Eşim çok mu bencil acaba?

Yorgunnnn12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
45
23
88
Amasya
İyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı

Bu geçen yıl bayramda yazdıklarınız...
Annenizle bence siz de az görüşün. Anneniz çok bencil. Erkek kardeşiniz yok sanırım. Bir kadıncağız kuruldu şükür...

Siz zaten annenizi her zaman görüyorsunuz.ilk gün annenizin bayramını kutlayın ve eşinizin ailesinin yanina gidin.diger türlüsü hiç mantıklı değil.tam tersi olsaydı siz bu durumda ne hissederdiniz? anneniz biraz bencilce düşünüyor malesef.artik sizin annenizden ayrı bir hayatınız da var.

Aslında bende eşime hak veriyorum ama annem de beni öyle bunaltıyor ki gidiyoruz diğer tarafa bayramda yalnız kalıyorum diye
Ya bu ne bayrammış ben anlamıyorum . Neden bayrama bu kadar anlam yükleniyorsa çözebilmiş değilim nefret ettim artık bu bayramlardan. Ben olsam anneme 355 gün hep yanındayız anne bayramda da yalnız kalsan birşey olmaz benimde kocam ağaç kavuğundan çıkmadı kendini biraz onun ailesinin yerine koy derim çok net

Sen surekli ailenlesin. Bayramda ailesiyle olmak istemei eşinin hakki. Burda bencil sen oluyorsun. Annen karisamaz kimin nereye gideceğine
2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzaman

Vallaha canım eşinin canım bugün taj derde ne zaman bilmem seninki anne de onunki degilmi esin değil sen annene dur diyeceksin ayrıca eşinin sabrından bende istiyorum ne yiyip içiyorsa

canim senin annen zaten yanindaymis esinde hakli olarak kendi ailesini görmek istiyordur bu da anca boyle tatillerde olur işte senin annene uğradıktan sonra yola çıkabilirsiniz böylelikle iki tarafinda gönlü olur

2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzaman
Ne hakla kızıyo anlamadım seninki bildiğin kaynanan olmuş annen değilde canım aynısını kaynanan yapsa dayanamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…