- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
-
Ben evde yapıyorum ekipmanım vs var tabi haliyle onun da varKendin spora yazil, fittiri fittiri git gel,
Muhakkak ozenecektir.
Eh mükemmel değil. Cinsel olarak arzulayamamaktan korkuyorum bi süre sonra.Cinsel hayatiniz nasil?
Ay o diyetisyene gitmeye bile üşenir sgahsg online diyetisyen lazım onaBIr diyetisyen olarak tavsiyem diyetisyene gitmeniz. Sadece spor ve hareket düzeyini arttırmakla olmaz motivasyonlu şekilde sağlıklķ beslenmeye başlaması gerekir
Bence bu cok ciddi bi sorun hatta bugun dusundum. Esim ilerde kilo alirsa naparim diye. Acikca bunu onunla konusmalisiniz, hem performans dusurur hem de siz istemezsiniz esinizi bi sure sonra. Vicir vicir yag tulumu adami kimse istemez yahu. Durum vahim hele ki siz sportifsiniz, aslinda biraz da bu yuzden dikkat etmesi lazim. Yani esim sportif olsa ben evde cips kola yapsam boyuna, valla bi sure sonra korkarim arzulanmamaktanEh mükemmel değil. Cinsel olarak arzulayamamaktan korkuyorum bi süre sonra.
Ağzıma kadar geliyo ama kıyamıyorum söyleyemiyorum ya. Aslında aklımdan hep geçen o anca öyle bi tokat yemiş gibi olup kendine gelecek diye düşünüyorum ama kıyamıyorumAçıkca artık beğenmediğini söyle.
Ben evde yapıyorum ekipmanım vs var tabi haliyle onun da varyürüyüş bandına çık diyorum dışarı çıkasın yoksa taam diyor yatmaya devam delireceğim
Ağzıma kadar geliyo ama kıyamıyorum söyleyemiyorum ya. Aslında aklımdan hep geçen o anca öyle bi tokat yemiş gibi olup kendine gelecek diye düşünüyorum ama kıyamıyorum
Online diyet lazım olursa aklınızda bulunayım. ( Ay reklam filan değil banlanmam inşallah bu yazıdanAy o diyetisyene gitmeye bile üşenir sgahsg online diyetisyen lazım ona
Ya evet dimi?? Evlendiğimizden beri ben 2 yada 3 kilo aldım. Eşim galiba 20ye yakın aldı. Hayır ailesi de söylüyo beraberken benim ailem de söylüyo kırmadan etmeden. Gören herkes çok kilo almışsın diyo direk ona ben çok kafaya takardım ne gerekiyosa yapardım yaniBence bu cok ciddi bi sorun hatta bugun dusundum. Esim ilerde kilo alirsa naparim diye. Acikca bunu onunla konusmalisiniz, hem performans dusurur hem de siz istemezsiniz esinizi bi sure sonra. Vicir vicir yag tulumu adami kimse istemez yahu. Durum vahim hele ki siz sportifsiniz, aslinda biraz da bu yuzden dikkat etmesi lazim. Yani esim sportif olsa ben evde cips kola yapsam boyuna, valla bi sure sonra korkarim arzulanmamaktan
Geçen gün birisi böyle bi konu açmıştı. O konuya da yazmıştım. Evlenirken kimse kimseyle zoraki evlenmiyor. Tabiki seviyoruz beğeniyoruz istiyoruz ki evleniyoruz fakat evlendikten sonra ben kadın veya erkek kendini salmasını doğru bulmuyorum. Kimse obez ve sağlıksız bi eşe sahip olmak istemez. Daha geçenlerde çok kilolu bi akrabam kalp krizi geçirdi ve son yıllarda doktor kilosuna dikkat etmesini söylüyordu ama asla dikkat etmiyordu. Benim de eşimle aramda böyle bi sorun olmuştu. Kilo vermesi gerektiğini söyledim. En son adam konuyu beni beğenmiyorsun, istemiyorsun, artık sevmiyorsunlara getirdi. Sen çok kilo alsan ben sana sürekli zayıfla zayıfla desem ne hissederdin dedi. Beni artık beğenmediğini düşünmek en son aklıma gelecek şey olurdu dedim. Tam tersi daha çok heveslenirdim zayıflamak için dedim. Bazı insanlar gerçekten herşeyi gereksiz dramatize ediyorlar. Konu sahibi ben rahatsızlığınızı çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Şakayla da anlamıyorlar malesef ciddi ciddi kaygılarınızdan bahsedin ve birlikte spor yapmayı, yürüyüş yapmayı vs teklif edin. Diyete uygun yemekler yapın, ekmek çok almayın vs. Yani bi zahmet artık böyle bi konuyu bile olay haline getirmesin bu erkekler.Çok kilo aldım sevgilim ya da eşim laf etti diye konu açılınca sevgi bu değil ya ağzının payını ver ya boşan kilo vermek zorunda değilsin diye yorum yapanları piste alalım
Bazen eve gelince soruyo spor yaptın mı bugün diye evet hergün yapıyorum zaten diyorum yoklama çekiyo heralde ya kendi de başlayacak yada benim sporu bırakmamı 4 gözle bekliyo bilemedim shsjsn umarım 1.şıktırSiz devam edin, soyle bi guzel kaslanin.
Esinize de cok bisey demeyin daha.
Erkekler cok daha kolay kas yapiyor, totoyu hizli topluyor. Yatirimi kendinize yapin hazir o yatiyorken
Ee kadınlar hamileyken kilo alınca doğumdan hemen sonra erkekler baskı yapmıyo mu yok kilo ver yok kilo aldın yada kilo vermezsen evlenmem senle vs diye kaç tane konu açıldı burda. Bakımlı ve fit eş istemek kadınların da hakkı kimse kusura bakmasın. Hayır bu herifler doğum da yapmıyo ne bk yemeye bukadar kilo alıyolar shshshsbGeçen gün birisi böyle bi konu açmıştı. O konuya da yazmıştım. Evlenirken kimse kimseyle zoraki evlenmiyor. Tabiki seviyoruz beğeniyoruz istiyoruz ki evleniyoruz fakat evlendikten sonra ben kadın veya erkek kendini salmasını doğru bulmuyorum. Kimse obez ve sağlıksız bi eşe sahip olmak istemez. Daha geçenlerde çok kilolu bi akrabam kalp krizi geçirdi ve son yıllarda doktor kilosuna dikkat etmesini söylüyordu ama asla dikkat etmiyordu. Benim de eşimle aramda böyle bi sorun olmuştu. Kilo vermesi gerektiğini söyledim. En son adam konuyu beni beğenmiyorsun, istemiyorsun, artık sevmiyorsunlara getirdi. Sen çok kilo alsan ben sana sürekli zayıfla zayıfla desem ne hissederdin dedi. Beni artık beğenmediğini düşünmek en son aklıma gelecek şey olurdu dedim. Tam tersi daha çok heveslenirdim zayıflamak için dedim. Bazı insanlar gerçekten herşeyi gereksiz dramatize ediyorlar. Konu sahibi ben rahatsızlığınızı çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. Şakayla da anlamıyorlar malesef ciddi ciddi kaygılarınızdan bahsedin ve birlikte spor yapmayı, yürüyüş yapmayı vs teklif edin. Diyete uygun yemekler yapın, ekmek çok almayın vs. Yani bi zahmet artık böyle bi konuyu bile olay haline getirmesin bu erkekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?