Eşim çok merhametsiz

Arkadaşlarıyla da, benim gibi çağdışı adamın hareketlerini kabullenemez, olayların farkına varır diye görüştürmek istemiyor.

Anne misiniz bilmiyorum ama çocuğumdan sonra gözüm öyle karardı ki yemin ederim o huzursuz ortamda büyümesin diye bu adamı bir kalemde harcarım karısı hamileyken küsüp arkasını dönen adamın babalığından çok da beklentim yok

Babasını rol model alacak . Üç gün sonra çarşaf giy demeye başlar eşiniz

Ben öyle insanları iyi bilirim. Kendi bildikleri doğrudur ve onun istediği tarzda davranacaksın. İkinci bir seçenekte davranırsan saldırgn davranıyorlar. Seni kendi uzantısı gibi görüyor öyle diyeyim. Bununla ömür geçmez en güzel yıllarını onun karışmasıyla geçireceksin

merhametle ne ilgisi var bunun.
ikiyüzlü biri. işiniz kılığınız kıyafetiniz tırnağınız kendisine uymuyorsa sevgili olmasaymış. evlenmeseymiş. aşık olmaya gelince neden kendi standartlarında birine aşık olmamış.

Evet 2 çocuğum var ve bencede çocuklar asla huzursuz bir ortamda büyümemeli. Sana hemen boşan diyemem, hamilesin ama böylede olmaz. Eşin seni beğenmiş ve evlenmiş ama taşıyamıyor. O yüzden seni kendi dengi haline getirmeye çalışıyor. Bilerek aşağı çekiyor. Buna izin verme.

Simdi de diyebilirsiniz köyünden evlenseydin o zaman diye.

inşallah kız değildir bebeğiniz.
bu sizi istediği kalıba sokup sonra gider eski siz gibi birine aşık olur yine.

Evlenmeden önce sizi öyle sevdi beğendiyse , şimdi ne değişti? Nedense erkekler kadın hamile olunca tamamen değişiyor ben de anlayamadım. Çalışmanızı istemiyor, giyiminize ,makyaja ve arkadaşlarınızla görüşmenize karışıyor. Böyle nereye kadar hapis hayatı gibi? Çocuk isteme sebebi de belki işten çıkıp evde oturmanız içindi. Bunu yapan erkekler özgüvensizdir ve kadına hakimiyet kurmaya çalışarak, sözünü dinleterek ego tatmini yaparlar. Ya çift terapisi alırsınız (eşiniz değişir mi sanmıyorum) ya da ona muhtaç olmadığınızı, yeniden çalışabileceğinizi, onsuz da yaşayabildiğinizi gösterir boşanırsınız. Bebeğiniz erkekmiş. Eğer bu evliliğe devam ederseniz, ben bu deveyi güderim diyorsanız, kesinlikle korunun lütfen

Böyleleri çok var. Arkadaşımın sevgilisi giydiği pantolona kadar karışıyordu ama kızın onunla tanışmadan önce kıyafet tarzı belliydi, onunla bunu bile bile sevgili olmuştu. Ayrıldılar, konuştuğu yeni kız da istediği gibi giyinen biri. Arkadaşıma kapansan iyi olur bile diyordu. Sevgili yapıp onu keyiflerine göre değiştirmeye çalışıyorlar bu saçmalık ötesi bir şey

Malesef sizi siz olmaktan çıkartmış. Bir kalıba sokmuş. Ayrıca da terbiyezsiz bencilin önde gideni. Bebeğiniz kız olursa muhtemelen o da baskı altında büyüyecek. Madem öyle birini istiyormuş öyle biriyle evlenseymiş. Yok illa birinin başını yakacak. Ek olarak sapık herhalde. Yoksa kimsenin aklına gelmez araba içini gözetleyecek insanlar trafikte de sizi görecek de kötü düşünecek de ohoo yani. Bunu diyen bunu kendisi yapıyordur net.

Kimse için asla Kendi değerlerinden..isteklerinden vazgeçme.. çalışmak istiyorsan çalış.. süslenmek istiyorsan suslen..birşey dediği zaman da senin istemediğini biliyorum zaten senin için değil kendim için de gec..haddini bilsin biraz..yoksa daha çok ugrasirsin..bebisin sağlıkla doğsun..

Ben eşinizin sevgiliyken çok farklı olduğunu düşünmüyorum ya.
Siz seviyorum diyerek aranızdaki tüm farklılıkları gözardı etmişsiniz.
Ne iş yapıyor kendisi?
Adam kendi arabanızda istediğiniz gibi davranmanıza tahammül edemiyor.
Sizi iyice pasif hale getirip, dışarıda yasakladığı her şeyi bizzat yapan kadınlara iç geçirecek ve hatta başla şeyler yapacak,yaşayacak belki de.
Bunun adı merhametsizlik değil ikiyüzlülük ve daha fazlası.

bakıcıyla büyümeyecekse kendi işi bırakıp baksın
gayler nasıl çocuk büyütüyor

Beğenmez tabii, kendin olmaktan vazgeçiyorsun

Babasını rol model alacak . Üç gün sonra çarşaf giy demeye başlar eşiniz
aynen de öyle yapacak
bugün çıkıp gitmezseniz o evden babası gibi bir çocuğunuz olacak
müdahale bile edemeyeceksiniz ve çocuğunuz da babasından gördüğü gibi size saygı duymayacak
kendi kapalı annesine evde tayt giyme diyen çocuk duymuştum şok geçirmiştim hala aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyor
bu resmen seni görünce aklıma kötü şeyler geliyor demek
çıldırıcam gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…