- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Yorgunnnn12345
-
Eşin haklı .Sen ve annen haksızsınız.Adam ağaç kavuğundan çıkmadı ya.Onunda bi ailesi var.İyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Anneni de götürün o zaman. Kayinvalide kabul etmez mi?Aslında bende eşime hak veriyorum ama annem de beni öyle bunaltıyor ki gidiyoruz diğer tarafa bayramda yalnız kalıyorum diye
Başlık yanlış olmuş eşim çok bu bencil yerine annem çok mu bencil olmalıydıİyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Eşin haklı. Ailesi uzakta sonuçta. Sen anneni her zaman görüyorsun. Kendini eşinin yerine koy konunu tekrar oku. Bencilliği o zaman göreceksinİyi akşamlar kendi memleketimde yaşıyorum ben eşim başka şehirli. Bayramlarda tatil olunca ailesinin yanına girmek istiyor. Benim de burda bi tek annem var burda o da hiç gitmeyelim kayınvalidelere istiyor. Sizce kim haklı
Siz belli bir yaştasınız artık farklı bir hayatınız var annenize de aile düzeninizin gerekliliği olan kayınvalide kayınbaba ziyaretını kabul ettırın hoş bence kabul etmek zorunda da degıl bu sizin evliliğinizBu sözleri annem duymalı başlıyor sizi büyüttüm tek başıma diye. Bi de kız kardeşim var o da anneme veriyor gazı gitmesin Dursun diye
E tamamen yalnız değilmiş, kızkardeşin vamış. Kendi memleketiniz akrabaları da vardır. Çıksın gezsin oda. Ailece bencilsiniz; keser gibi hep bana hep banaBu sözleri annem duymalı başlıyor sizi büyüttüm tek başıma diye. Bi de kız kardeşim var o da anneme veriyor gazı gitmesin Dursun diye
8 yıldır annenize dur demediğiniz için siz hatalısınız2011 de evlendim her bayram aynı dert gerçekten bıktım artık.eşimin ailesinin yanına gidiyoruz ayda bir. Ona da kızıyor.bayramın ikinci üçüncü günü dönüyoruz zaten çoğuzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?