiçbişey olmuyo üstüne ve bunu her sene yaşıyoruz her sene dolap yeniliyoruz beyefendiye resmen
nasıl bi taktik önerirsiniz ne yapıp harekete geçirmeliyim??
Merhaba , ben aynada kendimi iyi görüyorum boy kilo orantım iyi sıkı ve ince kalabilmek için uğraşıyorum. Eşim evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladı ama herkesin dikkatini çekecek düzeyde değildi o düzeye bu sene geldi. Benim amacım zıtlaşmak değil tabiki ama kendisinde inat var ben dedikçe tersini yapıyo bazı konularda yada bana öyle geliyoMerhaba kafasıkarışık
Siz ne durumdasınız
Kendinizi beğeniyor musunuz aynada?
Ne zaman beğenmemeye başladınız eşinizi?
Ne zaman başladı bu zıtlaşma?
Zıtlaşma biterse sorun biter. Onu bu haliyle beğenirseniz biter.
Mutlaka başka sorunlarınız var ama değil mi?
Erkekte kilo güvenlik için.
Bir düşünün. Ne yaşadınız son 3 yıl. Empati yapın biter.
Şefkatli olun itmeyin tepkisiz olun biter.
Kilosuna dış görüntüsüne aşırı özen gösteren biriyseniz özeninizi ortalayınca biter
Kendinize özen göstermiyorsanız biraz gösterip ortalayınca biter
Zira hep denge
Fit ama şefkat dolu anlar diliyorum
![]()
Boyu iyiymiş ama hemen önlem almalı..183 / 101 di ama 10 gün önce falan
Ya aslında ciddi problem göbek. Biraz da toto ve üst bacaktan verse tadından yenmez sgjfd lazım değil göbekten versin yeter. Bacaklarına oturim mekik çek bari diyorum yek yea diyo shkfh sinirleem bozulduBoyu iyiymiş ama hemen önlem almalı..
Erkekler proteini çok severler iyi bir diyetisyen desteği ile Karatay diyeti yapabilir. Hem bol bol doyar hem sağlıklı bir şekilde kilo verir.
Tabi, önce ikna etmeniz lazım. Zor bir durum fakat hem sigara hem kilo sağlık için tam bir bomba kesinlikle yönlendirin başlasın bir yerden.
Ya kendi de rahatsız özellikle göbeğinden. Ama bişey yemiyim yatiyim göbekten kurtulim kafasında da imkansız öyle bişey. Eski zayıf fotolarını falan açsam bu yakışıklı da kim aa kocammış tanıyamadım falan desem shjdfjd offBen seni fit seviyorum her daim gözüme yakışıklı gözük debunlara acımıcaksın...
Kesinlikle taktikler guzeel.Ya kendi de rahatsız özellikle göbeğinden. Ama bişey yemiyim yatiyim göbekten kurtulim kafasında da imkansız öyle bişey. Eski zayıf fotolarını falan açsam bu yakışıklı da kim aa kocammış tanıyamadım falan desem shjdfjd off
Diyorum ya ciddi de konuştum (ki herkes konuşuyo) dalgaya da vuruyorum e farkında da ama belaltı vurursam anca ciddiye alacak sanırım. Bu ne ya evde beyaz atletle dolaşan göbek deliğinden pamuk çıkaran göbekli dayılara döndün bile dedim ama güldü bitekKilo konusunda hassasım ben.
Bir iki kibar söyler sonra ciddi ciddi rahatsız olduğumu vurgulardım.
Fazla tembelliğe, uyuşukluğa da gelemem.
Ciddi ciddi konuşun eşinizle bence, gülerek falan söyleyince sizin rahatsızlığınizin
boyutunu anlamıyor olabilir.
Hiç üzerine alinmiyorsa demekDiyorum ya ciddi de konuştum (ki herkes konuşuyo) dalgaya da vuruyorum e farkında da ama belaltı vurursam anca ciddiye alacak sanırım. Bu ne ya evde beyaz atletle dolaşan göbek deliğinden pamuk çıkaran göbekli dayılara döndün bile dedim ama güldü bitek![]()
Ne sporu ya akşama kadar canım çıkıyo zaten diyoKesinlikle taktikler guzeel.ben direkt derim yada birlikte spora yazılalım derim fit olalım hep diye. Kendi rahatsızca iyi bak.
Yeminle ben abartmıyorum 10 sene önce aldığım pantolonlarımı tişörtlerimi hala giyiyorum. Eskitmediğim için biraz da sgaggh 2 ay önce falan bi pantolonumun önünü kapatamadım karalar bağladım iyice spora abandım düşünüyorum şimdi geçen sene aldığımız kaç tane tişört öyle duruyo dolabında göbeği belli oluyo diye giymiyo yazık yani yepyeniler ve hersene de dolap yenilemek lüks yani. Üzerine basa basa dedim o pantolonun içine giremedim girene kadar uğraşcam diye ki feyz alsın. Ama feyz almak yerine yeni tişörtler alıyoHiç üzerine alinmiyorsa demek
Nasıl ciddiye alacaksa ona göre dozunda bir yerlere dokunmak lazım bence.
Birde mesele şuan da kilosu değil sadece almaya devam eder dikkat etmezse, bugünlerin mumla ararsınız ki her yıl dolap yenilemek zorunda kalıyoruz demişsiniz. E bir dur desin kendine bir zahmet.
