- Konu Sahibi Yorgunnnn12345
-
Bu geçen yıl bayramda yazdıklarınız...Öyle yapıyorum zaten kardeşim şehir dışında zaten bayramdan bayrama yani o halde bile olmuyor. İki çocuğum var annem bakıyor onlara bayram için eşimin memleketine gittik geldik kapıda daha çok özledim yavrularımı felan diyo eşime laf dokunduruyo çocukları almış götürmüş babannesine diye eşim de köpürdü tabi
Sanırım en mantıklı olan bu teşekkürlerBayramın ilk günü görün annenizi , akşamında yola çıkın.
Nasılsa aynı yerdesiniz annenizle . Onlarda ozluyordur.
Aslında bende eşime hak veriyorum ama annem de beni öyle bunaltıyor ki gidiyoruz diğer tarafa bayramda yalnız kalıyorum diyeEşiniz haklı tabiki annenizle zaten 355 gün aynı şehirdesiniz bilmem farkında mısınız böyle bir konu açmanız bile saçma bencebiraz empati yahu
Ya bu ne bayrammış ben anlamıyorum . Neden bayrama bu kadar anlam yükleniyorsa çözebilmiş değilim nefret ettim artık bu bayramlardan. Ben olsam anneme 355 gün hep yanındayız anne bayramda da yalnız kalsan birşey olmaz benimde kocam ağaç kavuğundan çıkmadı kendini biraz onun ailesinin yerine koy derim çok netAslında bende eşime hak veriyorum ama annem de beni öyle bunaltıyor ki gidiyoruz diğer tarafa bayramda yalnız kalıyorum diye
2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzamanSen surekli ailenlesin. Bayramda ailesiyle olmak istemei eşinin hakki. Burda bencil sen oluyorsun. Annen karisamaz kimin nereye gideceğine
canim senin annen zaten yanindaymis esinde hakli olarak kendi ailesini görmek istiyordur bu da anca boyle tatillerde olur işte senin annene uğradıktan sonra yola çıkabilirsiniz böylelikle iki tarafinda gönlü olurİyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Ne hakla kızıyo anlamadım seninki bildiğin kaynanan olmuş annen değilde canım aynısını kaynanan yapsa dayanamazsin2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?