Ne sporu ya akşama kadar canım çıkıyo zaten diyoyürüyüş diyorum ona da aynı cevap. Yürüyüş yormaz aksine yorgunluğunu alır dinlendirir dedim. Biara başladık ama üç gün sürdü galiba shshs
Öyle zaten arabayla ankarayı turluyo müşterilerle laklak yapıyo. Gaz debriyaj fren yaparak kalori yaktığını sanıyoO göbeek iyice balkona doğru gider dikkaat yemeklerden onu sen halletceksin artıkkoşuşturmak iş hayatı sporla uzaktan yakından ilgisi yok sıfır kalori yakma. Günde bilmem kaç merdiven çıkarsa okey de herkes asansörle araba ile takılıyo ordan oraya.
Aynı sorunu eşiniz gibi ben yaşıyorum hayat enerjim sıfır aslında ve az ye, uyuma dendikce daha fazlasını yapıyorum istemsiz ..çünkü hayattan kopmuş gibiyim oldurmaya calistikca olmuyor .. sizdeki enerji onda yok kilo aldıkça insan hareket edince nefes nefese kalıyorİyi akşamlar hanımlar, başlıktada gördüğünüz gibi eşim çok kilo aldı artık rahatsız olmaya başladım kilosundan daha çok çabasızlığından. Şimdi yediklerine dikkat ediyo sözde 2-3 gündür ama yattığı yerden kilo veremez. Biraz hareket et yürüyüş yapalım spora yazılalım veya ben spor yapıyorum eşlik et diyorum hiç bişey istemiyosan evde iş güç bişeyler yap diyorumhiç umrunda değil. Ben direttikçe iyice koltuğa yapışıyo ctesi pazar koltuktan bitek sigara yemek wc için kalkıyo ya biyere gitmiyosak. İnada bindiriyo sanki ben dedikçe. dalga geçerek konuşuyorum olmuyo ciddi ciddi sağlıktan dem vurarak konuşuyorum yok yani. Bugün 100 metre mesafeye sigara almaya arabayla gitmiş belki okadar bile değildir mesafe. Gün boyu hareket ediyom zaten diyo ya arabayla geziyosun ne hareketi. Metabolizması da yavaş wc sorunu yaşıyo dedim sebebi belli ama yeter konuşmayacağım bu konuda kendin bilirsin dedim. Geçen sene aldığı hiçbişey olmuyo üstüne ve bunu her sene yaşıyoruz her sene dolap yeniliyoruz beyefendiye resmen
nasıl bi taktik önerirsiniz ne yapıp harekete geçirmeliyim??
Sizinki farklı bi durum sanıyorum. Bizimki üşengeçlikten bunu biliyorum aksi halde işe bile gidemezdi rahat gidiyor ruh hali iyi yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapıyor o da film maç oyunAynı sorunu eşiniz gibi ben yaşıyorum hayat enerjim sıfır aslında ve az ye, uyuma dendikce daha fazlasını yapıyorum istemsiz ..çünkü hayattan kopmuş gibiyim oldurmaya calistikca olmuyor .. sizdeki enerji onda yok kilo aldıkça insan hareket edince nefes nefese kalıyor
Yap az ye hareket et deyip söylemek çok kolay ..bunu uygulamak da kolay olsa herkes fit olurdu .
Eşime de anlatmaya çalışıyorum anlamıyor ..kilo vermeye çalışıp saldıkca 3 veriyorsan 5 alıyorsun
Biraz size kızmış gibi yazsamda bu bir iç dokus gibi aslında
Hayat enerjisi olmayan insan hiç bişey yapmak istemiyor kısacası
Mesela bendeki nin adına tembellik diyorlar ama değil
Senin vücudunun esnekliği ile benimki bir değil diyorum eşime .eşim sadece iş yerinde 10 km yapıyor tatil günü benden 3 km yapmami beklemesin çünkü benim maksimum hareketim market![]()
Bakın yanlıs anlamayın lütfen.. İstediğiniz an sizin başaramayacağınız şey yok.Aynı sorunu eşiniz gibi ben yaşıyorum hayat enerjim sıfır aslında ve az ye, uyuma dendikce daha fazlasını yapıyorum istemsiz ..çünkü hayattan kopmuş gibiyim oldurmaya calistikca olmuyor .. sizdeki enerji onda yok kilo aldıkça insan hareket edince nefes nefese kalıyor
Yap az ye hareket et deyip söylemek çok kolay ..bunu uygulamak da kolay olsa herkes fit olurdu .
Eşime de anlatmaya çalışıyorum anlamıyor ..kilo vermeye çalışıp saldıkca 3 veriyorsan 5 alıyorsun
Biraz size kızmış gibi yazsamda bu bir iç dokus gibi aslında
Hayat enerjisi olmayan insan hiç bişey yapmak istemiyor kısacası
Mesela bendeki nin adına tembellik diyorlar ama değil
Senin vücudunun esnekliği ile benimki bir değil diyorum eşime .eşim sadece iş yerinde 10 km yapıyor tatil günü benden 3 km yapmami beklemesin çünkü benim maksimum hareketim market![]()
Aynı durumdayım aynı birebir eşinle aynıyım TV de program izlerim ..telefonda dakikalarca güler izlerim ama marketten ekmek almaya gitmek zor gelirSizinki farklı bi durum sanıyorum. Bizimki üşengeçlikten bunu biliyorum aksi halde işe bile gidemezdi rahat gidiyor ruh hali iyi yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapıyor o da film maç oyunyatarak oturarak yapılacak herşey. Ben bile kendimi zorlayarak başladım spora şimdi yapmadan duramıyorum yapmadığın günler eksik kalmış hissediyorum rutine bağlamak önemli bişeyleri. Bugün izin verdim kendime spor yapmadım ama hep hareket gerektirecek işler yaptım evde mesela ama aklım hala sporda yapsa mıydım yapsam mı şimdi diye. Biraz da takıntılı ve kontrolcü bi yapım var bi işi yapmadığımda aklım kalıyo yapıyorum geç saat de olsa yapıyla da alakalı biraz